0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alperen bence 2004,2005 avensis alabilirsin.
Yaş daha 20, D sınıfı bana büyük gelir 1.6 Avensis'in performansı beni tatmin etmez, çok yakar-gitmez.Az buçuk kafamda bişeyler oluştu.%80 2004-2005 Civic Es Vtec II%20 2006 Corolla HB Sol Sunrooflu
Ercü %20 olan seçenek daha sıcak gelebilir ama onu bulması mesele.Ben sunroof istiyorum
15 lira mı aboooov yanlış anlama oğuz ben sana çok istiyorsun demiyorum toyotaların piyasaları böle olduğunu biliyorum toyotayı seçme nedenlerimden biride bu zaten ben 2009 da 2001 carisma 1.8 elegance otomatik full arabamı 11 e satmıştım onla karşılaştırdımda ondan çok gibi geldi.bu arada alacağın araba şimdiden hayırlı olsun
bilyorum carisma olmadığını zaten istediğin fiyat normal olabilir ben sadece carisma ile karşılaştırdımda baya fark var carisma bir üst sınıf olmasına rağmen.carismadanda çok memnundum ama işte parçası falan aşırı pahalıydı para etmemesinin sebebide bu zatenyoksa o donanımda başka bir araç yoktu ozamanlar o fiyata.2010 corollamda olmayan hız sabitleyici 2001 carismamda vardı gerisini sen düşün
mahmut sana katılıyorum kardeşimm o aracın parçasının inanılmaz pahalı olduğunu da biliyorum çünkü arkadaşla beraber bi pikapla geri geri geliyorduk bnm salak arkadaş gitti güm bi vurdu lambasına 170 lira para gitti kendinden ondan çok iyi biliyorum sadece arka tek far 170 lira
toyotanın sağlamlığına ve sorunsuzluğuna alışan başka markada rahat edemez.
evet ben bilirim ozamanlar arka silecek kırılmıştı sadece ona 90 tl para gitti üstelik parça gelmesi içinde 1 hafta bekledim adanada parçayı bulamadım.mecbur servise sipariş etmiştimsonra bağaj amartisörleri bozulmuştu servis çiftine 200 tl dedi dışarda zar zor buldum 90 tl ye sen sen ol carisma görürsen uzak dur iş alırsın başına demedi deme
Abicim,başka iyi markalar da var.Biraz haksızlık olur bence.Wolkswagenler de iyi araçlar.Tabi çok daha pahalı markaları demiyorum.