0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun özcan bey
Abicim ikinizede çok geçmiş olsun adil abi benim aynı zamanda çalışma arkadaşımda olduğu için telefonla aradım hal hatır sordum çok şükür bir problem yok içiniz rahat olsun arkadaşlar...
Geçmiş olsun Özcan, Allah beterinden saklasın Adil'e de geçmiş olsun dileklerimizi iletebilir misin?
Geçmiş olsun Özcan Abi. Bende aynı sorunla karşılaştım. Sinyalsiz sol şeride geçen bire araca arkadan çarpınca, suçlu ben oldum .Allah cana vermesin abi. Adile çok geçmiş olsun. Sıyrılan yerlerde iz kalacak diye korkarsa bal sürsün abi. Ben sürekli kullanırım . doktor ablam kızmaz inşaalah
Özcan abi sanada Adil abiyede çok büyük geçmiş olsun...ALLAH beterinden saklasın...
Her ikinize de geçmiş olsun
her ikinize de çok geçmiş olsun çok üzüldüm....
çok geçmiş olsun arkadaşlar Allah beterinden korusun
çok geçmişler olsun...
Geçmiş olsun. Allah korumuş.
geçmiş olsun özcan bey. allah daha büyük kazalardan saklasın sizi ve hepimizi...kazasız belasız günler dilerim...
Çok geçmişler olsun Özcan. Neyse ucuz atlatmışsınız, Adil'e de geçmiş olsun dileklerimi ilet. Ararım zaten seni en kısa zamanda.
Abooo abi senın araca ne oluyor yaa :
Geçmiş olsun her ikinizede
Geçmiş olsun Özcan hocam
özcan bey çok geçmiş olsun.bu arada Adil beye acil şifalar dileriz
Özcan'cım kusura bakma bugün telefonda görüştüğümüzde bu konudan haberdar olmadığım için geçmiş olsun demedim, şimdi okuyunca çok şaşırdım. Çok geçmiş olsun her ikinizede, uçan tenekenin kazası talisizlik olmuş ama en azından cana gelmemiş, Adil'i de hemen arayım geçmiş olsun diyim. Kendisi şuan Alanya'da tatil yapıyor ama bana kazadan hiç bahsetmedi.
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın..Aman aman diyorum...
Geeçmiş olsunn Özcan abi allah daha beterinden saklasın
Arkadaşım çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
özcan çok geçmiş olsun, var bu arabada bir şey... )karşı taraf suçluolduğunu kabuleder bir yazı yazması durumunda bile "o bahsetttiğin kitabamı" bakıyorlar... çok saçma birşey olmuş... işte bu tür süpriz olaylara karşı kaskonun olmasıda çok güzel, allah beterinden saklasın...adil arkadaşımıza da çok geçmiş olsun, kendisine kötü bir şey olmaması sevindirici...geçmiş olsun dileklerimizi iletebilirsen sevinirim...
Bugün biz memleketten dönerken bizde kaza yaptık minübüs bize yandan vurdu araba çok fena ama allaha şükür kimsede bişey yok sadece ben kazanın olduğu zaman biraz şok geçirmişim gerçekten ehliyet almak istiyomuyum bir daha düşüneceğim
Aaaa şaşırdım doğrusu...Çok çok geçmiş olsun Fatma.Kimselere birşey olmaması çok sevindirici.Özellikle bugün yola çıkacak insanlar çok çok dikkatli olmalılar.Eve dönüşler başladığı için yollar çok kalabalık.Otoban trafiği bile İstanbul trafiği gibi kalabalık....
Allahtan sizlere bir şey olmamış...
valla arkadaşlar hepinize çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın ayvalıkta bende büyük bir kaza atlattım sol şeritten 120-130 giderken önden bi araç bir anda durdu ve dönüş olmayan yerden dönmeye kalktı karşı şerittende arabalar hızla geldiği için ortada kaldı ben ve arkamdaki 3 araç son andaki hamleyle araçtan yırttık eğer ben veye arkamdakilerden biri kaçamasaydı faciaya kılpayı kalmıştı kesin zincirleme olurdudünde ikitelli tarafında kırmızıda geçen bi yolcu minibüsü yakıt tankerine çarpmış belki haberiniz vardır.11 can ne yazıkki o şerefsiz yüzünden şu anda aramızda yoklar.ve minibüsü görmeyin hurda bile denemez o derece beter allah rahmet eylesin
dünde ikitelli tarafında kırmızıda geçen bi yolcu minibüsü yakıt tankerine çarpmış belki haberiniz vardır.11 can ne yazıkki o şerefsiz yüzünden şu anda aramızda yoklar.ve minibüsü görmeyin hurda bile denemez o derece beter allah rahmet eylesin