Gönderen Konu: İzmir'li yada İzmir'de ikamet eden arkadaşlardan yardım istiyorum. Aciiilll  (Okunma sayısı 2108 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
    Kemal ağbi ilgilenirim dese de işi sağlama almak en güzelidir. İzmir'de ikamet eden arkadaşlardan yardımcı olabilecekler varsa ve konumla ilgilenirseler sevinirim. Bu ilandaki aracı almaya karar verdim. Araç şu:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-wv-passat-1-8t-highline-2-orjinalfull-full-29003915/detay   
     Aracın motoru, yürürü, şanzımanı öncelikli olmak üzere ön takımlar, balatalar, diskler, egzost, kaporta, altına filan güzelce bakabilecek, tanıdık ustaları olan, hatta toyota servislerinde bile detaylı bakabilecekler varsa baktırabilecek arkadaşlar varsa, yardımcı olursalar sevinirim. Araç sahibi askeri doktor. Km orjinal dedi. 2. sahibiymiş. Hemşehrim, Trabzon/Sürmeneli. Alınca Lpg de attıracağım inşallah. 35 dedi son ama araç başında sünnetede iştirak ederiz dedi telde. 34.500 e düşürürse de yada 34.750 ye filan almak isterim dediği kadar temizse. Bu yüzden bu temizliği ıspatlamak için yardımınıza ihtiyacım var. İlgilenecek değerli forum dostlarına şimdiden teşekkürler... 

Toyota Club Türkiye

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Yuuuğmiii :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
 vallahi o paraya git avensis al derim. 35 HZM 35
A AURİS Çıkarım seninle her yola

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
O aracı sizmi aldınız? 35 HZM 35. 4 parça boya vardı onda. 28 e veriyordu 2004 model :) :Avensise tüp atılsa gözünün yaşına bakmazdım yani 2.0 D4 motorlara. FSİ türü bi motormuş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
 Yok benim aracımın plakası farklı HaZiMete ugrama o paraya avensis almadığına pişman olma diye yazdım onu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
 İzmirde 2.0 D4 motora tüp takıyorlar haberin olsun.onlar en ful olan modelleri sanrof hafızalı koltuk kar sürüş modu.o fiyata kaçmazdı.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Araçlar ahakkında bilgim var. Sağolun. :) Takılsa bile farklı sıkıntıları varmış. Bildiğiniz bi yer varsa LPG konusunda telefonunu verin bi görüşeyim. Eğer beni ikna ederse avensislere yönebilirim. Var listemde 1-2 tane.

Ama konuyu dağıtmayalım. :) İzmirli arkadaşlar'dan ilgi bekliyorum.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Güncell...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Uşağım aradaki fark ile LPG taktırmadan binersin Avensis'e boşver sen Pasatı yönel Avensis'e benim araba şehir içi 10 lt yakıyor 36 kuruş demek kilometrede. LPG'li 2.0 araçlar şehir içinde 25 ile 30 kuruş arasında yakıyordur. Ben LPG ile uğraşmamak için aradaki farka razı oldum. Ekonomi yapacaksan dizel corolla al ama bu sefer düz vites al :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Konuyu dağıtma, çekil, hade :) :D Varmı İzmir de biri sen oni söyle :)  Ya ağbi şehir içi 200 tl yakıyor arkadaşta passat ve araçta  brc lpg var. Aslında fark açısından ideal dediğin gibi ama Adil bile hala bulamadı. Ali'ye buldun banada bul dedim :)  Düşerse uygun alırım belki neden almıyım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Hocam 125.000 de yau. :(
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
Abi kesinlikle 125000 çok para bence passat için.40000 para veriyorsun hala bu tür arabalara bakıyorsun abi ya.C segment bak bence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-auris-0-ayarinda-2010-model/detay
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
İsmail  abi  ben  yardımcı  olurum !

bornova 3. sanayi de  ustam var   babadan  oğula  yetişen  adamlar, 3  kardeşler  kaportacı  motorcu  boyacı olmak üzere +40 adamlar

istersen   tokullara da  götürtebilirim.

ben  varım  abiyy ;)
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Konuyu dağıtma, çekil, hade :) :D Varmı İzmir de biri sen oni söyle :)  Ya ağbi şehir içi 200 tl yakıyor arkadaşta passat ve araçta  brc lpg var. Aslında fark açısından ideal dediğin gibi ama Adil bile hala bulamadı. Ali'ye buldun banada bul dedim :)  Düşerse uygun alırım belki neden almıyım :)

Benim Avensis'i vereyim sana diyecem ama borcum bitmedi model yükseltemem, bir de bu arabadan sonra nasıl bir arabaya binilir düşünmek lazım. Kötü yanları var Avensis'in;

Alışkanlık yapıyor.
Çok yakıyor ama buna rağmen gezmek istiyorsun.
Otobanda radara yakalanma riskin artıyor.
Yolda mola vermediğin için hanımdan fırça yemene sebep oluyor.
Aydınlatma problemi var, aydınlatma yedek parçası pahalı, mutlaka bir bilene danışmak gerek.
Arka koltuğu çok rahatmış ama bana kısmet olmadı henüz :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Alıntı
İsmail  abi  ben  yardımcı  olurum !

sağol kardeşim. Neler yapabilirsin? Tanıdık vw den anlayan iyi bir usta varmı? Yada bulabilir misin? Yada vw servislerinde tanıdık birileri varsa inceleyebilirmi? Ağbi bence kaçırma, yada ağbi iyi ama bence alma demene bakar benim oraya gelmem. Zaten gelirsem yanımda vw den anlayan biride gelecek. Bizde bakarız o gün o na görede araç başında pazarlık ederiz.  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
abicim dediğim  gibi  işlerinde  ehil (bence ) ustalarım var sanayide  birçok araca  bakan  gören  eden,  vw den tanıdık  yok  ama  musade eet  yarın  senın  için  bir arastırayım. ustalarıma sorayım  tanıdık var mı yok mu ?

zaten  o sözleri bana  ustam  yada bir  başkası  söyler  mutlaka ;)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
     Tamam kardeş sağol. Özelden tel nomu gönderiyorum. İlanda vatandaşın telefonun da var. Arar aracı alır, baktırırsın. Trabzon'dan bir öğretmen aramış sizi 2 - gün önce dersin. Tabi ustan okey derse. "Getir bi görelim, burada arkadaşlara gösterelim" derse. Ve onlar iyi, alsın filan derse hemen geliriz. 1 günde kalmayı düşünüyorum. Arkadaşım İzmir'de lpg attırmış. Çok memnun kalmış yapılan işçilikten ve titizlikten. O işide orda hallederiz inşallah. Çok sağol, çok teşekkür ederim. Zahmet olacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
     Tamam kardeş sağol. Özelden tel nomu gönderiyorum. İlanda vatandaşın telefonun da var. Arar aracı alır, baktırırsın. Trabzon'dan bir öğretmen aramış sizi 2 - gün önce dersin. Tabi ustan okey derse. "Getir bi görelim, burada arkadaşlara gösterelim" derse. Ve onlar iyi, alsın filan derse hemen geliriz. 1 günde kalmayı düşünüyorum. Arkadaşım İzmir'de lpg attırmış. Çok memnun kalmış yapılan işçilikten ve titizlikten. O işide orda hallederiz inşallah. Çok sağol, çok teşekkür ederim. Zahmet olacak.

rica ederim abim , şuanda  vw alsancak'ta   vosmer  varmıs  oraya  götürüp baktırabileceğimizi  öğrendim.

önce  bizim  ustalar   göz  gezdirir ardından da   vw  vosmer'e  götürürüz  baksınlar  kaydına  kuyduna  sağına  soluna 

gerekli  bilgilendirmeyı  yaparım zaten  hatta  canlı olarak ordan arar  yetkili  kişiylede  görüştürürüm ;)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Aracın Alsancakta olduğunu nerden öğrendin? Sahibini bu vakitte aradım deme :)
Ücretler? Servisler ekspertiz ücreti filan ister şimdi. Kendi ustan bi şey istemezde belki...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
Aracın Alsancakta olduğunu nerden öğrendin? Sahibini bu vakitte aradım deme :)
Ücretler? Servisler ekspertiz ücreti filan ister şimdi. Kendi ustan bi şey istemezde belki...

yok yav  ustamı aradım  o getir  bakarız dedi ama  ayrıca  alsancakta  vw servisi  vosmer  varmıs  oraya da  götür dedi.

http://vosmer.com.tr/servis2.html