Gönderen Konu: Gösterge bağlantısı  (Okunma sayısı 7193 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Gösterge bağlantısı
« : Eylül 29, 2010, 13:29:45 »
Arkadaşlar ebay dan plazma kadran sipariş ettim yakında montajını yapcam , göstergeyi sökerken bi yere zarar vermek istemiyorum 96 model corolla XL göstergesinin arka bağlantısında elektrik kabloları dışında motordan gelen hız göstergesi için tel var mı yoksa elektronik gösterge mi?
"Bu kasa çok tuttu yeğen"

Toyota Club Türkiye

Gösterge bağlantısı
« : Eylül 29, 2010, 13:29:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Gösterge bağlantısı
« Yanıtla #1 : Eylül 29, 2010, 13:53:30 »
gösterge panelinin arkası sadece elektronik ama kadranın ortasında hareketli kol telli asıl onu sökerken dikkatli ol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 29, 2010, 13:58:19 »
plazma kadran nasıl bişeymiş yaa...bi resim felan paylaşsaydın belki hoşumuza gider bizde alırdık...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 29, 2010, 14:02:46 »
plazma kadran nasıl bişeymiş yaa...bi resim felan paylaşsaydın belki hoşumuza gider bizde alırdık...

işte böyle birşey  http://imgs.inkfrog.com/pix/l3racing/RCF-TO9397.jpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 29, 2010, 14:09:25 »
işte böyle birşey  http://imgs.inkfrog.com/pix/l3racing/RCF-TO9397.jpg

netten baktım zaten sağol... ne kadara aldın acaba mahsuru yoksa paylaşırmısın... bide uygulama aşamalarını ve son halini çok merak ediyorum...paylaşımını bekliyoruz...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 29, 2010, 14:12:27 »
daha gelmedi malzeme bi gelsin fotograflarla paylaşcam sizinle , ürün 10 dolar ama kargosu çok tutuyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Eylül 29, 2010, 14:19:28 »
http://www.toyotaclubtr.com/satilik-diger/101-kasa-indigo-(plazma)-kadran-sifir/   bu başlıkta da takılmışından fotograflar var , benim gösterge 200 lük bu fotodakiler 240 lık, piyasada benzerleri mevcut.

Not : O başlıkta bi arkadaş satışını yapıyomuş sanırım ama şu an yapıyor mu bilmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 29, 2010, 14:42:38 »
gösterge çok güzel duruyor yaa araca yakışacağından eminim ben
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Eylül 29, 2010, 14:52:18 »
gösterge çok güzel duruyor yaa araca yakışacağından eminim ben

takınca görecez bakalım nasıl durcak , benim tek şüphem gelen göstergelerin zemini beyaz , siyah olsa bence daha güzel olurdu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 29, 2010, 15:19:42 »
Arkadaşlar ebay dan plazma kadran sipariş ettim yakında montajını yapcam , göstergeyi sökerken bi yere zarar vermek istemiyorum 96 model corolla XL göstergesinin arka bağlantısında elektrik kabloları dışında motordan gelen hız göstergesi için tel var mı yoksa elektronik gösterge mi?

abi bi tel var onu takmak bayaaaa bir zahmetli benim elim baya çizilmişti ampulleri değiştirirken  ama sonuç gayet güzel oluyor :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Eylül 29, 2010, 15:22:01 »
abi bi tel var onu takmak bayaaaa bir zahmetli benim elim baya çizilmişti ampulleri değiştirirken  ama sonuç gayet güzel oluyor :)

ercü bende ampulleri değiştirecem ya o teli çıkarmak zorundamıyım? bak sakat bi işse baştan söyle hiç girişmeyelim...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Eylül 29, 2010, 15:27:50 »
ercü bende ampulleri değiştirecem ya o teli çıkarmak zorundamıyım? bak sakat bi işse baştan söyle hiç girişmeyelim...

sen çıkartmak zorunda değilsin ama ampülleri değiştirirken kendine doğru çekiyorsun o çıkıyor dğeiştiriyorsun takıyorsun abi göstergeyi yerine sağ taraftan tutuyorsun o kabloyu takıyorsun gerisi kolay  ;)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Eylül 29, 2010, 15:29:02 »
sen çıkartmak zorunda değilsin ama ampülleri değiştirirken kendine doğru çekiyorsun o çıkıyor dğeiştiriyorsun takıyorsun abi göstergeyi yerine sağ taraftan tutuyorsun o kabloyu takıyorsun gerisi kolay  ;)

inşallah dediğin gibi kolay olur :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Eylül 29, 2010, 15:29:41 »
inşallah dediğin gibi kolay olur :D

ben taktım :D sende takarsın herhalde :D ama isyan çıkartabiliyorsun takana kadar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 29, 2010, 15:30:47 »
ben taktım :D sende takarsın herhalde :D ama isyan çıkartabiliyorsun takana kadar :D

bakicezzz :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Eylül 29, 2010, 15:33:38 »
bakicezzz :D

abi gösterge elindeyken dene yoksa benim gibi takınca farkediyorsun yanmadığını arkasında yansıma yapıyor zaten :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 29, 2010, 15:36:20 »
abi gösterge elindeyken dene yoksa benim gibi takınca farkediyorsun yanmadığını arkasında yansıma yapıyor zaten :D

gösterge ve ön konsol aydınlatması-hava filtresi-far ikaz uyarısı-bide  avatardaki logoyu arka cama yapıştıracam gri renkte...
gerçi far ikaz uyarısını yaptımda tam istediğim gibi olmadığı için projeyi tekrar elden geçirecem :D
epey bi proje oldu ama önce maaşı almam gerekiyor :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Eylül 29, 2010, 15:40:01 »
gösterge ve ön konsol aydınlatması-hava filtresi-far ikaz uyarısı-bide  avatardaki logoyu arka cama yapıştıracam gri renkte...
gerçi far ikaz uyarısını yaptımda tam istediğim gibi olmadığı için projeyi tekrar elden geçirecem :D
epey bi proje oldu ama önce maaşı almam gerekiyor :D

Maaaaşalllaaahhh :D sen sat 1.6 sol special al :D

http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/bozuk-kilometre-tamir-edildi-ve-yesil-isiklardan-beyazlara-gecildi-gunun-bombasi/20/

görmeyenler için gösteriyim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Eylül 29, 2010, 15:42:24 »

Kardeşim o bahsettiğin tel gösterge arkasından mı sökcez yoksa motor tarafından mı sökcez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Eylül 29, 2010, 15:45:38 »
Kardeşim o bahsettiğin tel gösterge arkasından mı sökcez yoksa motor tarafından mı sökcez.

gösterge abi :) motora hiç karıştırma hoş ben daha motordakinin yerini çözmüş değilim ama :D sen onu göstergeden söküceksin :) ama dediğim gibi yerini oturtuyorsun kabloyu takmadan önce sonra sağ taraftan elinin geçiceği kadar kaldıracaksın sonra ordan yakalayıp takıcasın sonra elini çıkartıp vidaları takıcaksın herşeyi takıcaksın keyfine bakıcaksın :)