Tunç kardeşime çok teşekkür ediyorum huzurlarınızda. Bu gün epey gezip araştırmış, özel servis, galeri, servisleri. Aracın değeri en fazla 31-32 edermiş. 35 çok fazlaymış. Satılmama nedeni de bu sanırım onca kişi bakmış ona ama. "Ağbi sen okey de ben aracı aldırıp baktırırm" dedi pazartesi filan. Şimdi ne yapsam bilmiyorum. Bir 3 milyar farkı göze alsam mı? Dod bile araca en fazla ekpertiz öncesi 29.800 fiyat verdi. işte bakın
http://www.dod.com.tr/CustV2VehSelectAccessories.aspx Alıp kendileri 35 e satarlar. Yani galerinin 5 milyar farkı vardır. Ama piyasadaki galericiler 27 demiş. Yani normal satıcının 32- 33 istemesi normal.
Rica ederim canım abim lafı bile olmaz, bu araca 32,000 üstü verilmeyeceğini anladım. galerilerde bile (piyasada) fiyatı bu ki bunların kar'ı bile vardır.
senınde yazdığın gibi abim okey'i ver Nuri Küçük (vw yetkili servis)te ekspertizini yaptıralım.
benım şahsi görüşüm 3.000TL az para değil bence vazgeçelim yada adamla konusalım!
seninde dediğin gibi 2000 kusur kişi bakıp satılmamıssa ve madem ki aracta sıkıntı yok şase nosunu vermiyorsa bir bit yeneği var bu işte.
Adamı bende yarın arayım satılıp satılmadığını öğreneyim, bu konuda bilgim yok abicim.
Bu arada Tuncay kim