0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bazen arabalar böyle sorunlar çıkarabiliyor.Gazdan olma ihtimali bence zayıf.11 yıl gazlı araç kullandım.Her yerden aldım.Sorun çıkmadı.Anlık olarak pis yakıt gelmiş olabilir.Geçici bir sorun.Firma ile ilgisi yok. Bütün gazlar aynı.
Demekki herzaman 4a-fe akmııyor durgunluk dönemine giriyormus..VVt -i yakar abisi pis gaz edepsiz gaz etkilemez bizi
Shell 4a fe yanlısı zaten.Yandaş petrol istasyonu o yüzden..VVt -i ise farketmez gariban motoru ne bulsa yakıyor..Gaz benzin ispirto mazot tiner gibi
yaa abi benzine alkol koyarsak oktan artar diğilmii ben biyerde okumuştum babamda söylemişti koyucaktık saf alkol bulduk ama tam safmı değilmi güvenemedik koyamadık acaba işe yararmı?
Ercü hiç rahat durasın yok motoru eline alacan illa demii....Bir dene heele ne olacak beklıyoz...Ozaman vvt i akmaz sı....ar gibime geliyor
bugün benim arabada bişe yokken birden stop etti.benzine aldım sorun yok tekrar denedim tık ediyor kalıyor sorun ne olabilir acaba?
LPG ci arkadaşlarım.Gaza gelmeyin ipragaza gelin.inanın hepsini denemiş biri olarak ipragazın perfonması hiç birinde yok.
4a-fe ye yetişmeye ibreniz yetmez
ercü efsanede malzemeden çalmışlar.Araba brodwayle aynı kiloda nerdeyse..Benim araba gibi 1295 kg olsa yerinde kalkmaz Alperen başta olmak üzere diğer efsane ci arkadaları saygıyla selamlıyorum... :alkis:Daha biz ercü yle benim arabaya saf alkol koysak 4a fe ler duman
Benzinli tüplü her ne bulsa yok demiyor gariban.Memur arabası ne olacak.. Nedir bu efsanelerden cektigimiz