Teşekkür ederim hakan bey.Bende 14 yaşından beri gurbetteyim. 3 yaş fark var aramızada.Ama siz konuyu sadece sürat olarak algılıyorsunuz.Tuncayla bizim uzlaşamadığımız konu apayrı.Elbette 90 km ile yol giderseniz.Aracın yakıt sarfiyatı düşecektir.Avensiste tam tersi oluyor.
Emin olun benim vucut direncim sizinkinden fazladır.Küçük ağrı dağına çıkıp iniyor.Arkasında Büyük ağrı dağına çıkıyoruz.3 gün üç gece uyku yok yürüyüş bol soğuk.Yemek sadece kumanya.ekmek yok.taş gibi oluyor soğukta.
O linkte ayrıca aracınızda bulunan diğer özelliklerinde ne işe yaradığını gösterir videolar var.Keyifle izleyeceğinize eminim.
Değerli kardeşim,mesleğinizi tahmin ettim.Allah yardımcınız olsun,her türlü kolaylık versin.Allaha emanet ol.
merhaba arkadaşlar. bende 2006 1.6 conford avensis var. zavoli marka lpg takılı. şehir içi 300-310 yaktı kmde. uzun yolda lpgde deneme fırsatım olmadı. ama benzinde uzun yolda kmde 235 yakmıştı.
lpgde şehiriçi 310 bana yüksek geldi. lpg ayarı için ustaya gittiğimde bu konuyu görüşecem. lpgli kullanan arkadaşlar varsa bu değer normal midir. bulunduğum şehirde lpg 2.04 tl.
çok yüksek bu değerler. bizimki benzinde aynısını yakıyor
2009 model avansise lpg taktırmanın sakıncası varmı hanğisini tavsiye edersiniz teşekkür
700-800 yapıyorum diyenler bence atmışlar biraz...
lpgde şehiriçi 310 bana yüksek geldi. lpg ayarı için ustaya gittiğimde bu konuyu görüşecem. lpgli kullanan arkadaşlar varsa bu değer normal midir. bulunduğum şehirde lpg 2.04 tl.
Banada değerleriniz normal gelmedi lpg'deki, bir aksilik var bence. Baktırmakta fayda var