0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bence biraz daha bekle alacağın auris dizel hem donanımda hem ikinci elde seni tatmin eder.
1.4 dize 2007 plusline bakın onlar çok dolu
kaan abi izninle bi düzeltme yapıyım en düşük model terra değil linea modeli olsa gerek
+4 Onu tamamen unutmuşum, Linea en boş modeli... Sağol Erdem...
mete model yükseltmek istiyorsan başka ancak çok yakıyor diyorsan yüksek km dizel araç alacagına aracına lpg taktır .Ben gecen sene taktırdım 20.500 km yaptım çokta memnunum kardeş..Şimdi senin aracın 2003 sol makyajsız kasa.Senin aracında perde hava yastıkları yok diye biliyorum..Öndeki yan direkler bak srs airbag yazısı varmı..Arka camın dibindeki yerdede srs airbag yazıyor ilk çıkan 2002 lerde yok.Benimki 2004 lerde var ama..2004 temmuz sonrasa e12 facelift olarak ön panjur far arka stoplar direksiyon simidinde değişikliklere ugradı..2005 makyajlı sol donanımlarında makyajsıza ilaveten kendiliğinden kararan iç dikiz aynası yağmur sensörü,far sensörü,yolcu hava yastığı devre dışı bırakma gibi özelliklereklendi canım kardeşimm..2006 da plus line diye ara donanım çıktı..Bu doonanımda sadece dijital klima var..Sol donanımından eksiklikleri kendiliğinden kararn iç dikiz aynası yagmur,far sensörü yok diye biliyorum..Ayrıca 2005 sonrası otomatik sol special ler var bunlarda sadece otomatik vites secenegi var bunlarda sunroof ve hız sabitleme de var kardeşim....
2005 ve sonrasında çıkan Plusline'ler Terra ile Sol donanımı arasıdır Metecan. Bilen bilmeyen herkes bir şey yazıyor. Eğri mi doğru mu ben bu insanı doğru mu yönlendiriyorum diye hiç düşünmüyor. Sol donanımı ZZE121 kasalarda en dolu modeldir. Plusline bir düşüğü, Sport modeli daha düşüğü, Terra ise en düşüğüdür. Ayrıca 1.4 benzinli olanlar ZZE120, 1.6 benzinli olan tüm modellerde(PlusLine de dahil) ZZE121'dir. ZZE122 model kodlu bir araç Türkiye'de mevcut değildir. Sen her söylenene kulak asma, bazı kimseler bilmeden boşa sallar. Tuncay abi de zaten bir çok farkı anlatmış. Gene takıldığın bir şey olursa Tuncay abiye yada bana sorabilirsin. Başkalarından yanlış cevaplar alıp yanlış fikirler edinme...
kaan k<rdeşim bende şaşırdım sol en fulü diye biliyorum. kardeşim bu arada toyota dizel motor turbolu mu? merak ettiğim bu performansı 1.6 ya göre düşüktür ama dizellere göre nasıldır yokuşta üzermi benzinliler üzmez beni üzmedi ya dizel nasıldır? sorunlu mudur masraflı mıdır?
linea alacağıma sol yaris alırım daha iyi