Gönderen Konu: Pis Gaz  (Okunma sayısı 8974 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Pis Gaz
« Yanıtla #20 : Eylül 20, 2010, 00:18:24 »
Mecburen takıyorsun ercü..İzne gittiginde cok yakıyordu.Yarın yarıya düştü..20 bin km oldu memnunum valla ne yalan söyleyim..Artık tüplü ve öfkeli

valla lpgye karşıyız be abi :D bastık geldik istanbuldan 120nin altı asla yok yukarısı dolu dolu 5.6-5.7 civarı 22 23 kuruş falan :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 20, 2010, 00:18:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Eylül 20, 2010, 00:19:08 »
dur daha saf alkol var :D bakalım nolcak :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 20, 2010, 01:33:35 »
Suyu fazla koymuşlardır. :)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #23 : Eylül 20, 2010, 02:47:13 »
Benım aracım 4.600 cc lpg'mı her zaman petrol ofısınden alırım bir zararını görmedım hoş zaten benım aracım herşeyı yakarr gibime geliyor :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 20, 2010, 09:23:47 »
gaz kısa vadede olmasa bile uzun vadede özellikle otomatik şanzıman araçlarda aracın içine ediyor.ya dizel kullanmak lazım yada benzinli araca biniyosak şahsi fikrim lpg takmamak bu olaydan farklı ve benzer çok fazla problem geliyor aracın başına...
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Eylül 20, 2010, 16:50:06 »
gaz kısa vadede olmasa bile uzun vadede özellikle otomatik şanzıman araçlarda aracın içine ediyor.ya dizel kullanmak lazım yada benzinli araca biniyosak şahsi fikrim lpg takmamak bu olaydan farklı ve benzer çok fazla problem geliyor aracın başına...

buna katılmamak elde değil yok ayar sorunu ayarlatana kadar yapıcağın ekonomiden 2 kat daha yakılan gaz ve Koray abinin dediği gibi motorların içine ediyor. ve bikeresinde duymuştum uzun vadede yeni tip motorlarda motor bloğunu yiyormuş lpg.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #26 : Eylül 20, 2010, 18:39:18 »
bp den aldım.arkadaşlar filtreden olabilir dediler.benimki 3 devire bile gelmiyor gaza geçiyor stop ediyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • (Toyota Corolla 1996-Volkswagen Jetta 2008)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 131000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Eylül 21, 2010, 19:44:40 »
kesinlikle aktılıyorum...Shelden bile bazen arada bozuk cıkıyor bayide var bişey bedemi bilmiyorum..Ama ipragaz güzel..Hasan en son bir 4a fe ışıklarda kalkmaya çalısırken acı bir vites sesiyle geride kalmıstı. 
Ahahaha 1.3 tür o 1.6 114 e yetişemezsiniz yada adam takmamıştır sizi :D
Volkswagen Jetta
2008 Primeline Man
102 Hp / 148 Nm
Derin Siyah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 21, 2010, 20:15:47 »
Aslında sıralı lpg sıstemı montajını 9 sene benzın kullanımından sonra 1 yıl once aracına taktıran bır kullanıcı olarak motor ıcın ıyı bır sey yapmadıgımı bende bılıyorum ama tamamen duygusal;)
Ayarla ılgılı sorunları bende okudum ama sanslımıyım bılmıyorum hıc sorun yasamadım ve 1 yıl ıcınde edındıgım ekonomı ıle yatırım maalıyetımı amortı ettım ve coktan kara gecmeye basladım.
Aslında orjınal sadece lpg lı arac uretımı olsa sahane olacak zannımca cevre ıcın harıka olacak.
Bıldıgım kadarıyla avrupada lpg lı araclara tesvık amaclı daha dusuk vergı uygulaması varmıs.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Eylül 21, 2010, 20:44:30 »
Ben kendi corollama BRC taktırdım takmak için manifoltta deliyorlar kesiyorlar içiniz acıyor ama tamamen duygusal..20bin km olmuş takalı brc kitini..Ancak şunu diyorum Hyundainin kullandıgı motor çok dahamı kaliteli onlar brc ile anlaşmışlar,araç bayiden çıkmadan lpg sini muayenesini herşeyi yaptırıyor..Üstelik hyundai ile brc anlaşmışar, hyundai araçlara özel pipolu sistem yanlış bilmiyorsam geliştirmişler motorda manifoltu falan delmeden  takıyorlar.Chevrolet keza öle landi renzo ile anlaşmış garanti  bozmandan lpg montajını servis yapıyor...
Ama hiçbir zaman benzin gibi olmuyor orasıda ayrı..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Eylül 21, 2010, 21:03:52 »

Hasan bi araba 114 beygir olur tamamdır ama yeni teknoloji bu motorlar arada motor ve şanzıman farkı var burdanda kazanır vvt-i'lar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Eylül 22, 2010, 01:45:42 »
:basketbol:
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Eylül 22, 2010, 13:24:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Eylül 22, 2010, 23:06:38 »
Ya bırakın bu efsanecileri.Diyorum ya brodwayle  aynı kilo..Brodwayede tak 114 beygir oda akar...
Efsaneciler beni tenhada kıstıracaklar  :) :) ;)
Ercü sen filtreni gösterde korksun 4a fe ler..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Eylül 22, 2010, 23:08:55 »
Ya bırakın bu efsanecileri.Diyorum ya brodwayle  aynı kilo..Brodwayede tak 114 beygir oda akar...

hemen geliyor :D

buyrun 4 afeciler :D 

http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/beklenen-filitre-videosu-)/?topicseen

izleyinde gelin kendinize :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Eylül 22, 2010, 23:19:24 »
hemen geliyor :D

buyrun 4 afeciler :D 

http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/beklenen-filitre-videosu-)/?topicseen

izleyinde gelin kendinize :D
  :D :D :D :D :D :blink: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :P   Yazık oldu 4a fe ye intihar eder bu videodan sonra.Bu saatte gösterilirmi adam sabahı bekler yazık oldu 4a fe lere
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Eylül 22, 2010, 23:19:51 »
bende heryerden aldım lpg ama ya total yada PO dan alıyorum sıkıntı yok. Ercüü olum alkolün patlama şiddeti ile benzinin birmi laynnnn :D tamamen alkol koy bak 320 ye kafa tutarsın ama bmwyi geçtikten sonra kenara çeker kaput açarsın :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Eylül 22, 2010, 23:22:58 »
  :D :D :D :D :D :blink: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :P   Yazık oldu 4a fe ye intihar eder bu videodan sonra.Bu saatte gösterilirmi adam sabahı bekler yazık oldu 4a fe lere

bu uyarı daha yolda çekince koyucam ozaman satabilirler arabaları :D

bende heryerden aldım lpg ama ya total yada PO dan alıyorum sıkıntı yok. Ercüü olum alkolün patlama şiddeti ile benzinin birmi laynnnn :D tamamen alkol koy bak 320 ye kafa tutarsın ama bmwyi geçtikten sonra kenara çeker kaput açarsın :D

sırf alkol değil 44litre benzine 1 litre alkol harika olur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Eylül 22, 2010, 23:24:26 »
ercü bulaşma alkole :D
ben araba sürmesini broadwayde öğrendim. ve 10 yıldır efsaneye biniyorum. efsaneyle broadway aynı olsaydı oda efsane olurdu :D 2.si 2 araç arasındaki farkı çok iyi bilirim şöförlük öğrendim sonuçta. arasında bi Erciyes daği kadar fark var sanırım :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Eylül 22, 2010, 23:29:29 »
yahu  hadiyin ordan brodwaydan 10 gram agır varmı ötesi  :D :D :D :D ..Ayrıca ercü daha alkol koymuyor arabaya eğer onu katarsak var ya türkiyeyi tekedersiniz kızdırmayın ercüyü :D :D :D :D  Ercü sen adresini yaza dur ben hastaneden gidip 4-5 kilo saf alkol alıp geliyom.. :islik: :islik:
Abisi mustafa bizi kıskanıyo 4a fe ci ya  :P :P :P 
Ercü gel etme yazık etme 4a fe cilere... gene bizde kalsın ee ne dersin  -_- -_-

2011 d4d Corolla