0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güle güle kullan Mesut. Her hangi bir kısmında LED yok di mi yenilerde.Yeni görüntüyü ve eksi görüntüyü yana yana paylaşırsan kıyaslamış oluruz.
hayırlı olsun güle güle kullan
Mesut bey,iyi günlerde kullanınız.
abi geçenlerde yağmur yağdığında dikiz aynasına 4 5 saniye kadarcık bakakaldım önüme döndüğümde araçlar durmuştu frene bastım ama geç kaldım fiat marea ya vurdum o da önündeki clio ya 2.side büyük hasar aldı ama benim araçta hiç bişe yok denecek kadar az hasar vardı anlayamadık plakanın altında ufak bi yırtık oldu tek sorunum bu bende tamponu ya yaptırtcam yada toyotadan facelift tsport tamponu istetcem ama ne olur nası olur yoksa body mi yaptırtsam tampona bilemiyorum maliyeti zamanı önemli benim için birazda böle karışık bişe araç şu aralar çok yoğun o yüzden bi işlem yapamıyorum
Hayırlı olsun Mesut abi,yine heyecanlı bir bekleyiş bizi bekliyor
Teşekkür ederim Özkan , bakalım hafta sonuna kadar sabredemezsem bu gece takarım belki
Peh peh pehhh kalbim temiz vesselam Pazartesi günü K.Esatta bi Corollada görmüştüm bu stobu içimden dedim Mesut abimde buna geçiş yapsa fena olmaz hani diye.Hayırlı olsun Mesut abicim güle güle kullan.
Eğer gece takma gibi bir imkanın varsa , bana gece takarsın gibi geliyor,tabi başka bir işin yoksa
Hayırlı olsun Mesut, güle güle kullan
Sercan geçmiş olsun öncelikle, tampondaki plaka yerinin tam arkasında kalın bir koruma demiri var bu nedenle aracına birşey olmamıştır, tampon yaptırmak sana yine nerden baksan 500 TL ye maal olucaktır ister yaptır ister tampon al yeni , yaptırıcaksanda yol gösteririm ben sorun değil
Valla bir önceki stopları akşam saat 20:30 civarlarında karanlıkta söktüm Surayın aracınada taktım bide üstelik o saatte
sağol abim teşekkür ederim bi servise gidip maliyet nedir ne değildir ona bakıcam olmadı kaskodan normal tampon parasını alıp tsport tamponla arasındaki farkı vericem öle bişeler yapıcam seninle tekrar irtibat kurabilirim abi
Araba konusunda ben senden çoğu şeyi beklerim Mesut abi