0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BBen de tamamen katılıyorum bu görüşlere.Camların kilitlenme ile kapanmaması çok saçma bir durum.Acaba cam kaldırma modülü taktırılsa nasıl olur?Bir de Turbo şarjlı dizel araçlarda benim bildiğim uzun süre sabit devirde gitmek turbo panellerine zararveriyormuş. Ara sıra gaz kesilmesi gerekiyormuş. Bunun için hız sabitleyici konmamış olabilir.Ancak başka marka turbo şarjlı araçlarda hız sabitleyici var mı bilmiyorum.
birçok dizelde hız sabitleyici mevcut uzun yolda çok işe yarıyo cidden arkadaşımın c4 vardı kocaelinden bi çıktım 120 ye sabitledim süper zevkli oluyor ama adamı bazende dikkatini dağıtabiliyor
ozaman sizdeki corollalarda yokmuş benim auriste mavcut çünkü.çok kötü bi durum
C4 dizel de turbo şarjlı mı acaba?Eğer öyle ise Toyota haksızlık ediyor kullanıcılara.50000 TLcivarı dizel araç alacaksın ama hız sabitleyici olmayacak.Bir de ben bu cam modülüne taktım. Yeni corollalara takılamıyormuş herhalde harici olarak.
peki ne işe yaradığını çözemediniz mi.
butun küçük hacimli dizeller turbo şarjlı üretiliyor.hız sabitleyiciye gelince toyotanı ayıbı hiç olmasa opsiyon olarak sunması lazımdı volkswagen caddy ye bile servisler sonradan takabilyor ama dizel corollaya takılamıyor.
yeni jenerasyon dizellerin hepsi turbo diye biliyorum c4'te turbolu.cam modülüne gelince alarma bağlı otomatik cam kaldırmalı alarm taktırabilirsiniz
Araç özellikle kalkışlarda cansız kalıyor. Bence bu aracın hakkı 1.6 110ps ve min 250 tork olmalıydı. Ben spor kullanmadığım için beni fazla rahatsız etmesede alacakların bunu göz önünde bulundurması iyi olur. Kalkıştan sonra da iyi olduğunu söylemeliyim.
Sizi bu objektif yorumunuzdan ötürü takdir ediyorum.Işıklarda kalktıktan 3 saniye sonra benzinli aracı dikiz aynasında göremediğini, aracı yüklü haldeyken 230 km/hız yaptığını idda eden arkadaşlara selam olsun bu yazılar.
ne işe yaradığını size sorarken anlatmıştım yol bilgisayarının verilerini ayarlıyor.dolaşım tuşu yani sizin o hız göstergesindeki düğme ile yaptıklarınızı bu düğme ile yapabiliyosunuz
koçum sen malmısın ya
Mal dediğin eline mal verir
buda benim disp tuşlu düldül
he koçum he...
Size kalkıp birşey söyleyen olmadı.Ne yaranız vardı da bu kadar gocundunuz ?Yorum hoşunuza gitmediyse insan gibi söylersiniz, saygı çerçevesi içinde efendi gibi konuşacaksanız konuşun.İnsaları tahrik ederek hoş olmayan mesajlar yazmak zorunda bırakmayın.