Gönderen Konu: İzmir'li yada İzmir'de ikamet eden arkadaşlardan yardım istiyorum. Aciiilll  (Okunma sayısı 2061 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Hıı ok. Tamam. Bende araç Alsancak'ta anladım. Servis yetkili servisse kaydı kuydu filan bunlara para isterler. Yani kısaca eskpertiz yaparlar. Ücretsiz yaptırabilirsen iyi. "Aracı satmak istiyoruz bakın bakalım ne eder" deyin o zaman para almazlar. :) Araç iyi değilse boşuna millete para vermeyelim ;) 

Toyota Club Türkiye

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Tunç kardeşime çok teşekkür ediyorum huzurlarınızda. Bu gün epey gezip araştırmış, özel servis, galeri, servisleri. Aracın değeri en fazla 31-32 edermiş. 35 çok fazlaymış. Satılmama nedeni de bu sanırım onca kişi bakmış ona ama.  "Ağbi sen okey de ben aracı aldırıp baktırırm" dedi pazartesi filan. Şimdi ne yapsam bilmiyorum. Bir 3 milyar farkı göze alsam mı?  Dod bile araca en fazla ekpertiz öncesi 29.800 fiyat verdi.  işte bakın :(      http://www.dod.com.tr/CustV2VehSelectAccessories.aspx   Alıp kendileri 35 e satarlar. Yani galerinin 5 milyar farkı vardır. Ama piyasadaki galericiler 27 demiş. Yani normal satıcının 32- 33 istemesi normal.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
ismail abim ben ankaradayım şimdi gördüm konuyu da mesajını da :( orda olsam seve seve ilgilenirdim
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
İsmail, ben dün bu adama ulaşamadım, bu gün aradım araç satıldı dedi, acaba tuncay okeyledimi olayı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Tunç kardeşime çok teşekkür ediyorum huzurlarınızda. Bu gün epey gezip araştırmış, özel servis, galeri, servisleri. Aracın değeri en fazla 31-32 edermiş. 35 çok fazlaymış. Satılmama nedeni de bu sanırım onca kişi bakmış ona ama.  "Ağbi sen okey de ben aracı aldırıp baktırırm" dedi pazartesi filan. Şimdi ne yapsam bilmiyorum. Bir 3 milyar farkı göze alsam mı?  Dod bile araca en fazla ekpertiz öncesi 29.800 fiyat verdi.  işte bakın :(      http://www.dod.com.tr/CustV2VehSelectAccessories.aspx   Alıp kendileri 35 e satarlar. Yani galerinin 5 milyar farkı vardır. Ama piyasadaki galericiler 27 demiş. Yani normal satıcının 32- 33 istemesi normal.

Rica ederim canım  abim lafı bile  olmaz, bu araca 32,000 üstü verilmeyeceğini anladım. galerilerde bile  (piyasada) fiyatı bu ki bunların  kar'ı bile vardır.
senınde  yazdığın gibi  abim  okey'i  ver Nuri Küçük (vw yetkili servis)te  ekspertizini  yaptıralım.
benım   şahsi görüşüm 3.000TL  az para değil bence  vazgeçelim  yada adamla  konusalım!
seninde dediğin gibi  2000 kusur  kişi  bakıp satılmamıssa ve  madem ki aracta sıkıntı yok şase  nosunu vermiyorsa bir  bit  yeneği  var  bu işte.

Adamı bende  yarın arayım satılıp satılmadığını  öğreneyim, bu konuda  bilgim  yok abicim.

Bu arada  Tuncay  kim  :P
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Kemal abim beni özlemiş.Abi gelecek yaza inşallah.Saygılar kemal abim.  :alkis: :alkis: :alkis:
 İsmail abi fiyat fazla babamın amcası 1.9 tdi aldı 6 ileri 2003 model boya yok km 190 binde 33 bine aldılar.arabada araba ama nasıl vızılıyor anlatamam.Ha oda full paketti..Hİghline 2 sunforrf koltuk ısıtma sogutma masaj falan herşey var  :D :D
Bu arada ali abimin 2.0 avansisi de  güzel araba ....lpg düşünülmüyorsa düşünülebilir
2011 d4d Corolla

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Evet ya Tuncay kim :) :D

Derken geldi işte :D

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Araba satılmadı ağbi, adam demin mesaj çekti bana. Ama dün belki birine söz vermişti vaz geçtiler bilmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Alıntı
Bu arada  Tuncay  kim 
Tunç , Tuncay'ın kısaltılmışı değilmi :argh: