0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamamdır Ercüment montajı yaparken fotograflarını paylaşırım sizlerle teşekkür ederim.
Benim getirttiğim altta. Eski kadranla tam uyumlu. Gösterge işaretçilerini daha aydınlatmadım ama bu da bir fikir verir sanırım.
Mahmut abi bende gösterge ışıklarını değiştirecemde..işaretçilerde aydınlatma yokya onu nasıl yapabiliriz...onlarıda ışıklı hale getirebilir miyiz??
abi ampülü taktığında oluyor ben ampülleri değiştirince beyaz oldular
ama ercü senin işaterçiler zaten ışıklı değilmiydi orjinalde?
evet yeşillerdi ampül değiştirince beyaza döndüler
ama bizim kasalarda ışıklı değil işte sorun orda...
Osman normalde göstergenin orjinal lambaları işaretçileri de aydınlatıyor. Plasma takılırken oradaki lambaları istediğin renk bir led ile değiştirirsen o bölüm güzelce aydınlanır. Benim tavsiyem kırmızı olması çünkü işaretçiler kırmızı renk. Mavi ya da yeşil yaptığında kırmızı bu ışıkları soğuracağından gerekli parlaklığı elde edemeyebilirsin.Özetle fazladan bir işlem yapmana gerek yok. Orjinal ışığı güçlendirmek ve biraz temizlik yeterli.
ama abi ben plazma felan almayacam...sadece ampullerini beyaz ledle değiştirecem... o zaman işaretçiler ışıklı olurmuki?
Değiştireceğin ampüller alttaki resimde siyah ile gösterilmiş olanlar. Kırmızıyı değiştirmene gerek yok.Kalorifer hazır da arkadaki yapışkan için internete sipariş verdim onu bekliyorum. Gelince hemen gönderirim.
o kırmızı olan benzin ışığı ercü...kırmızı ışık varya benzin bitince yanıyor...onu değiştirsende bişey farketmez yani yine kırmızı yine kırmızı