Gönderen Konu: Gösterge bağlantısı  (Okunma sayısı 7194 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Gösterge bağlantısı
« Yanıtla #40 : Ekim 02, 2010, 11:35:04 »
Mahmut abi çok sorun değil ortada KM/H olarak da yazıyo sonuçta , maks 180km/h olması da çok sorun değil benim kadran zaten maksimum 200 , sizinki gibi 240 değil , ayrıca göz kararı hizaladım iki kadranda da 100km yaklaşık aynı yerde , artık 3-5 km lik bi sapma olsun o kadar önemli değil.
"Bu kasa çok tuttu yeğen"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 02, 2010, 11:35:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 02, 2010, 11:36:30 »
Mahmut abi çok sorun değil ortada KM/H olarak da yazıyo sonuçta , maks 180km/h olması da çok sorun değil benim kadran zaten maksimum 200 , sizinki gibi 240 değil , ayrıca göz kararı hizaladım iki kadranda da 100km yaklaşık aynı yerde , artık 3-5 km lik bi sapma olsun o kadar önemli değil.

Oğuz abi zaten arabanın gerçekte kilometre sapması var ibre 110dayken 106 107 gösteriyor sen bide 3-5 diyorsun 6-8 km oranında bir sapma olucak :wacko:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 02, 2010, 11:36:38 »
ilginç :D ben değiştirdim valla :D hem zaten bi kutuda 2 ampül oluyor  4 tane ampülün olcak ozaman elinde kalmasın değiştir gitsin :D
yok ercü daha değiştirecek bi sürü yer var...ön konsol,arka plakalık,parklar ve en sonada farlar :D yani ampül lazım olacak...niyeyse ben beyaz ışığı çok seviyorum...araç iç aydınlatmasıda beyaz bagajımda beyaz :D :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Ekim 02, 2010, 11:37:32 »
yok ercü daha değiştirecek bi sürü yer var...ön konsol,arka plakalık,parklar ve en sonada farlar :D yani ampül lazım olacak...niyeyse ben beyaz ışığı çok seviyorum...araç iç aydınlatmasıda beyaz bagajımda beyaz :D :D

ben pedalların oraya led döşicem kapı açılınca orasıda yancak :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ekim 02, 2010, 11:40:22 »
ben pedalların oraya led döşicem kapı açılınca orasıda yancak :D
bendede var o proje ercü :D hatta yolcu tarafınada döşeyecem hangi kapı açılırsa o taraf yanacak :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ekim 02, 2010, 11:40:53 »
Oğuz abi zaten arabanın gerçekte kilometre sapması var ibre 110dayken 106 107 gösteriyor sen bide 3-5 diyorsun 6-8 km oranında bir sapma olucak :wacko:

Daha gelmedi kadranlar , hizalamaya bakacam zannetmiyorum çok fark olacağını, düşük hızlarda çok fark olacağını sanmıyorum , yüksek hızlarda olacaktır , ankara da 70km yi geçemediğimiz için çok sorun olmaz her yerde kamera ürküyorum bide kafalarını böle yola doğru eymişler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Ekim 02, 2010, 11:57:20 »
bendede var o proje ercü :D hatta yolcu tarafınada döşeyecem hangi kapı açılırsa o taraf yanacak :D

belki bugün yaparım belli olmaz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ekim 02, 2010, 12:00:07 »
belki bugün yaparım belli olmaz :D

dediğim gibi iki tarafa şerit çek...hangi kapı açılırsa ora yansın :D bide resimle paylaşta bende bakıyım güzel olursa yapıyım :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ekim 02, 2010, 12:00:57 »
dediğim gibi iki tarafa şerit çek...hangi kapı açılırsa ora yansın :D bide resimle paylaşta bende bakıyım güzel olursa yapıyım :D
valla yolcu tarafını bilmiyorum yaa :D neyse bakıcaz artık :D yapınca paylaşırım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #49 : Ekim 03, 2010, 23:44:12 »
Bu göstergeden nerden sipariş edebiliriz arkadaslar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ekim 04, 2010, 00:08:51 »
ebay dan ettim ben 7-8 gün oldu daha görünürde bişey yok