0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tabiki öyle ama chip yokken 80e çıkana kadar çok basıyosun pedala ve motor kendini zorluyor daha çok yakıyor ama chipde böyle dert yok rahat kullanıyosun chipsiz halinden daha az yakıyor. basıncada chipsiz halinden çok yakıyor kullanıma bağlı.
sizde demişsiniz basınca fazla yakıyorpeki çipi yaptıran niye yaptırıyor? a=basması için mi.b=sağdan ağır ağır gitmesi için mi.
Bu tip şeylerin hepsine karşıyım.Orjinal araç iyidir.Yarışcı olacak değiliz.Yeter bu hızımız.Ama hızlı kalkış cihazı ilginç ve güzel.Bayada ucuz.
Bizim 1.6 pert olmak üzere yırtınıyor ama 185 i geçemiyor ihtiyarladı galiba gençken full diyordu ama artık hız kurallarına uyalım uymayanları uyaralım....Bu hızlı kalkış sistemi bukadar çabuk cevap verebiliyorsa gaz tepkisine hızlanma süresinide bayağı etkiler o zaman...Yığılma gibi problemide kaldırır.
1.3 stock motorla istersen 235982375928km yap o rakamı göremezsin
turkay abı 1.3 stock motor yenı kasa deıl haa 97 ae 1o1 kasa :)kımse ınanmadı dedıgn gbı fakat araba yag yakıordu serviste subapları degıstrmeye goturmustuk ustaya soyledım ve ımkansız oldgunu soyledı bnde abı cıkalm deneyelım dedım cıktık duz yola km saatını sıfırladım ve atesledım usta baka kaldı fakat bu sfer mesafe uzadı 5km ye cıktı adana otobanında 21o km hız yaptı 2oo7 honda cıvıc ıbresınde keske vdeoya alma sansım olabılseydı de yollasaydm ama artık malsef gıdemıor babam araca lpg sıstemı taktrdı ve benzıne alıp gaza yuklendgımde araba pısıyor :/ ama tupte gene aynı hızı yapıor fakat uzun mesafede ..
pert derken
Güç kaybı var araçta galiba eskisi gibi değil...Gürültülü çalışıyor çok sallanıyor en son 20binde bakım yapıldı şu an 50binde
Buji, yakıt filtresi, subap, manifold vs vs yapılacak çok şey var motor filtre enjektör temizleyici falanda şart..
naptınız siz buna bukadar dakara gitseydiniz bukadar masraf çıkartmazdı
Dakardan beter bizimki her yıl yayla yolu birazcıkta yan yan
Öyle böyle bir yayla yolu değilki Enes bu yol toroslara tırmanıyoruz Megan 2 ler giremiyor oraya.Eniştem girdide megan 2 ile 1.viteste 2.viteste tin tin aracın bozulmayan yanı kalmadı cam elektroniğine kadar
Aynen TOYOTA farkı yani dayımın audi a4 2005 ile kapıştım yayla yolunda 3 viteste 100-110 toprak yol kütür kütür yolun üstünde yandan rüzgar esse ölecem yoldan uçacağım araç sanki yağlı zeminde sağ sol öle havada süzülür gibiydide a4 pes edince geride kalınca bende bıraktım ama baya tırsmıştım toz duman off be sanki savaş vardı