0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Açıkcası, ben 2005 Civic ES Vtec II veya bulabilirsem 2006 Hb Sol (sunrooflu) düşünüyodum ama bugün arkadaş istersen bi Focus'a da bak dedi.Sürüş olarak performansı Corolla'dan iyi değil, alt devirlerde araç biraz ağır kalıyor ama bilmiyorum belki alışabilirim.Forumda diyolardı sert süspansiyonlu kütük gibi araba, ona da tamamen katılıyorum.Fiyat da sorun değil, onu daha da düşüttürebilirim.Temiz bi Civic veya sunrooflu Corolla bulmak biraz daha zaman alcak galiba.
Alperen ben 2 gün önce bir aile dostunun pug307 sini sattım 22.500TL hemde 1.6 110hp lik dizel idi 2 parça değişik 3 parça boyalı 110.000km de.Ford'un az yakıyorum diyeni yalan söyler LPG olsa bile
arkadaşlarrrrrrrr yardımmmmmmmm bana en acilinden 2003-.....2006 kasa yani yumurta kasa 1.6 benzinli corolla lazım 2003 ya da 2004 model. yanlızca 19 bin liram warr bulabilir miyim ne dersiniz. 2 saat önce bu kararı aldım bnm 97 xei,'yi verecem o kasa alacam. toyotakolik oldum eğer o dediğim kasayı alırsam 3 ayrı çeşit corolla olacak yardımmmm en acilinden arkadaşlarrr
15 lira trink para