0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alayım almasına da ne zaman vercem
Türkay abi Dörtnala gittiğinde bi dene alsan bana yollasan nasıl olur
Çok teşekkürler abi, yakın zamanda alacağım inşallah
Bunca zamandır yazıyoruz burada.Neden benden istemiyorsun Ercü? Sadık ustaya teslim etim sticker'ını.Arkasına da adını yazdım.Teslim alırsın ondan....
Bilemedim ben onu Eğer elinde varsa yollarmısın
Sticker dağıtımı bitti genç adam.Bir daha ki sefere... Elimde zaten 3-5 tane kaldı.Bir ara sanada göndereyim bari.Üzmeyelim bu genç adamı
Aykut bey en kısa sürede Sticker'ınız elinizde olacaktır.Malatya'ya sevgiler.........
özcan bey benim sticker'dan ses seda yok postadamı sorun oldu acaba.
Aykut bey Ankara'da ki arkadaşlara daha bugün teslim edebildim...Malatya,Diyarbakır ve İzmir'ede inşallah yarın göndereceğim...
Serkan,Oğuzhan Dörtnal Sadık ustaya siz ikiniz haricinde 5 tane daha bıraktım.Bilgilerinize arkadaşlar.......
Abi sticker ı aldım zahmet oldu sizede, çok teşekkür ederim
Aldığına sevindim Serkan.Arka camın neresine yapıştırmayı düşünüyorsun?
Ben alamadım daha
ankara varsa temin edebilirmiyiz.
Abi arabayı yıkayıp yapıştırmayı düşünüyordum ama siz nereyi tavsiye edersiniz?
Sağ alt köşede siyah bir kısım var.Sileceğin durduğu yerin tam tersi kısım.Orası uygun olabilir.Tabii yine yapıştırmadan önce bakabilirsin...
Fotoğraflarınıda eklerim
ben arkada auris yazısının altı diye düşünmüştüm aslında birinin profil resminde görmüştüm füme renk araçta corolla yazısının altındaydı çok şık durmuştu benim araç beyaz çok daha şık olacağını düşünüyorum.ne dersiniz? bu arada sticerlar cam içi tersten yapıştırmalı değil sanırım.