hadi bakalım ercü benide hava filtrelendir 
yapıcazzz yapıcazzz o işi

balkızda artık rahat nefes almalı

rahatlamalı tepkisi değişmeli
filitreyle boşta gaza basınca bile daha farklı tepki alıyorsun
Abi jant alacaksan dikkat et araba leylek olmasın.
Abi jant alacaksan dikkat et araba leylek olmasın.
artık leylek lafı geçince aklıma hemen sen geliyon atakan

onuda ayarlayacaz merak etme...sırf senin için leylek yapmam ben
osman jant al arabaya varsın leylek gbi dursun olmamasından iyidir hava fitre işine ben sıcak bakmıyorum orjinali bozma bence hava fitre olayı iyi olsaydı fabrikası neden yapmıyor japonlar düşünemiyormu benim fikrim sadece yapan arkadaşlara saygım sonsuz
osman jant al arabaya varsın leylek gbi dursun olmamasından iyidir hava fitre işine ben sıcak bakmıyorum orjinali bozma bence hava fitre olayı iyi olsaydı fabrikası neden yapmıyor japonlar düşünemiyormu benim fikrim sadece yapan arkadaşlara saygım sonsuz
abi hava filtre olayından bi fayda beklemiyorum zaten zararı olmasın yeter...sadece sesi için takmayı düşünüyorum...nasıl yapılacağını bi çözsem denemekten zarar gelmez heralde...
osman abi valla karbüratörlü araçlara uygulanmıyor diye biliyorum ben ercünün dediği gibi k&n in senin araca uygun kutu içi filtresi var. sana link vereyim forumda da geçmişti konusu.
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/1-3-acik-hava-filtresi/abi jant düşünüyorsan metin abinin jantlar yakışıyor bizim araçlara ama ağır gelir dediğin gibi..yinede 15'' istiyorsan lensolara bak derim abi 5-6 kg arası değişiyor ağırlıkları... lenso rcII fena olmaz

benim ae101 için favori jantım
osman bilmiyordum seninkinin 1.3 oldugunu agır gelir oguz kardeşiin tavsiyesine bir bak istersen oda güzel
osman abi valla karbüratörlü araçlara uygulanmıyor diye biliyorum ben ercünün dediği gibi k&n in senin araca uygun kutu içi filtresi var. sana link vereyim forumda da geçmişti konusu.
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/1-3-acik-hava-filtresi/
abi jant düşünüyorsan metin abinin jantlar yakışıyor bizim araçlara ama ağır gelir dediğin gibi..yinede 15'' istiyorsan lensolara bak derim abi 5-6 kg arası değişiyor ağırlıkları... lenso rcII fena olmaz
benim ae101 için favori jantım 
osman bilmiyordum seninkinin 1.3 oldugunu agır gelir oguz kardeşiin tavsiyesine bir bak istersen oda güzel
jant olayı daha sonra zaten...ayrıca ben ince kollu düşünüyorum... fakat hava filtresi kafamı karıştırıyor...kimisi olur diyor kimisi olmaz... sadece enjeksiyonlu araçlara oluyorsa şahinlere felan nasıl takıyorlar... anlamadım gitti...
osman bozma orjinali onun yerine içine görüntü sistemi müzik sistemi yap ya bak abisi kızıyor bal kızın
osman bozma orjinali onun yerine içine görüntü sistemi müzik sistemi yap ya bak abisi kızıyor bal kızın
söylemeseydin abisine yaa

araları bolzulmasın... abisinden çekinir balkız
Abi orjinalinden çıkma.Güzel oturaklı cms jant ,spıder rüzgarlık yeterli bence.Ses sisteminde ise bence sesin ne kadar çok çıkmasına değil ne kadar kaliteli çıkmasına dikkat et.Biraz da yalıtım konusunu düşün.
Abi orjinalinden çıkma.Güzel oturaklı cms jant ,spıder rüzgarlık yeterli bence.Ses sisteminde ise bence sesin ne kadar çok çıkmasına değil ne kadar kaliteli çıkmasına dikkat et.Biraz da yalıtım konusunu düşün.
+1 Ses sistemi konusunda aynı senin gibi düşünüyorum atakan... rüzgarlık olayındada hemfikiriz

bide anatomik spoiler olsa tamamdır...
+1 Ses sistemi konusunda aynı senin gibi düşünüyorum atakan... rüzgarlık olayındada hemfikiriz
bide anatomik spoiler olsa tamamdır...
yaa bakk hep unutuyorsun hava filitreside şart
yaa bakk hep unutuyorsun hava filitreside şart 
tmm ercü madem o kadar istiyon onuda takarız...senimi kıracam
tmm ercü madem o kadar istiyon onuda takarız...senimi kıracam 
Eyvallah Osman abi

eğer olmuyorsa falan kasma yani ercü istede illa takacam deme