0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buluşmalarda 4 araba olmasını eleştirirken aynı duruma sizde düşmeyin sonra
engel olan her arkadaşa ayrı ayrı teşekkür ederim bu forumun özelliği bu demek etkinlik yapmaya çalışana engel olmak devam arkadaşlar 4 ü geçemezsiniz bende sayenizde geçemem
ne engeli sizi sandalyeye oturtup bağlayanmı var sadece Kaya abinin gelmiyeceğini bildiğimizden mütevellit yazdık
yahu ne iş herkes üstümüze üstümüze geliyo baktık az kişiyiz gider kokoreç yer nargile içeriz bizde napalım. büyük buluşmaları kaçırmışız anlaşılan.
teşekkürler erciyes sende olmasaydın ne yapardık kaya gelmiyorsa iptal edelim arkadaşlar ::D:D
Okadar buluşma düzenledik gelen olmadı (A.C.D. Berkay PARMAKSIZ,Erdem KÖSE,Seçkin ÜNLÜSOY,Cihan ALPTEKİN hariç) gelenlere teşekkür ediyorum ayrı ayrı. Valla gelirlerse katliam çıkartırım orda baştan sölüyüm boşverin buluşma falan yalan olur Bende KÜHEYLANI koyuyorum
laaaa bende arabamla oyuncak ayımı koyuyorum
Şimdi şöyle bir şey var, konuya direk en fazla 4 araba muhabbetiyle girilir bu zamana kadar yapılanları beğenmeyip daha güzelini biz yaparız modlarında takılınırsa ve yakın zamanda buluşma yapılmış mı yapılmamış mı bu insanlar buluşmaya aç mı tok mu diye irdelenmez araştırılmazsa bu tepkilere hazırlıklı olmak lazım. Yanlış da anlamayın lütfen tabii siz yapın buluşmanızı katılan katılır katılmayan katılmaz dipnot: Avcılar Beylikdüzü civarında olursa bir alo çekin
Erciyes Allah herkese göz dağıtırken siz neredeydiniz orası şüpheli
Erciyes Ercü hemen tanıdı seni dağ gibi adamsın demek istedi bak
biz ankarada her aklımıza estiğinde buluşuyoruz zaten...
ö.d. ercüment kusura bakma isim yanlış oldu
atakan doğru söyle sen mi buradasın yoksa ergen ruhun mu buralarda dolaşıyo???