0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Boya koruma tam bir palavra.Aracı geçici süreyle parlatır,ufak çizikleri gidermiş gibi kandırır.10 gün sonra araç aynı araç olur.Boşa para vermemek lazım.5-10 liraya alıp kendimiz de rahatça yapabiliriz.Ben öyle yapıyorum.Kampanya falan kandırmaca.(Bana göre)
dün bauhause ta bir reyon görevlisi ile konuştuğumda oda aynı şeyleri söyledi çizikleri parlaklık sayesinde görünmüyor dedi bunun için kafama takıldı gerçekten boya koruma yapılıyormu yoksa parlatıldığı için mi görünmüyor?
arkadaşlar ben sonax hızlı cilayı 4 yıkamada bir yıkamadan sonra kullanyorum gayet memnunum fiyatı 9 tl birtanesi aracı rahatlıkla 3 kere yapmaya yetiyor boya koruma yaptıran arkadaşlarımda var onlardan bir şikayet duymadım.zaten boya korumanın amacı çizikleri götürmek dil boyayı kuş pisliğinden ağaçlardan damlayan reçinelerden asit yağmurlarından ve güneşten korumak. ve ben koruduğuna inanyorum çünkü bir ara oto fuarında bu işi yapan bir firma standında bir araba kaputunun üstünde ateş yaktı ateş söndükten sonra kaputun üstü birşey olmamış gibiydi.
çoğu kişinin boya korumayı yaptırmasının amacı aracı parlatmak ama aracın parlaklığının 10 gün sonra geri eski haline geldiğini görenler bu boya koruma hikaye diye geçinirler .lütfen arkadaşlar birşeyi bilerek yapalım adı üstünde boya koruma çizik giderme parlatma dil fakat arabasını parlatmak isteyenlere sonax hızlı cilayı şiddetle öneririm arabayı parlatmakla kalmıyor ayriyetten fırçayla oluşan yüzeysel çizikleri önlüyor yanlış anlaşılmasın sadece önlüyor kılcal çizik oluşmuşsa aracınızda götürmez.umarım yardımcı olabilmişimdir herkese iyi forumlar.
Boya koruma hikaye geçinirler ifadesi ilginç.
hakan abi ilginç bişe yokçünkü yaptırmalarındaki amaç boyayı korumak dil parlatmaktır. Malesef boya korumada boyayı parlatmadığı için kendilerince geçinirler.
Anladım.Bu tip uygulamalar elbette faydalar verir.Kişisel fikrim çok fazla bir beklentiye girmeden,çok para vermeden,kendimizde uygulayabiliriz.10 liralık malzeme kullanıp bir dünya para kazanılan bir sektör oluşmuş.
Hakan abi zaten bende yukarda yaptırmadığımı belirtmişim çünkü uygulamayı sonax 200 tl gibi bir rakama yapıyor ve bencede bu rakam boya korumaya verilmez . ben onun yerine hızlı cila 9 tl ye alıp 4 yıkamada bir yapıyorum ve bana 3 kere yetiyor birtanesi. Buda 3 aya tekabul ediyor . Hızlı cila yapmamın sebebide fırça ile oluşan çiziklere karşı gerçekten işe yarıyor. Boyayıda boya koruma gibi olmasada bir nebze koruyor herkese tavsiye ederim.Uygulamasıda aracı yıkadıktan sonra kurulamadan ıslakken arcın üzerine sıkyoruz (bir bölüme 2-3 kere sıktıkmı yetyor ) daha sonra süngerle iyice dağıtıp kuruluyoruz bukadar. Bu arada işlemi bölüm bölüm yapyoruz.
mahmut hangi ürünü kullandığını açık adı ile yazarmısın ,genelde kutuların üzeirnde tüm kirden arındırılmış temiz ve kuru araçlar üzerine uygulayın diye yazıyor...