Kemal ağbi ilgilenirim dese de işi sağlama almak en güzelidir. İzmir'de ikamet eden arkadaşlardan yardımcı olabilecekler varsa ve konumla ilgilenirseler sevinirim. Bu ilandaki aracı almaya karar verdim. Araç şu:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-wv-passat-1-8t-highline-2-orjinalfull-full-29003915/detay Aracın motoru, yürürü, şanzımanı öncelikli olmak üzere ön takımlar, balatalar, diskler, egzost, kaporta, altına filan güzelce bakabilecek, tanıdık ustaları olan, hatta toyota servislerinde bile detaylı bakabilecekler varsa baktırabilecek arkadaşlar varsa, yardımcı olursalar sevinirim. Araç sahibi askeri doktor. Km orjinal dedi. 2. sahibiymiş. Hemşehrim, Trabzon/Sürmeneli. Alınca Lpg de attıracağım inşallah. 35 dedi son ama araç başında sünnetede iştirak ederiz dedi telde. 34.500 e düşürürse de yada 34.750 ye filan almak isterim dediği kadar temizse. Bu yüzden bu temizliği ıspatlamak için yardımınıza ihtiyacım var. İlgilenecek değerli forum dostlarına şimdiden teşekkürler...
vallahi o paraya git avensis al derim. 35 HZM 35
O aracı sizmi aldınız? 35 HZM 35. 4 parça boya vardı onda. 28 e veriyordu 2004 model

:Avensise tüp atılsa gözünün yaşına bakmazdım yani 2.0 D4 motorlara. FSİ türü bi motormuş
Yok benim aracımın plakası farklı HaZiMete ugrama o paraya avensis almadığına pişman olma diye yazdım onu.
İzmirde 2.0 D4 motora tüp takıyorlar haberin olsun.onlar en ful olan modelleri sanrof hafızalı koltuk kar sürüş modu.o fiyata kaçmazdı.
Araçlar ahakkında bilgim var. Sağolun.

Takılsa bile farklı sıkıntıları varmış. Bildiğiniz bi yer varsa LPG konusunda telefonunu verin bi görüşeyim. Eğer beni ikna ederse avensislere yönebilirim. Var listemde 1-2 tane.
Ama konuyu dağıtmayalım.

İzmirli arkadaşlar'dan ilgi bekliyorum.
Uşağım aradaki fark ile LPG taktırmadan binersin Avensis'e boşver sen Pasatı yönel Avensis'e benim araba şehir içi 10 lt yakıyor 36 kuruş demek kilometrede. LPG'li 2.0 araçlar şehir içinde 25 ile 30 kuruş arasında yakıyordur. Ben LPG ile uğraşmamak için aradaki farka razı oldum. Ekonomi yapacaksan dizel corolla al ama bu sefer düz vites al
Konuyu dağıtma, çekil, hade

Varmı İzmir de biri sen oni söyle

Ya ağbi şehir içi 200 tl yakıyor arkadaşta passat ve araçta brc lpg var. Aslında fark açısından ideal dediğin gibi ama Adil bile hala bulamadı. Ali'ye buldun banada bul dedim

Düşerse uygun alırım belki neden almıyım
İsmail abi ben yardımcı olurum !
bornova 3. sanayi de ustam var babadan oğula yetişen adamlar, 3 kardeşler kaportacı motorcu boyacı olmak üzere +40 adamlar
istersen tokullara da götürtebilirim.
ben varım abiyy
Konuyu dağıtma, çekil, hade
Varmı İzmir de biri sen oni söyle
Ya ağbi şehir içi 200 tl yakıyor arkadaşta passat ve araçta brc lpg var. Aslında fark açısından ideal dediğin gibi ama Adil bile hala bulamadı. Ali'ye buldun banada bul dedim
Düşerse uygun alırım belki neden almıyım
Benim Avensis'i vereyim sana diyecem ama borcum bitmedi model yükseltemem, bir de bu arabadan sonra nasıl bir arabaya binilir düşünmek lazım. Kötü yanları var Avensis'in;
Alışkanlık yapıyor.
Çok yakıyor ama buna rağmen gezmek istiyorsun.
Otobanda radara yakalanma riskin artıyor.
Yolda mola vermediğin için hanımdan fırça yemene sebep oluyor.
Aydınlatma problemi var, aydınlatma yedek parçası pahalı, mutlaka bir bilene danışmak gerek.
Arka koltuğu çok rahatmış ama bana kısmet olmadı henüz
İsmail abi ben yardımcı olurum !
sağol kardeşim. Neler yapabilirsin? Tanıdık vw den anlayan iyi bir usta varmı? Yada bulabilir misin? Yada vw servislerinde tanıdık birileri varsa inceleyebilirmi? Ağbi bence kaçırma, yada ağbi iyi ama bence alma demene bakar benim oraya gelmem. Zaten gelirsem yanımda vw den anlayan biride gelecek. Bizde bakarız o gün o na görede araç başında pazarlık ederiz.
abicim dediğim gibi işlerinde ehil (bence ) ustalarım var sanayide birçok araca bakan gören eden, vw den tanıdık yok ama musade eet yarın senın için bir arastırayım. ustalarıma sorayım tanıdık var mı yok mu ?
zaten o sözleri bana ustam yada bir başkası söyler mutlaka
Tamam kardeş sağol. Özelden tel nomu gönderiyorum. İlanda vatandaşın telefonun da var. Arar aracı alır, baktırırsın. Trabzon'dan bir öğretmen aramış sizi 2 - gün önce dersin. Tabi ustan okey derse. "Getir bi görelim, burada arkadaşlara gösterelim" derse. Ve onlar iyi, alsın filan derse hemen geliriz. 1 günde kalmayı düşünüyorum. Arkadaşım İzmir'de lpg attırmış. Çok memnun kalmış yapılan işçilikten ve titizlikten. O işide orda hallederiz inşallah. Çok sağol, çok teşekkür ederim. Zahmet olacak.
Tamam kardeş sağol. Özelden tel nomu gönderiyorum. İlanda vatandaşın telefonun da var. Arar aracı alır, baktırırsın. Trabzon'dan bir öğretmen aramış sizi 2 - gün önce dersin. Tabi ustan okey derse. "Getir bi görelim, burada arkadaşlara gösterelim" derse. Ve onlar iyi, alsın filan derse hemen geliriz. 1 günde kalmayı düşünüyorum. Arkadaşım İzmir'de lpg attırmış. Çok memnun kalmış yapılan işçilikten ve titizlikten. O işide orda hallederiz inşallah. Çok sağol, çok teşekkür ederim. Zahmet olacak.
rica ederim abim , şuanda vw alsancak'ta vosmer varmıs oraya götürüp baktırabileceğimizi öğrendim.
önce bizim ustalar göz gezdirir ardından da vw vosmer'e götürürüz baksınlar kaydına kuyduna sağına soluna
gerekli bilgilendirmeyı yaparım zaten hatta canlı olarak ordan arar yetkili kişiylede görüştürürüm
Aracın Alsancakta olduğunu nerden öğrendin? Sahibini bu vakitte aradım deme
Ücretler? Servisler ekspertiz ücreti filan ister şimdi. Kendi ustan bi şey istemezde belki...
Aracın Alsancakta olduğunu nerden öğrendin? Sahibini bu vakitte aradım deme
Ücretler? Servisler ekspertiz ücreti filan ister şimdi. Kendi ustan bi şey istemezde belki...
yok yav ustamı aradım o getir bakarız dedi ama ayrıca alsancakta vw servisi vosmer varmıs oraya da götür dedi.
http://vosmer.com.tr/servis2.html