Gönderen Konu: buluşma diyecektim ama vazgeçtim :)  (Okunma sayısı 18013 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: buluşma diyecektim ama vazgeçtim :)
« Yanıtla #280 : Ekim 02, 2010, 11:52:22 »
Tartışma olayı bitti ama bunu koymam gerek daha dün yapılan AOÇ buluşmasından bir kare sadece ankaradan bukadar araba geliyor ve aralarında 2 tane t-sport var bunları çift saymak lazım :P :D

Türkiyedeki 17 t-sporttan 2si burda zaten ankarada 3 tane var buda herhalde kayda değer bir başarı olsa gerek :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #280 : Ekim 02, 2010, 11:52:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #281 : Ekim 02, 2010, 11:57:45 »
hehehehehehehe :) :)
istersen 5erden sayalım canın sağolsun :D
ne demişler buluşmak bahane olursa muhabbet şahane :D he bu arada
güncel :)
1.4 D4D auris xenon-perde-spoiler (chip tuning-led stop-marşpiye-arka tampon altı rüzgarlık) bunlarda yapılacaklar listesi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #282 : Ekim 02, 2010, 13:45:35 »
bayramda ankara'dayım bi aksilik çıkmazsa müsait olan arkadaşlarla bi buluşma olurmu aceb ordaki dostlarlada tanışmak isterim???
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #283 : Ekim 03, 2010, 10:27:54 »
arkadaşlar bu arada konumuz http://www.toyotaclubtr.com/istanbul-marmara/istanbul-avrupa-yakasi-bulusmasi/  adresine taşındı.

katılacak arkadaşlar burdan takip edebilirler konuyu :D (biraz geç haber verdim ama idare edin acemilik)
1.4 D4D auris xenon-perde-spoiler (chip tuning-led stop-marşpiye-arka tampon altı rüzgarlık) bunlarda yapılacaklar listesi