0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bozulmuş.
dosyalama sistemi (NTFS - FAT) işletim sisteminin dosyalama sistemiyle uyuşmuyor olabilir.uygun dosylama sistemiyle formatlanırsa kullanabilirsiniz sanırım.
harici hard diskimi taktığımda yeni donanım bulundu ikazı geliyor ve donanımı güvenle kaldır dediğimde kaldırıyor ama hiçbir bilgisayarda bilgisayarım da görünmüyor, antivirüs programları da görmüyor. bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. benim için önemli bilgilerim de var servise veremiyorum.
bilgisayar görüyor ancak dirverı bulamıyor sanırım. internetten cihazın dirverını bulup kendiniz tanıtmayı deneyebilirsiniz.
Yönetimsel araçlar kısmından depolama aygıtlarını göster dediğinde orada harici diskinle ilgili bir şey görebiliyormusun acaba?
yardımcı olmak adına aklıma geleni söylüyorum.USB 1.1 - 2.0 çakışması olabilir.bilgisayar portu USB 1.1 dir HD portu USB 2.0 dır.belki....
unix tabanlı bir işletim sisteminde denediniz mi?
vedat beeey danışmadan çağırılıyorsunuz!!!bilgisayarım ikonuna sağ tıklayıp yönet'e tıklayın. disk yönetimi diye birşey olacak orada. diskiniz; disk yönetimi içerisinde gözüküyor mu?
Hiç bir Pc'de görünmüyor dediniz.Sorun sizin pc'de olsaydı.Onlar da görünürdü.Sorun hard diskte.Bu cihazlar birden bozulabiliyor.
evet gözüküyo
tamam sağ tıklayın harici diskinize. sürücü harfini değiştir sanırım.(Türkçe kullanmadığımdan tam karşılığını bilemiyorum. Change Drive Letter) diyor. mevcutta kullanmadığınız herhangi bir sürücü harfini seçin ve tamam diyin.bilgisayarım a girdiğiniz zaman çıkması gerek.