0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, kafası biraz dağınık, unutkan biriyimdir. Defalarca ve defalarca aracımın farlarını(genlllikle gündüz) açık unuttuğum için akü bitirdim. Her seferinde aküyü şarj etmek için birilerinden yardım istemem gerekti. Benim unutkanlığımı ve ihmalkarlığımı bir yana bırakalım. Sorum şu: 2001 Corolla'nın farlarına kontağı çıkarınca kapatacak bir mekanizma yapılabilir mi?Nasıl Olur? Bursa'da Kİm Yapar?
Bende bir iki kere yasamıstım eski arabadasimdi elegant ta otomatik far sisteminde hep auto da duruyor hic sorun olmuyor, gece gunduz kendine gore calısıyorkontagı kapatıncada kapaniyor eger acıksaguzel olan bir tarafıda alt gecitlerdden gecerken ken diliginden yanıp sonra geci,tten cıkınca kapanıyor siz hic ellemiyorsunuzbence butun arabalarda gerekli
Far açık uyarı bizdede çalışmıyor gibi ben biraz vurdum vurdum hafif hafif yola geliyor ama cidden küçük bir parçanın bozuk olması sinir bozucu oluyor :/
Abi sistemin sadece swicht bölümünde problem var kapıyı açıyoruz çalışmıyor sorun bundan ibaret
bende rahatsız oluyorum bu olaydan...şu ana kadar farları açık unutmuşluğum yok ama bu unutmayacağım anlamınada gelmiyor...bu aralar far ikaz projesi üzerinde çalışıyorum farlar açıkken kontak kapatınca ikaz verecek...devreyi çözüyüm burda paylaşırım...
Adaşım devre burada var uğraşmana gerek yok.
Osman abi artık röleye falanda gerek yok.Arkadaşa buzzer aldık girişleri falan belli.aşağıdaki kutudan bağlantılarını yapıyor sadece o kadar.elektrikçiler biliyordur. 15-20 lira bişeydi galiba.
ne elektrikçisi emre yaa... onuda elektrikçiye yaptıracaksak hiç binmeyelim arabaya... önemli olan kendi emeğinle bişeyler yapmak... yoksa tabiki düşünmeye gerek yok elektrikçiler halleder