0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mecburen takıyorsun ercü..İzne gittiginde cok yakıyordu.Yarın yarıya düştü..20 bin km oldu memnunum valla ne yalan söyleyim..Artık tüplü ve öfkeli
gaz kısa vadede olmasa bile uzun vadede özellikle otomatik şanzıman araçlarda aracın içine ediyor.ya dizel kullanmak lazım yada benzinli araca biniyosak şahsi fikrim lpg takmamak bu olaydan farklı ve benzer çok fazla problem geliyor aracın başına...
kesinlikle aktılıyorum...Shelden bile bazen arada bozuk cıkıyor bayide var bişey bedemi bilmiyorum..Ama ipragaz güzel..Hasan en son bir 4a fe ışıklarda kalkmaya çalısırken acı bir vites sesiyle geride kalmıstı.
Ahahaha 1.3 tür o 1.6 114 e yetişemezsiniz yada adam takmamıştır sizi
Ya bırakın bu efsanecileri.Diyorum ya brodwayle aynı kilo..Brodwayede tak 114 beygir oda akar...Efsaneciler beni tenhada kıstıracaklar Ercü sen filtreni gösterde korksun 4a fe ler..
hemen geliyor buyrun 4 afeciler http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/beklenen-filitre-videosu-)/?topicseenizleyinde gelin kendinize
Yazık oldu 4a fe ye intihar eder bu videodan sonra.Bu saatte gösterilirmi adam sabahı bekler yazık oldu 4a fe lere
bende heryerden aldım lpg ama ya total yada PO dan alıyorum sıkıntı yok. Ercüü olum alkolün patlama şiddeti ile benzinin birmi laynnnn tamamen alkol koy bak 320 ye kafa tutarsın ama bmwyi geçtikten sonra kenara çeker kaput açarsın