0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
plazma kadran nasıl bişeymiş yaa...bi resim felan paylaşsaydın belki hoşumuza gider bizde alırdık...
işte böyle birşey http://imgs.inkfrog.com/pix/l3racing/RCF-TO9397.jpg
gösterge çok güzel duruyor yaa araca yakışacağından eminim ben
Arkadaşlar ebay dan plazma kadran sipariş ettim yakında montajını yapcam , göstergeyi sökerken bi yere zarar vermek istemiyorum 96 model corolla XL göstergesinin arka bağlantısında elektrik kabloları dışında motordan gelen hız göstergesi için tel var mı yoksa elektronik gösterge mi?
abi bi tel var onu takmak bayaaaa bir zahmetli benim elim baya çizilmişti ampulleri değiştirirken ama sonuç gayet güzel oluyor
ercü bende ampulleri değiştirecem ya o teli çıkarmak zorundamıyım? bak sakat bi işse baştan söyle hiç girişmeyelim...
sen çıkartmak zorunda değilsin ama ampülleri değiştirirken kendine doğru çekiyorsun o çıkıyor dğeiştiriyorsun takıyorsun abi göstergeyi yerine sağ taraftan tutuyorsun o kabloyu takıyorsun gerisi kolay
inşallah dediğin gibi kolay olur
ben taktım sende takarsın herhalde ama isyan çıkartabiliyorsun takana kadar
bakicezzz
abi gösterge elindeyken dene yoksa benim gibi takınca farkediyorsun yanmadığını arkasında yansıma yapıyor zaten
gösterge ve ön konsol aydınlatması-hava filtresi-far ikaz uyarısı-bide avatardaki logoyu arka cama yapıştıracam gri renkte...gerçi far ikaz uyarısını yaptımda tam istediğim gibi olmadığı için projeyi tekrar elden geçirecem epey bi proje oldu ama önce maaşı almam gerekiyor
Kardeşim o bahsettiğin tel gösterge arkasından mı sökcez yoksa motor tarafından mı sökcez.