0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bununla geçmiş olsun Özcan abi, motorcu arkadaşa daha çok üzüldüm Allah şifa versin geçmiş olsun... Motosiklet kazasında sürücü direkt kaporta oluyor bizzat acı bir tecrübeyle yaşamıştım...
büyük geçmiş olsun özcan bey
geçmiş olsun inşaallah en büyük kazanız budur
Geçmiş olsun abi sabırlar sana...Motorsikletlerde kaskın önemi bir kez daha ortaya çıkıyor kasksız olduğunu düşünmek bile istemiyorum
Geçmiş olsun özcan abi..Allah daha beterinden saklasın.Adil abi için üzüldüm onada geçmiş olsun dileklerimizi iletirsen sevinirim
Geçmiş olsun Özcan abi. Cana gelceğine mala gelsin takmayın kafanıza. Motorsikletli arkadaşada büyük geçmiş olsun.
Özcan abi her ikinizede çok geçmiş olsun, çok üzücü bir olay gerçekten Rabbim birdaha başa vermesin.
Özcan kardeşim çok geçmiş olsun, sanada diğer arkadaşa da. Allahtan size bir şey olmamış.
abi geçmiş olsun nedir senin bu 206'nın çektiği, cana gelmesin...
.Yazmayı unuttum ama o gün güvenlik için koyduğum Reflektörümü kaşla göz arasında ŞEREF YOKSUNU birisi çalmış.Baktım kaza yapmış iki arabanın arkasında arabalar bekliyor.Sürücülerin gözü görmüyor galiba diye merakla reflektörün olduğu yere gittiğimde çalındığını gördüm.Gülermisin/ağlarmısın durumu yani
Çok çok sağolasın,teşekkür ederim iyi dileklerin için.Bu arada bilmeyen (yeni) arkadaşlara belirteyim Ail ULUTAŞ kardeşim forumumuzun eski üyelerindendir.Toyan Toyota,forum sitelerine girişi yasakladığı için Adil foruma giremiyor artık.
Bir keşke düşündüklerimi yazabilsem ...........................
İkinize birden çok geçmişolsun
Geçmiş olsun.