0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
T-Sport tamponu benim hep aklımda vardı çok araştırdım yalnız tsport tamponunun kodunu bilmeden alamazsın söyliyim serviste bilmiyor , bana bi tsportun şase nosunu bul getir ozaman buluruz demişlerdi tsport tamponu alıcaksan ön ızagaralr sağ sol sis kapakları falan hepsi ayrı satılıyor bana verdikleri fiyat sadece tampon 540 TL , ızgara 140 TL sağ sis kapağı 75 sol sis kapağı 75 tl idi, birde bunun boyası var ohoooooo sanayide yaptırım daha iyi
yapmaya abi o kadara patlarmı haketten nese ben tamponu yapıyım daha iyi fakat yeni tamponu yapıcam ona ne diyorsun
stoplar gayet güzel görünüyor. güzel günlerde kullanın.LED üretilene kadar orj. olanlarla devam etmeyi düşünüyorum. aracım siyah olduğu için kırmızı stoplar gayet güzel görünüyor.
Heyytt Mesut abim çok yakışmış, maşallah iyi günlerde kullan
Ben senin yerinde olsam kaskodan sıfır tamponu alırdım, servis zaten boyamak zorunda onu ! hasarlı tamponu yaptırırdım , sıfır tamponumuda saklardım Teşekkür ederim , ben orjinallerini hiç sevmiyorum açıkçası geçen gün orjinallerini takınca baya bi garip geldi araç gözüme Ledlileride çıkmıycak artık herşey bir üst kasaya göre üretiliyor, bizde var olanlarla idare edicez yada benim yaptığım gibi kendimiz ledli sisteme çeviricez http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/stoplarima-led-uygulamasi-yaptim-nasil-olmus-sizce/
Tunç kardeşim teşekkür ederim hafta sonu takınca şöyle güzel bikaçtane kare çekerim artık