Gönderen Konu: Pis Gaz  (Okunma sayısı 8976 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Pis Gaz
« Yanıtla #40 : Eylül 22, 2010, 23:32:09 »
yahu hadiyin ordan brodwaydan 10 gram agır varmı ötesi  :D :D :D :D ..Ayrıca ercü daha alkol koymuyor arabaya eğer onu katarsak var ya türkiyeyi tekedersiniz kızdırmayın ercüyü :D :D :D :D  Ercü sen adresini yaza dur ben hastaneden gidip 4-5 kilo saf alkol alıp geliyom.. :islik: :islik:
Abisi mustafa bizi kıskanıyo 4a fe ci ya  :P :P :P 
Ercü gel etme yazık etme 4a fe cilere... gene bizde kalsın ee ne dersin  -_- -_-

Bırah yaaaa dönüşü yok bu işin bittiniz alayınız :D alkol forever :D sen bi varil al abi :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Eylül 22, 2010, 23:32:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Eylül 22, 2010, 23:37:18 »
Bir varilmi,alırım almasınada taşıması zor olur ondan diyorum  :D :D :D :P :P :P
Bakın bu son çağrı sonra vay biz duymadık vay biz bilmiyoduk demeyin.
ERcü niyeti bozmuş kendimiz ettik kendimiz bulduk kabul edin artık ZZE 121 (VVT-i) üstünlügünü.. :-[ !!!
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Eylül 22, 2010, 23:39:37 »
Anam anam anam.
Efsaneyle brodway s...dık yarıstırılıyor
Alaaaaaaaah bırı bana tuncayın adresını bulsun ya da tuncay sen bızım buraya gelde sakata gelmeyeyım;) :D
Offf be bu aksamkı yazısmalar germıs benı.
Evet tuncay evet sen gel buraya ben sana camlıcada bır sahlep ısmarlıyayım hem efsaneyle cıkarız enıne boyuna tartarız efsaneyı ;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Eylül 22, 2010, 23:40:59 »
Bir varilmi,alırım almasınada taşıması zor olur ondan diyorum  :D :D :D :P :P :P
Bakın bu son çağrı sonra vay biz duymadık vay biz bilmiyoduk demeyin.
ERcü niyeti bozmuş kendimiz ettik kendimiz bulduk kabul edin artık ZZE 121 (VVT-i) üstünlügünü.. :-[ !!!

benimki zze112 ama olsun sonuçta vvt-i :D ayrıca yağ yakmayı kesen zze112 duyurulur :islik:

bozdum valla bittiniz :D :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Eylül 22, 2010, 23:42:04 »
Anam anam anam.
Alaaaaaaaah bırı bana tuncayın adresını bulsun ya da tuncay sen bızım buraya gelde sakata gelmeyeyım;) :D
Evet tuncay evet sen gel buraya ben sana camlıcada bır sahlep ısmarlıyayım hem efsaneyle cıkarız enıne boyuna tartarız efsaneyı ;)

höyyyt tuncay abiye rüşvet :D sahlepler falan sen buraya gel zze121 getir bi filitre takalım bi alkol ondan sonra vınnnnn abi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Eylül 22, 2010, 23:46:07 »
Anam anam anam.

Abi ya otobos yada uçak parası nı karşıla gelem  :D :D :D Ney ya 4a -fe brodwayden azcık agır 10 grma kadar yalanmı abi ... :D :D
Abi açıl kenara kaç ercü kafaya koyddu depoya saf alkol katıp madara edecek 4a fe leride  :D :D :D
Daha deminden belli yalvar yakar adamı zor zaptediyom bakın.Gençtir her an delilik yapabilir  :D :D :D
Ayrıca atlılar geliyor çekin çocukları kenara..  :D :D :D
Ercü selçuk abi senin filtreyi bilmiyo ondan bmöyle rüşver teklif ediyor ama kabul etmem asla..  :o :lol:
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Eylül 22, 2010, 23:46:13 »
Sahlepten rusvetmı olur ercum gel sende gel sanada bır sahlep en rusvetlısınden...;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Eylül 22, 2010, 23:50:55 »
Abi ya otobos yada uçak parası nı karşıla gelem  :D :D :D Ney ya 4a -fe brodwayden azcık agır 10 grma kadar yalanmı abi ... :D :D
Abi açıl kenara kaç ercü kafaya koyddu depoya saf alkol katıp madara edecek 4a fe leride  :D :D :D
Daha deminden belli yalvar yakar adamı zor zaptediyom bakın.Gençtir her an delilik yapabilir  :D :D :D
Ayrıca atlılar geliyor çekin çocukları kenara..  :D :D :D
Ercü selçuk abi senin filtreyi bilmiyo ondan bmöyle rüşver teklif ediyor ama kabul etmem asla..  :o :lol:

Ayıp Selçuk abi hiç yakıştıramadım izlemen lazım Selçuk abi

http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/beklenen-filitre-videosu-)/?topicseen    :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Eylül 22, 2010, 23:54:36 »
Elımı verdım kolum noolucak ısıne dondumu yoksa bu ıs.
Neyse bellıkı genclerın hızına yetısemıyecegız barı yollarını acalım
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Eylül 22, 2010, 23:56:26 »
Ercum sabah soz seyredıyorum.
Bır elımle kızımla bogusurken anca bu kadar...;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Eylül 22, 2010, 23:58:48 »
Ercum sabah soz seyredıyorum.
Bır elımle kızımla bogusurken anca bu kadar...;)

tamam abi elindeki fıstığı benim için öp :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Eylül 23, 2010, 00:00:12 »
Tamam ercum :)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Eylül 23, 2010, 00:26:15 »
Brodway akar abi...  :rofl:
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Eylül 23, 2010, 10:40:51 »
Ayıp Selçuk abi hiç yakıştıramadım izlemen lazım Selçuk abi

http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/beklenen-filitre-videosu-)/?topicseen    :D
ercüm beni affet, bilgisayarın birini bilgi işlemci arkadaşım formatlamış ancak dvd, v.s. video yürütücü programı yüklememiş, öbür bilgisyarda patlak formatlanıyor. izleyemedim videonu :(
anlat diyecek sana adamlar var arabalar var hava filtresi var diyecen diye cesaret edemiyorum :D
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Eylül 23, 2010, 10:42:48 »
Abi ya otobos yada uçak parası nı karşıla gelem  :D :D :D Ney ya 4a -fe brodwayden azcık agır 10 grma kadar yalanmı abi ... :D :D
Abi açıl kenara kaç ercü kafaya koyddu depoya saf alkol katıp madara edecek 4a fe leride  :D :D :D
Daha deminden belli yalvar yakar adamı zor zaptediyom bakın.Gençtir her an delilik yapabilir  :D :D :D
Ayrıca atlılar geliyor çekin çocukları kenara..  :D :D :D

tuncay kardeşim dün akşam cepten memleketei görememiştim.
memleket gaziantepse sen gelme ben geleyim kuru baklava yiyek...
bide orda şahane bir hamam vardı, havuzlu mavuzlu dev ekranda havuz içinde atıştırırken maç izleyebiliyordun.
abi ne keyfine düşkün adamları var antepin yahu.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Eylül 24, 2010, 02:34:38 »
yahu hadiyin ordan brodwaydan 10 gram agır varmı ötesi  :D :D :D :D ..Ayrıca ercü daha alkol koymuyor arabaya eğer onu katarsak var ya türkiyeyi tekedersiniz kızdırmayın ercüyü :D :D :D :D  Ercü sen adresini yaza dur ben hastaneden gidip 4-5 kilo saf alkol alıp geliyom.. :islik: :islik:
Abisi mustafa bizi kıskanıyo 4a fe ci ya  :P :P :P 
Ercü gel etme yazık etme 4a fe cilere... gene bizde kalsın ee ne dersin  -_- -_-

ben 4A-F ciyim kıskanmıyorum :D :D ama heran 2ZZ ci olabilirim :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • hayatımın anlamı biricik kızım seni çok seviyorum
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #56 : Eylül 24, 2010, 08:32:06 »
Demekki herzaman 4a-fe akmııyor durgunluk dönemine giriyormus..VVt -i yakar abisi pis gaz edepsiz gaz etkilemez bizi  :D :D ;) ;)
çok hoş :)
2008 elegant corolla gri kaplanım :) (gittiiiii gitti gitti)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #57 : Ekim 06, 2010, 00:54:45 »
Bazen arabalar böyle sorunlar çıkarabiliyor.Gazdan olma ihtimali bence zayıf.11 yıl gazlı araç kullandım.Her yerden aldım.Sorun çıkmadı.Anlık olarak pis yakıt gelmiş olabilir.Geçici bir sorun.Firma ile ilgisi yok. Bütün gazlar aynı.

Hakan Bey; bütün gazlar aynı değil işte,
LPG (Liquefied petroleum gas = uçucu hidrokarbon bileşikleri olan propan, ve bütanın sıvı haldeki karışımlarının ortak adı)

LPG nin içinde ki propan oranı ne kadar yüksek ise yanma o kadar sağlıklı oluyor. Bilindik firmalarda bu oran standart düzeydedir, fakat şu an Türkiyede'ki LPG dağıtımı yapan firma sayısının 64 ve LPG ithalatı yapılan ülke sayısının 17 olduğu düşünülürse, bütün gazların aynı olma ihtimali sizce yüksek bir olasılık mı? Burada bilinmedik firmaları zan altında bırakmak istemiyorum, fakat her lpg aynı değildir.
1996 Corolla XEİ 1.6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Ekim 08, 2010, 16:32:35 »
arkadaşlar LPG istasyonunda çalışan bir arkadaşın dediğine göre propan değerleriyle oynanarak gazın kalitesi artırılıp/düşürülebiliyormuş.
İpragaz hoşuma gitti. Burdan giderken aygazdan fulledik arabayı dönüşte de ipragaz aldık. dönüşteki performansı daha iyiydi arabanın.
Kulağıma küpe oldu yol kenarıdan yakıt almıyorum. geçenlerde aldım. Benzinle gelsem araba daha az yakacaktı.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra