0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Gökhan Bey,Maalesef yok.Maalesef KC142 ürününe yeterli talep yok.Bu yüzden bu ürüne şimdiki halinden daha fazla zaman para ve emek harcayamıyoruz.SaygılarımlaYüksel Güzel
Merhaba Ayhan Bey,.. Yakın zamanda 2007 model bir avensis inceledik.canbus olmadığı için KC142 calışmaz. 2009 dan sonraki avensislerde canbus var...SaygılarımlaYüksel Güzel
garanti ile ilgili sorun yaşarmıyım
Yüksel Bey selam,Mesajların epeycesini okudum , anladığım kadarıyla yazılımda sürekli güncelleme ve geliştirme yapıyorsunuz. Bunu yaparken mevcut işlemcinin hafıza kapasitesinin içinde kalarak , şu özelliği de yazılımın içine koymak mümkün mü acaba?Bidiğiniz gibi otobuslerde , set edilmiş hız sınırını aşınca uyarı sesleri veren bir sistem var, sürücüyü uyarıyor mesela 90 km yi geçtin diye.Böyle bir özelliği , cc etkin hale getirilmemiş olduğu zamanlarda çalıştırmak ve uyarı verdirmek iyi olmaz mı? Malum , ceza yazmak için pusuda yatanlar var. Yani hızı ekranda görüp , örneğin akranda 78 km yazarken bir set tuşuna basıp ayarladığımızda , bu hıza gelince veya üstüne çıkınca bip sesli uyarı versin. Bunun gibi bir şey.
Merhaba Eftal Bey,Bu fonksiyon mevcut zaten.www.kolaycc.com da pdf dokumaninda anlatiliyor.Set ettiginiz hizdan arac (5-6%) daha fazla hizlanirsa (mesela arac yokus asagi giderken) bip sesleri ile uyarir.SaygilarimlaYuksel Guzel
Dökümanı okumuştum, benim söylediğim CC devre dışıyken bu fonksiyonun olması. Şehir içi hız sınırının olduğu yollarda CC kullanılamaz, ama sürücüye de bir hız ikaz sistemi olması çok güzel olurdu. Limitin 70 olduğu bir yolda 77 km ye uyarı noktasını kurmak iyi olur. Şehir dışı yollarda da CC kullanmak her zaman uygun olmayabiliyor. Ama hız limitini 99 a yada 120 ye kurup bırakmak faydalı olur , sürekli ibreyi takip etmek sıkıcı ve dikkat dağıtıcı olabiliyor. Bu uyarı sistemi biraz daha zenginleştirilebilir, mesela siz 120 ye de kurmuş olsanız bile , sürati düşürüp tekrar 99 dan geçerken kısa bir uyarı da vermeli , esas set değerinde daha daha fazla uyarı vermeli. Kaldı ki bu hız sınırları zaten 70 , 90 , 110 , 120 km . Bunları her geçerken ( +%10 değeriyle tabii ki) sırasıyla kısa 2-3-4-5 bip uyarı olabilir mesela.
Yüksel Bey merhaba,Yaptığım yolun % 60 ı uzun yol olmasına rağmen pek azı otoyol, oralarda bile bazı yollarda CC kullanmak pek mümkün olmuyor , mesela Sakarya'dan İstanbul yönü , Trakyada da benzer durum var, buna rağmen araçta altyapısı olsaydı, sadece bir CC kolu alarak kendim uygulayacaktım. Kullanım sıklığımı düşündükçe maliyet/kullanım biraz fazla geliyor. Sizin yaptığınız ürün güzel, almaya karar verirsem kesinlikle bu ilave özelliği tanımlayarak ilave ettirmek isterim. İyi çalışmalar.
Merhaba Mustafa Bey,Aracınıza takılır 2007 de çıkan yeni kasa ise. Size pm attımSaygılarımlaYüksel Güzel
Merhaba Yüksel Bey;Mailinizi aldım. İlginiz için teşekkürler...2007 D-4D Corolla yeni kasa aracımın direksiyonun hareketli bölümünün sağ altında 4x7 cm. kapak mevcuttur.K-142 uygulamayı taktırmak istiyorum. Ancak Eftal Bey'inde belirttiği gibi fiyatı biraz fayda/maliyet analizinde bizim için yüksek kalıyor.Elbetteki çok güzel bir ürün ve sizin emeğinizin hakkını da almalısınız. Ancak bu gruba özel almak isteyenler için bir kampanya yapabilir misiniz?Gerçekten bu grubun ürünün duyurulup yaygınlaştırılmasında önemli bir güç olduğunu biliyorum. Toyotaclub'a özel ve kısa süreli bir indirim yaparsanız ben aracıma hemen taktıracağım.Güzel çalışmanız ve bilgilendirmeniz için teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.Saygılarımla...Mustafa SELEK
taktırmak istiyorum fakat garanti durumu beni düşündürüyor peki servise gidergen ürünü çıkartmak mümkün mü