0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yahu hadiyin ordan brodwaydan 10 gram agır varmı ötesi ..Ayrıca ercü daha alkol koymuyor arabaya eğer onu katarsak var ya türkiyeyi tekedersiniz kızdırmayın ercüyü Ercü sen adresini yaza dur ben hastaneden gidip 4-5 kilo saf alkol alıp geliyom.. Abisi mustafa bizi kıskanıyo 4a fe ci ya Ercü gel etme yazık etme 4a fe cilere... gene bizde kalsın ee ne dersin
Bir varilmi,alırım almasınada taşıması zor olur ondan diyorum Bakın bu son çağrı sonra vay biz duymadık vay biz bilmiyoduk demeyin.ERcü niyeti bozmuş kendimiz ettik kendimiz bulduk kabul edin artık ZZE 121 (VVT-i) üstünlügünü..
Anam anam anam.Efsaneyle brodway s...dık yarıstırılıyorAlaaaaaaaah bırı bana tuncayın adresını bulsun ya da tuncay sen bızım buraya gelde sakata gelmeyeyım;) Offf be bu aksamkı yazısmalar germıs benı.Evet tuncay evet sen gel buraya ben sana camlıcada bır sahlep ısmarlıyayım hem efsaneyle cıkarız enıne boyuna tartarız efsaneyı
Abi ya otobos yada uçak parası nı karşıla gelem Ney ya 4a -fe brodwayden azcık agır 10 grma kadar yalanmı abi ... Abi açıl kenara kaç ercü kafaya koyddu depoya saf alkol katıp madara edecek 4a fe leride Daha deminden belli yalvar yakar adamı zor zaptediyom bakın.Gençtir her an delilik yapabilir Ayrıca atlılar geliyor çekin çocukları kenara.. Ercü selçuk abi senin filtreyi bilmiyo ondan bmöyle rüşver teklif ediyor ama kabul etmem asla..
Ercum sabah soz seyredıyorum.Bır elımle kızımla bogusurken anca bu kadar...
Ayıp Selçuk abi hiç yakıştıramadım izlemen lazım Selçuk abi http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/beklenen-filitre-videosu-)/?topicseen
Demekki herzaman 4a-fe akmııyor durgunluk dönemine giriyormus..VVt -i yakar abisi pis gaz edepsiz gaz etkilemez bizi
Bazen arabalar böyle sorunlar çıkarabiliyor.Gazdan olma ihtimali bence zayıf.11 yıl gazlı araç kullandım.Her yerden aldım.Sorun çıkmadı.Anlık olarak pis yakıt gelmiş olabilir.Geçici bir sorun.Firma ile ilgisi yok. Bütün gazlar aynı.