Gönderen Konu: Resimdeki LED uygulamalarından hangisi yakışır.Yorumlarını istiyorum.  (Okunma sayısı 7158 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+

İşte arkadaşlar ve abilerim son kararım bu inşallah sizde beğenirsiniz.
Genç Toyotacı...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
evet güzel gözüküyor o beyaz arabanın üzerine carbonfier kaplamada güzel olur ama fazla abartmaamkta fayda var.

orası öyle :) ama hoş duruyor :) ve yapıcağınız ledler ya 1 olsun yada 3 olsun eğer 1 olucaksa aşağıda değil yukarıda olsun :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
Son yüklediğim resim de yukarıya çıkardım ama gittim elime bi led aldım ve elimle denedim göz kararı böye en uygunu oluyor bilmiyorum yinede yarın sabaha kadar yeni bi şekil çıkmazsa ama %90 bu son yüklediğim foto olacak gibi
Genç Toyotacı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Tamamdır dediğim buydu bundan çift kat yapsanız daha belli olsa güzel olur :)  levent abi demişti galiba :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
Tamamdır dediğim buydu bundan çift kat yapsanız daha belli olsa güzel olur :)  levent abi demişti galiba :)
Bakalım yaklaşık 2 saat sonra almaya gitçem inş.ozaman belli olacak herşey  :) destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize.
Genç Toyotacı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Bakalım yaklaşık 2 saat sonra almaya gitçem inş.ozaman belli olacak herşey  :) destekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize.

Rica ederim abi :) güzel olur umarım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
yapınca resimlerini atarım
Genç Toyotacı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • oğlum, ben ve kızım :)
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
hayırlı olsun ...güzel olmuş..... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
evet evet son attığın resim mükemmek ben de destekliyorum mutlaka böyle yaptır çok şık durmuş
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yolların Yargıcı
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Sağolun
Genç Toyotacı...