0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Mahmut BeyEvet aynı durumlar benim içinde geçerli. Navitech yetkilisi ile görüştük bluetooth direksiyondan kumanda edilemiyor.Takılmalar ise arasıra bende de oluyor bunun bir problem olduğunu düşünmüyorum.
yol bilgisayarındaki anlık yakıt tüketimi, kalan mesafe,toplam yakıt tüketimi gibi bilgiler direksiyon üstündeki disp düğmesinden değişmiyormu acaba
bu durumu ben çözemedim servise sordunuzmu acaba???disp tuşu yol bilgisayarı dolaşım tuşudur aslında
Arkadaşlar direksıyonu sağa sola çevirince tık tık diye sesler gelıyormu ? BEnde gelıyor sankı cıkıcakmıs gibi.Boslukmu var acaba anlamadım.Su 10000 bakıma biran önce götureyım aracı.
daha önce bende 2009 corolla vardı dizel ilk aldığımda özellikle bozuk virajlı yollarda direksiyon sanki boşluk varmış gibi bir his veryordu serviste söylemiştim o zaman kontrol ettiklerini ve bir sorun olmadıklarını söylediler sonra boşluk hissi yavaş yavaş gitti artık ben mi alıştım araca veya gerçekten sorum mu vardı bilmiyorum.yeni makyajlı kasada bir sorun yaşamadım bununla ilgili.sen yinede bakıma gittiğinde servise söyle bi kontrol etsinler.
Bende aynı kasanın benzinlisi vardı onda yoktu böyle birşey.Kesın bişey var normal gelmedı bana..
sorun varsa muhakkak servis halledecektir zaten aracınız garantili olduğundan fazla kafanıza takmayın.
Davut bey eksiler konusunda en son noktanıza kadar katılıyorum.çok güzel tespitlerde bulunmuşsunuz.anlamadığım tek durum yol bilgisayarının direksiyondan kumanda edilememesi o konuyu tam çözemedim?