0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracımda 100 120arası savrulma var ( ön takıma baktırdım arka amortisörlere baktırdım )hiçbirşey bulunamadı 100 ila 120 arası giderken neden aracım savrulma ve dalma yapar aracım2005 toyota corolla mofiyeli
Arkadaşlar, yüksek hızları yazmamaya özen gösterelim lütfen.
100 km/s hızda giderken kesinlikle direksiyon hakimiyeti zorlaşmaz bunun birkaç sebebi vardır mutlaka ;1-yolun bozukluğu2-lastik basınçlarının eşit olmayışı(32psi olucak)3-rot-balans bozuk olabilir....
neden kızdınız anlamadım o sürati ben yapmadım babam yaptı ben kesinlikle o sürate çıkmam
Koray abi o normal şartlardaki lastik hava basıncı yüksek hızlarda nekadar olucağı torpidoda yazıyor yani 38 olması gerekiyor
degerli toyotacı arkadaşım ahmet alegöz aracumdaki tuning ses üzerine degil yol tutuş üzerine aracıma 205/45/17 hız lastigi 3,5 cm lik spor yay (yayları kestirmedim) marşpiyel ler kule gergisi vb buna ragmen savrulma ve dalma var ama lastiklere baktıracam yinede
uhh 38 mi cok değil mi o rakam :S ben hep 31 bastırıyorum sizin lastik ebadınız 50 olması lazım değil mi 45 nasıl o ebadı taktırdınız neyi ölçtürüp ?
ercü lastiğe 38 psi basarsan dalgalı yollarda top gibi seker araba canım o torpidodaki japonya amerikas vs vs yolları için yazılmış sen bakma onlara bizim yollarda valla araba yalan olur o basınçta