0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bazı arabalarda 170 gibi hızlarda bile yola yapışıp ok gibi stabil gidiyorcivic mesela
Arkadaşlar, yüksek hızları yazmamaya özen gösterelim lütfen.
bazı arabalarda xxx gibi hızlarda bile yola yapışıp ok gibi stabil gidiyorcivic mesela
Tavsiyeler için sağolun arkadaşlar. En kısa zamanda rotbalans ayarlarına baktıracağım.
+1Her şey yolundaysa H a c ı Murat bile "civic"in yaptığı xxx hızlarda yola yapışıyor Not: Kemal abinin yazdığı "xxx" rakamlarının karşılığı sadece 2'lik sayma sistemine göre yazılabiliyor Arkadaşların önceki saylarda paylaştığı gibi bazı şeylerin kontrol edilmesi fayda vardır+ Lastiklerin basınç durumu, çeşidi ve aşınma düzeyleri+ Rot ayarları+ Amortisör ve yaylar+ Frenlerin kontrolü (disk, balata, kampana vs...)Bunların dışında aracınız dışında kaynaklı sebeplerde olabilir+ Yolun durumu (eğimi ve lastiğin yere basan zeminlerinin farklılığı+ Rüzgarın yönüBelki de aracınızda hiçbir sorun yok, sadece yol veya rüzgarla ilgilidir
Not: Kemal abinin yazdığı "xxx" rakamlarının karşılığı sadece 2'lik sayma sistemine göre yazılabiliyor
yüz yetmiş yazmıştım xxxx lamışlar ama ben bu civic le 235 yaptım istersen fotosuda var ama bırakmazlar
mesela zze112
Ya şimdi birbirimizi yemiyelim arkadaşalr.Ben bir çok yerde yeni civic'lerin yol tutuşunun kötü olduğunu duymuştum.Bir kaç kerede gözümle şahit oldum.En fazla ne yaptında o kadar eminsin Ercüment
Ya şimdi birbirimizi yemiyelim arkadaşalr.Ben bir çok yerde yeni civic'lerin yol tutuşunun kötü olduğunu duymuştum.Bir kaç kerede gözümle şahit oldum.En fazla ne yaptında o kadar eminsin Ercüment Zze112 kasaların süsansiyonların c segmentteki diğer araçlara göre biraz daha yumuşak.Bu yol tutuşta etki ediyor fakat yolculuklarda konforu sağlıyor.Bana sorarsanız yol tutuşu orta karar.yani bir çok kişiyi tatmin eder.Ama 'ok gibi gidiyor' derseniz olmaz.Dediğinize en yakın opel astralardır.
220 yi geçti hatta ibreyi kendi etrafında 1 kaç kez tur attırdım güzeldi baya orda bi şaka yaptık herşeyi ciddiye alıyorsun ben o hızlarda kullanmadım şu yaştada kullanbilece afedersin ama g** yok...
İyi olmaması iyi
ortaya ünlem koyuyosun kızıştırıyorsun sonra bi köşeye geçip gülüyosun yaa fitil oluyorum
atakan konuştuklarını tartarak konuşmanı öneriyorum
İyi canım sende daha çok fitil olursun..
Ben tartarak konuşuyorum sorun yok.
İyi canım sende daha çok fitil olursun..Ben tartarak konuşuyorum sorun yok.