0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Renault ha,uzak durun.Sağlamdır,ama serttir rahat ettirmez.Servisi çoktur,ama sanayideki dükkanlarla kalite farkı yoktur.Auris doğru seçim olur.Her açıdan diğerinden üstündür.Karşılaştırılması Aurise hakaret bile sayılabilir.Kia mı? 2. eli felaket daha kötü bir seçim.
Arkadaşlar birdebu işin güvenlik yönü var. Clio ne kadar güvenli bir araç çamurlukları plastik bi araçtan bahsediyoruz. Buna karşılık auris 9 hava yastığı var yani...
clio sadece yakit cimrisi geliyor bana son modelini izmir reno da kullanma şansim oldu araba iyi çekiyor ama nedense bana pek konforlu gelmedi tipik plastik içi hiç hoş değil auris ile kiyaslanmayacak araç gerçekten çok güzel araç ben de şuan fiat punto evo var eğer maddi durum toyotaya el verseydi auris düşünüyodum tek kelime ile mükemmel:)
kullandığınız clio dizel miydi motor 1.2 miydi çekişi iyi demişsiniz merak ettim bide magane hb 1.5 dci 85 bg kullanan oldumu nasıl acaba motoru
Auris'in rakibi Clio değil Megane III HB'dir.Clio'ya karşılık Yaris düşünmelisiniz.Bu soruyu 100 kişiye sorsanız 99'u Auris der. Takip mesafesine ne kadar uydunuz ?
Adaşım bu araca da bir bak derim hep yabancı plakalı bir adet görüyordum bugün ilk defa TR plakalı gördüm demek ki satışına başlanmışKia Venga CRDİhttp://www.fallingpixel.com/kia-venga-2010-3d-model/19114
Bir kaza anında çamurluk sizi korumaz sanırım. Güvenlik kaportayla sağlansaydı japonlar almanlar karşısında bariz ezilirlerdi.
Almanlardan değil fransızlardan(Renault) bahsediyoruz değilmi.