0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaaa yeri değil ama sorıyım mesut abi türkay abi ve diğerleri Ya bizm arbalarda devir kesici diye gereksiz bi zımbırtı var biliyorsunuz boşta gaza 6500e kadar yükleniyorum orda kalıyo bir problem yok o 6500e geldiğinde pedalın altında daha 2 parmak boşluk oluyor basıyorsun kesiciye giriyor bu nekadar saçma bir iş
bende yeri dil ama cevaplayim aslında saçma dil 6500 den sonnrası o motara zaralı ki 6500 de gazı kesmiş üretici firma.
evet katılıyorum o kadar basmak anlamsız hee bazıları ne tur işlemler uyguluyolar bılmıyorum fakat kesıcıye gırdıgınde eqzozdan sılah sesı gbı ses ckıo we alev ckıo ama flame kıt (alev kıtı) olmadan zewk amaclı yapıolar ama araca zarar werıolar... farkındalar mı ? deıller mı ?bılınmez..en verımlı 4ooo-5ooo devre kadardır bence yanlısım varsa duzeltın abılerm
yaa ama 2 parmak boşluk kalması gereksiz be abi
eğer boşluk varsa onu ustana veya servise bi danış ayarı falan vardır hallederler.
bugün biim sanayide sordum chip olayını,800 tl dedi 750 ye bıraktı.biim motorlar için söylüyorum 12 ila 14 hp olarak fark edeceğini söyledi.bence değmez,ne dersiniz...
93 corolla ya uyarmı ki
93 corollanın pedalı geç tepki vermiyorki elektronik değil çünkü bastığınız an parçalar ama daha çabuk tepki istiyorum diyorsanız cold air kit,performans buji ve kablo,kat iptali yada spor komple egzoz gibi bir işlem kafidir
bendede 6. vites olsa belki peşinden giderdim ama olmadı naapalım bıraktım kovalamayı bi müddet sonra
en verımlı 4ooo-5ooo devre kadardır bence yanlısım varsa duzeltın abılerm
iki tane ae101'i kaldırdığımızda 6000 de vites yükselten malesef kaybediyor, 6500-6800'e kadar dayamak gerek.
direk kaybetmeye mahkum kesiciye girmeden hemmen önce vites atan, hatta bir de short shifter falan kullanan boy atar direk