0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
osman abi maşallahı var balkızın abi xl nin yanında 1.6 mı yazıyor senin araba 1.3 tü naptın arabaya
maşallah osman, balkızın iyi durumda...
osman benim jant dan tak güzel duruyor 15 lik tak istersen cama da orta renk film cek oldu bitti
bencede metinin cantlar hoş ama osmanım senin bir önceki avatar resimde olan photosoplu uygıulaman çok hoştu. o catı tak sen.....
Atakan bu jantlar bizim kasanın bu kasalarda hoş durmuyor KANIMCA.Abi araban çok hoş maşallah allah nazardan saklasın
eyvallah ercü sağol... daha güzeli senin olsun diyecemde zaten senin küheylan daha güzel. üstelik hava filtreli
Sağol abi çok teşekkür ederim en güzelleri hepimizin olsun abi baktım ben senin için filitre ama eski filitreyi çıkartıyorlar onun yerine k&n 'ninkini takıyorlar aynısı yanlız yıkanabiliyor sanırsam
şimdi ercücümm karbüratörün ucunda bi boru var on farın oraya kadar gidiyor...heralde karbüratörün içindeki yuvarlak hava filtresini çıkarıyorlar sizin taktığınız hava filtresinide o boruya takıyorlar ama bizimkinde sensör yok heralde...valla nasıl edecez bilmiyomki yaa bi gelseniz erdemin sarı taksiyle halledip gitseniz nolur sanki
valla filitre benimkine takıldı sarı taksiylemi gelirim ben rın rınn rınnnn gelirizz
tmm farketmez yaa küheylanla gelin o zaman
inaşallah abi ahmet abi gelsin onun arabasından bakarım karbürator olayına tam bilmiyorum
sana güveniyorum ercü... biz başaracaz bu işi
bencedee yaparız diye düşünmekteyim sensör yoksa ohooooo şimdi bile yapıldı o