0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
25 den aşağı verilmez yani. bir arkadaş 24 e verirsen alırım, boya - çizik felan var dedi bende düşünüyüm dedim ama 25-27 arası eder diyorsanız satmayım.
1997 model efsane kasa 1.6 GLİ Otomatik 16Valf, 224600kmde, Gri renk, Atiker sıralı sistem lpgli, 4cam otomatik, Elektrikli yan aynalar, Ayarlanabilir hidrolik direksiyon, Yükseklik. Bel ve sırt ayarlı koltuklar, Orjinal temiz iç döşemeler, Fabrika çıkışlı olarak Klima yeri ve sigorta kutuları var ama bende yok takılmadı hiç;) ,1 parça sağ ön çamurlukta değişen var, ön kaputta düzeltme var, yaşı itibariyle temizlik için komple boyalı ,experiumdan ekspertiz raporu mevcut motor %70 Şanzıman % 75 ,224500de triger seti, şanzıman yağı ve filtresi, hidrolik yağı, motor yağı ve filtresi,hava filtresi orjinalleriyle değişti ve tüm bakımı yapıldı. Model yükseltmek adına satmayı düşünüyorum. Sizce ne kadar eder fiyat ne isteyelim. Teşekkürler.
35 plaka arac o fiyati degistirir mi ? . Ici gercekten cok temiz ama usta 12den fazla verme dedigi icin karisti kafamiz. Ankara da araci gosterip fiyat onerisi yapabilicek neresi var ki ?
2008 d4d corolla comfort. 75000 km de. sol ön çamurluk değişim. arka tampon değişim. boya yok.extra elegant jant ve arka park sensörlü.kaça gider, ne dersiniz ?
Sitelerden arastirdim orda fiyatlar 13.000 ustu genel olarak ama usta bakinca 12 dedi. Pazarliktan da anlamam 20 yasinda genc bi insanim. Araci babam ve enistem galerici bi arkadasindan 2 3 gunluk almis getirmisler. Alim satim bakim yakit yersey bana ve bi yas buyuk abime ait. O yuzden 12 ye dusmezse alamicam arabayi.
Corolla comfort extra 2012 dizel. 35 bin km. Değişen yada boya, çizik yoktur. Satmak istesem ne kadar eder.
Auris 2011 1.33 comfort 37000 km de sadece arka tampon orjinaliyle değişti. Sırf meraktan ne kadar acaba diye soruyorum.
32-34 arası gibi. Kasa değiştiği için pazarı biraz daha düştü.