0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kemal abıAjan majan muhabbetınden sonra haylı doner oldun toyotaya...Abı saka bı yana senın dersıne gırmek varmıs ogrencıyken. Sayet destede boyleysen !
arkadaşlar evet şimdi olayı en başından anlatayım da biraz gülün!!fırsat bulamadım yazmaya:aracı ilk ustaya götürdüğümde hemen akü bitik dediler(farlar gayet canlı.cam otmtikleri çalışıyodu)aküyü bi cihazla ölçtüler 10.4 çıktı.yeni aküyü 135tl ye aldım.1 hafta dene arıza devam ederse aküden değil marş motorundandır deyip akünü veririz dediler.ilginçtir 2 gün sorun olmadı araç çalışıyodu ama 3.günün sabahı yine çalışmadı teker 2 tur atınca vurdurmadan çalıştı yine o sabah motorla gittim okula ustayı aradım akşam gelip arabayı yerinde kontrol edelim dedi.akşam geldiğinde araba ilk basmada çalıştı.sonra dedi ki araçta cocuk kilidi gibi bişii vardı araç 2sn sonra kapılar kitleniyodu bu alarm sistemine bağlı motor kendini kitliyor dedi alarmı iptal etti.o zaman sorun aküden değilse yarın gelip kendi eski akümü alayım dedim çünkü anlaşma öyleydi ve usta tamam dedi. veeee ali cengiz oyunu burda başlıyor dikkat:ertesi gün gittim benim eski aküyü taktı usta geç marşa bas dedi.kontağı acc ye getirdiğimde göstergelerde hiç ışık yanmadı.(akü dükkanda 3 gün kaldı) hemen usta senin akü tamamen bitik dedi.ama akü başlarından birini bağlamadığını fark ettim.usta motor kaputunun arkasında olduğu için göremeyeceğimi düşündü galiba.hiç sesimi çıkarmadım ve tekrar yeni aküyü taktılar.bu arada sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda kömürlerin bitmiş olabileceğini söyledim.baktılar ve 2 kömürün bitik olduğunu gördük 4ünü de değiştirdim ve 2 gündür arabada arıza kalmadı.ustaya eski aküleri napıyosunuz dedim öylece burda durur dediler ve bi fırsatını bulup akünün altına tornavida ile bi çizik attım işaret koydum. ertesi gün yüce Allah'ın adaleti bi ziyaret gideyim dedim ustaya. gittim bir de ne göreyim benim aküyü bi tofaşa takıyolar.hemen aracın sahibine sordum aracın derdi ne diye akü bitmiş dedi çıkma bi akü taktılar dedi.ustayı çağırdım akünün benim olduğunu söyledim tabii kabul etmedi.aküyü sök dedim altında işaret var dedim.usta artık minareyi kılıfa sığdıramayacağını anlayınca özür diledi ve bunu yanında çalışanların hatası olduğunu söyledi.verdiğim 135tl yi geri verdi ve özürlerin bini bir para...biraz uzun oldu ama affedin sabırla okuyanlara tşkkür ederim.bu arada alanya ya yeni atandım siirtten geldim buraya yavaş yavaş tanıyoruz esnafı:)))
bu arada Kemalciğimin bacaklarıda çok güzelmiş valla bende dersine girmek isterdim.
kazulet:uzun boylu,güçlü anlamındadır ama ben honda civic için esnek olmayan,kaba anlamında kullandım.
güle güle kullan kıymetli hocam.
Yaban TV de vardı bunların nasıl avlandığı Atilla Amca .
görüntü hayli evcil ama...
Söyliyene bak; sen hiç ava çıkmadınmı yani abi