Mahmut ben TRdeki fiyatını bilmiyorum ama var birçok yerde, yurtdısından getirttiğim fiyat 40-45TL gibi.
daha oncede o cila boya koruma dedikleri kırmızı kutulu sonax ı kullandım ama sonuc alamadığım gibi bi ara aracı mahvediyordum

güneşte ve ruzgar da kesınlıkle kullanılmamalı o hızlı cila, ben yaptım aracım beyaz benek benek oldu, 3 yıkamada zor çıkardım.
fiyat her ne kadar pahalı da olsa ürün süper uygulama basit , sonuc süper
öncelikle özür isminiz tunç muş tuncay diye görmüştüm ilk mesajda
dediğiniz ürünü tr de satan bir yer var mı hepsiburada gibi online alışveriş siteside olabilir.
sonax hızlı cilaya gelecek olursak daha bir sıkıntı yaşamadım işallah yaşamam tavsiyen içinde sağol ruzgarlı ve güneşli havalarda uygulamam .
teşekürler mahmut sağol:)
tunç bu ardaa araç yeni yıkanmış ama çok güzel görünüyor:) emeğine sağlık:)
peki diğer dostlarımız hangi ürüneri kullanıyoracaba? mesela çizik giderici olarak ne kullanbilriz?
peki diğer dostlarımız hangi ürüneri kullanıyoracaba? mesela çizik giderici olarak ne kullanbilriz?
tunç bu ardaa araç yeni yıkanmış ama çok güzel görünüyor:) emeğine sağlık:)
teşekkurler Seydi abi ,
çizik giderici olarak ta meguiars ın Swirl-x diye bir urunu var bu kucuk kılcal cizikler ve harelenmeler için etkili bir ürün.
konu başında da söylediğim gibi geçen gün bauhause ta reyon görevlisi bakım ürünleri hakkınd bilgi verirken kisinin boyayı matlaştırdığını kimisinin parlaklık sayesinde çiziklerin görünmediğini söyle ama plastik tüp içerisnde bir ürün gösterdi 6 tl cilalı pasta ve çok etkili oldğunu kendi aracındada kullandığını söyledi ürünün adını almadım sitesindede bulamadım en kısa zamanda alıp sizlerle paylaşacağım böyle bir ürün vemı peki hem matlaştırmayacak hem çizikleri gerçek anlamda giderecek hemde parlaklığı sağlayacak? çok şeymi istedim ha birde kaliteli ama ucuz olacak:))))))
eğer ürün cilalı pasta ise araca en fazla 6 ayda 1 uygulayın çünkü pasta bir nevi sıvı zımparadır boyayı inceltir çok etkili oluşunun sebebi budur. bilginiz olsun.
mahmut terside olablir pastalı cila:)) görevli ksinlikle olmayacağını idda etti bakalım arıksiz dostların deneyim ve görüşlerini almadan almak istmedim:)
yanlış anlaşılmama olmasın pastanın araca bir zararı yok ama araca en fazla 6-12 ayda bir uygulayın deniliyor .
özellikle yeni araçların boyası ince olduğundan 12 ayda bir uygulanması makuldur ama yine kaportadan anlayan birine veya servise sormak lazım.
pastalı cila , cilalı pasta farketmez sonuçta ikisinde pasta var.
takılıyorum yaa ha kel hasan ha hasan kel:)))
takılıyorum yaa ha kel hasan ha hasan kel:)))
bilyorum takıldığını sıkıntı yok.

dediğin gibi ha hasan kel ha kel hasan
ürünün adını alayım en kısa zamnda sizlerle paylaşacağım:)
arkadaşlar bu gün servisten boya koruma için 175tl istediler ne dersiniz ?
2007 model aracıma mayıs ortasında köşkdere serviste 200 lira'ya boya koruma yaptırmıştım,servis 6 ay etkili olur dedi suyu kaydırmada hala etkili ve kuş pisliklerindede etkili ama bi daha o kadar para veripte yaptırmam

şimdi turtle wax No:1 teflonlu cila (23 lira) ve cila pedi (5,75) aldım aldım henüz uygulamadım
havalar biraz ısınsın diye bekliyorum sonuçları paylaşırım