0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
birazcık pahalı mutlu 60 amper akünün fiyatı 135 tl..ama varta kötü bir marka değil tabiki alternatiflerde var.. uğur akü inci akü genelede araların 10 -15 lira oynar..bayram üstü olduğundna pekte aldırış etmeyin nasip kısmet olsun... meşhur söz ..sözüm meclisten dışarı hani derler ya..."erkek tavşan bir kere................" kafanıza takmayın unutun gitsin yeni akünüz hayırlı olsun varta o kadarda kötü bir markada değil..
murat'çım deyimlerin de yerinde maşaallah.
ya ama gerçekten bu böyle yani deyim kişiler için bazen tam yerinde olur..hepimizde olur yada başına gelmiştir..ben şunu açık net söyliyeyim ben küçük hesap yapmayıda yapanıda sevmem ..bana büyük paralardan atılan kazıklardan gocunurum ama..geçer gider pek aldırış etmem...ama en uyuz olduğum zoruma giden şudur..karşımdakinin bana çakallık yapıp 3-5 lira yada 10 lira hesap kitap yapıpta kazık atarsa yada düşünürse..sezersem.. benim çok ağrıma gider..bu huy meselesi...şimdi hurşit abim benim ne demek istediğimi anlamıştır..tamda bayram üstü adama yapılana bak...üzücü ama yapıcak bişey yok.. geçti gitti..
toprağım büyük paran varsa senin dediğini yapabilirsin.ya benim gibi yoksa naapıcanküçük hesap yapmayacanmı?
hangimizin büyük parası var ki... anlatmak istediğim olay ince abicim..anlayan kaptı meseleyi anlamayan yoktur zaten açık net..
Bayramdan önce bir gece aracımın park farları 25-30 dk açık kaldı,daha sonra aracın ilk çalışmasında marş motorunun çalışması zayıfladı.Ayrıca güvenlik ekipmanlarının(TRC,VSC,ABS...) arıza lambaları yanmaya başladı,servise götürdüm akü zayıflamış denildi,şarz etmek için zamanım yoktu zaten tavsiye etmediler;ellerinde varta ve ismini hatırlayamadığım başka bir marka olduğunu söylediler.Maalum bende bayrama gideceğim için zamanım yok, varta takmalarını söyledim fiyatı ise 160 tl .Önceki aracıma 3 yıl önce mutlu taktırmıştım 110 tl ye.Fiyatlar ve aküler hakkında bilgisi olanlar görüşlerini yazabilirler mi acaba,nekadar kazıklandım merak ediyorum.
Varta kaliteli bir markadırveakü olarak da iyidir.Bence öyle dikkate alınacak kadar kazıklanmamışsınız....ama varta'yı da 5 sene rahat kullanırsınız....
çok fena kazıklanmışsın çooookkk
Sat gitsin demeni beklerdim hocam