0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence 3 gibi olsun pazar pazar erken kalkmaya gerek yok malum silivriden gelicem artık sefa dan 4-4 lük bir organizasyon bekliyoruz..Ekleme:tamam 4 olsun
Kaya da geliyor sanırım. listeyi güncel tut Sefa
Kaya bey kesin gidecekmiş hatta beni de çağırdı...
Sefa sende "buluşma diyecektim ama vazgeçtim" diye konu açtın bak organizasyona başladın tahminimce 20 kişi kadar oluruz daha 2 hafta var buluşmaya..
20 kişiye geldiginde bi 5 kişiyi ole böle oldu dıye gelmıcegını dusun 15 olsa yeter bize daha 2 hafta var gerçi o zamana kadar arabay yapıcaklarımı yaparım bende =)) ayrıca geçenlerde golf un buluşmasına gıttım bı arkadasla bırlıkte 29 araç vardı cok guzel bı aktıvıtasyon yapmıslardı sefa bizde senden öle bişey bekliyoruz....
Sefa halleder bu işi ona güveniyorum ya.
Bir süre buluşma falan demeyin bence bu forum insancıklarına Ardarda iftar ve Düzce buluşmalarına katılan biri olarak Ekim sonuna ya da ortasına kadar hiçbir yere gitmem Diğer arkadaşlar ne düşünür bilmem ama bi kısmı bana katılır sanıyorum ki. Ayrıca Kaya konusunda bende koyuyorum yarimi ortaya
Bence de piyasa yorgun bu ara buluşmadan Arkadaşlar her ne kadar görmesede fotoları Evveet yok mu arttırannnn ;A.C.D. den CoRoLLoVeNagi'nin Yari
ben bu foruma yeni katıldım gelenlerle tanışırım gelmeyenlerde kendi bilir yapacak birşey yok talep var 4 kişiyiz şimdilik