0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi aklıma gelmişken tekrar teşekkür ediyim...banada sen yollamıştın...çok sağol...
Ne demek Osman.İsteyen olursa elimden geldiğince göndermeye/vermeye çalışırım.
Özcan abi, dörtnala uğrarsan oraya bırakır mısın birkaç tane?
kaç senedir istiyorum sesime kulak veren yok
özcan bey öncelikle teşekkür ederim. yazınızı akşam 18 de gördüm kusura bakmayın . daha önce okusaydım mutlaka gelirdim. ben karabük iş eğitim merkezinde öğretmenim telefonumu özelden gönderdim. Size uygun olan bir vakitte buluşmak üzere.
Özcan Bey adres versem banada yollayabilirmisiniz acaba?
Pazartesi Ankara'dayım kısmetse.O gün benden alabilirsiniz...Pazar günü netleşir Serkan bey
Özcan abi, stickerları Dörtnala bıraksana hakkaten. İsteyene dağıtsınlar. Forumdakiler de zaten hergün orda, alırlar çevrelerindekilere dağıtırlar
arkadaşlar bende istesem nasıl temin edebilirim.malatyadayım bu konularda yoksun kalıyorum buluşmalara ne yazıkki katılamıyorum.eğer bir arkadaş yardımcı olursa burada da zevkle ve gururla aracımın üzerinde taşır,buralarda da tct yi temsil ederim.
Alper,Sticker'lar Crafter'da.Dün Doğuş otoya Crafter'ı götürdüm.işi bittiğinde Sticker/folyo kesim için sanayiye gittim,ardından ampulcüye gittim ama iki alt sokaktaki Dörtnal'a gidemedim Kızılcahamam'a zor yetiştim.Pazartesi günü iki personelimizin plaka işlemleri var.Ardından Balıkesir'e gideceğim.Nasıl yaparım bilmiyorum ama bu işi bir şekilde bitireceğim Bana kargo için gereken bilgilerinizi özelden mesaj atarsanız size göndermeye çalışırım(şube adı,tel gibi) Aykut bey