0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok zorluyor derken vitesi hangi devirlerde değiştireceğinize bağlı o eğer 1le kaldrıpta 5e atıp 80ne gelmesini beklerseniz dediğiniz doğru
tabiki öyle değil fakat benim burada anlatmak istediğim 80 ulaşmak değil 80e ulaşırken chipli aracın chipsiz araca oranla daha az yaktığıdır yinelemek istiyorum bu benim düşüncemdir kimse kabul etmek zorunda değildir görüşlerinize de saygı duyarım
1.3 stock motorla otralama 4kmde 195 yapan var mı ??
tamam peki hadi öyle oluyor hatta oldu kabul ama chip'e verdiğiniz parayı 80e kadar çıkarken yaptığınız ekonomi kaç senede amorti eder bu benzin fiyatlarıyla
Hee, 1.3 efsane Corolla, değil 4 km, 1014 km yapamaz 195'i be. Hangi dünyada yaşıyosunuz.Tam avcı-av hikayesi, oku oku gül..
Valla hiç video çekicek birini göremedim Arda Oktayada gel kaldıralım arabaları diyorum gelmiyor 140 HP yeni HB kasa Hondası olan arkadaşımla kalktım , 4. vitese kadar 1 boy önde gidiyorum, 5. viteste bana yaklaşmaya başlıyor, 6. vitese takıncada benden uzaklaşıyor ama bende 6. vites yok işte o çok kötü oldu
hızlı kalkıs sisteminin yada chıp tunıng işleminin yakıta bı fakı oluyor mu ?? kullanan arkadaslardan yorum beklıorum ... smdıden tesk..
:D:D güzeLmiş
Kalkış sisteminin yakıta etkisi yok diye biliyorumChip ise normal devirinde yakıt avantajı sağlar , ama red line girersen içer yakıtını
aslında şöyle yanlış bir kanı var, redlineda araçlar güç üretmeye devam etmezler, sadece boşuna rpm çevirirler odakar.
Mesut abi bende öyle düşünüyorum , demek istediğim chip düzgün gidersen tasarruf , devir yaptırırsan masraf
aaaynen öyle..hatta düzce buluşmasında biri dedi kim dedi hatırlamıyorum, 6000dd geçmiyosun abi hayırdır diye e verimsiz de ondan demiştim
hızlı kalkış sistemi kardeşim sanki elektronik pedallar için gibi geldi bana yanlışım varsa düzeltin