Gönderen Konu: Resimdeki LED uygulamalarından hangisi yakışır.Yorumlarını istiyorum.  (Okunma sayısı 7154 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Merhaba arkadaşlar arabama şerit led taktırmk istiyorum ama yerine karar veremedim ben diyorumki arabamda sis farı yok yeri boş kalmasın o sis farlarının oraya aşağıdaki gibi yaptırayım diyorum resimleri photoshopta hazırladım ama fikirlerinizi alıp ona göre yaptırmak istiyorum yaptıranlar varsada resimlerini gösterirse daha iyiolur.Ama kesinlikle Farlara taktırmak istemiyorum çünkü emniyetle uğraşamam snra ayrı bir düğme yaptıracağım onun için sadece istediğim zamanda yanacak sis farı gibi aynı.Tavsiyede bulunursanız sevinirim.Bugün akşam gidip almayı düşünüyorum.

Açıkçası benim 1.si hoşuma gitti düz çizgi yapmak mercedeslerde de öyle görmüştüm.
Genç Toyotacı...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Ynt: Ön Farlara Led şerit taktırmak istiyorum yardımcı olurmusunuz.
« Yanıtla #1 : Eylül 27, 2010, 14:52:08 »
2. resimdeki yaptırırsan en hoş olur. Bir de sana tavsiyem, standart led dizisi ile yaptırma.
Daha sık ve led başları büyük olanları ile yaptır. Hatta benim yaptığım gibi, çift sıra döşet.
Alt sırayı tam sonuna kadar gitmesen de olur, yani, yarım ay şeklinde olsun,ama bir tarafı daha uzun olsun. Profilimdeki resme bak.

http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/2009-kasa-corolla%27ya-xenon-taktiran-var-mi-gorusleriniz/msg333817/#msg333817

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 27, 2010, 14:53:51 »
3. resim hoş
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
« Yanıtla #3 : Eylül 27, 2010, 15:13:46 »
Levent abi verdiğin linki inceledim 250-400tl arasında fiyatlar geçiyor abi çok para değilmi ya?
Genç Toyotacı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Levent abi verdiğin linki inceledim 250-400tl arasında fiyatlar geçiyor abi çok para değilmi ya?
Yok yok. Bu konuda Xenon far için fiyatlar var, o fiyatlara bakmayın.
Gördüğünüz sis farların üstündeki ledlerin metresi 32 TL.
1 metre, çift sıra şeklinde 1 araca rahatlıkla yetiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
Anladım abi özel bir ismi varmı peki
Genç Toyotacı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
3.resimde ki olmasında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
bence ''s'' harfi şeklinde yapma sansın varsa öyle yap?
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
Osman bey S den kasıt baş harfim olmasımı yoksa başka bir anlammı?
Genç Toyotacı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
evet isim ve soy isminin baş harfleri olduğu için :)
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
evet isim ve soy isminin baş harfleri olduğu için :)
Anladım Teşekkürler değerlendirmeniz için
Genç Toyotacı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
Anladım abi özel bir ismi varmı peki
Ürün sanıyorum bu. Ben başka yerden görerek almıştım.
Komple bir led dizisi, dışı silikon kaplı ve katlanabilir. esnek, aynen yılan gibi, öyle diyim sana. :)

http://www.hepsiburada.com/Liste/carub-far-ledi-strip-12-volt-120cm-beyaz-br4326552/ProductDetails.aspx?productId=brkbr4326552&categoryId=266125

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Levent abi sisleri beyaz yapsan cidden süper olur beyaz altta sarı olmuyor bence :)

Aynı araçtan bende var 3. resim hoşuma gitti fakat yaptırmam diye düşünüyorum benim düşündüğüm farklı bişi var ama nerde yaptıracağımı bilmiyorum :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
Levent abi sisleri beyaz yapsan cidden süper olur beyaz altta sarı olmuyor bence :)

Aynı araçtan bende var 3. resim hoşuma gitti fakat yaptırmam diye düşünüyorum benim düşündüğüm farklı bişi var ama nerde yaptıracağımı bilmiyorum :/
Ercüment bey aynı araç bende var derken Levent abinin aracındanmı benim aracımdanmı?bende önceleri nasıl bişey istediğimi bilmiyordum sanal olarak kafamda bişeyler tasarladım bi görüş alayım dedim. Önceden farların altına niyetlendim sonrada okudumki emniyet ceza yazıyormuş diye şimdi bunu alttaki sis farı kapağının en üstten bi alt boşluğuna yaptırırsam kolay kolay belli olmaz ayrı birde düğme yaptırıcam yada sis düğmesine bağlatıcam istediğim zaman yakıcam
Genç Toyotacı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
bence en hoş ve sade olanı 1. resim... çünkü olayı fazla abartmamak lazım... malum bu aralar herkeste bi led çılgınlığı var...farların etrafına yapıştırıp duruyorlar :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Alıntı
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110hp...

İmzam  ::)

bunu istiyorum ama nasıl nerde kime bilmiyorum :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
İmzam  ::)

bunu istiyorum ama nasıl nerde kime bilmiyorum :/

Ortadaki ledlerin satıldığı siteleri biliyorum yada sanayide felan aksesuarcılarda bulabilirsin(ben arabamı hiç sanayiye sokmadım)VE o yuvarlak bildiğim kadarıyla yumuşak bir yapıda onu aracın parklarına bağlıyorlar ve onlar yanıyo tabi onu farı söküp içine sokuyorlar.Bazılarıda farı kesiyor kesinlikle tavsiye etmem öyle yapanları.
Genç Toyotacı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ortadaki ledlerin satıldığı siteleri biliyorum yada sanayide felan aksesuarcılarda bulabilirsin(ben arabamı hiç sanayiye sokmadım)VE o yuvarlak bildiğim kadarıyla yumuşak bir yapıda onu aracın parklarına bağlıyorlar ve onlar yanıyo tabi onu farı söküp içine sokuyorlar.Bazılarıda farı kesiyor kesinlikle tavsiye etmem öyle yapanları.

far kesme yok diye biliyorum direk sökü içne takıyorlar ama çok hoş gözüküyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
far kesme yok diye biliyorum direk sökü içne takıyorlar ama çok hoş gözüküyor :)
evet güzel gözüküyor o beyaz arabanın üzerine carbonfier kaplamada güzel olur ama fazla abartmaamkta fayda var.
Genç Toyotacı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
bence en hoş ve sade olanı 1. resim... çünkü olayı fazla abartmamak lazım... malum bu aralar herkeste bi led çılgınlığı var...farların etrafına yapıştırıp duruyorlar :D
Osman bey katılıyorum size farların çevresine yaptıranları gördüm ve her arabada güzel durmuyor.dediğiniz gibi fazla abartmamak lazım diye düşünüyorum dkkat çekmesin.Sadece bende sis farı olmadığı için onun eksikliğini kapatmak amaçlı böyle birşey düşündüm.Ve biraz daha değişik bir model yaptım galiba böyle daha iyi yeni resmi yüklüycem şimdi.
Genç Toyotacı...