0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biz o yollardan çok geçtik. En büyüğü düzcede 29.5 kişinin katılımıyla oldu Gelen olmiy pek ama yinede sen 30 kişi üzerinden hesap et. Organizasyonu yapı ver. Gönüllü misafirperver bi il olsun. Diğer illerde birer kişi organizasyon il temsilcisi olsun. Onları toplasın telle görüşsün, listesini oluşturup misafir edecek ile göndersin. Kesin gelecekler şubatın son haftası netleşsin ki ona göre hazırlıklar yapılsın. Hatta gitmeden il organizatörleri hesap no verip tüm geleceklerden uzaksa 5 tl hesabına yakınsa elden alarak misafir edecek olan ile gönderebilir. Böylece para sıkıntısıda ortadan kalkar. Sonra misafir edecek olan il kendi arasında organizasyonla ilgili görev dağılımı yapr. Bir kişi otel anlaşması sağlar, bir kişi pastayla ilgilenir, bir kişi et mangal vs. gibi görev dağılımları yapılır. İstenirse her şey yapılırda sadece da yani. Hadi hayırlısı...
düşünce güzel ama bu dediğin umarım olur...daha basit bir tişöt işini beceremdik..umarım başlığın gerekli ilgiyi görürü..düşüncene ben varım..arkandayım ....süper olur..
Güzel fikir bunu sadece Toyota sahipleri ile sınırlamazsak daha da başarılı olur düşüncesindeyim.Toyota severler, Toyota almayı düşünenler, Hep bir Toyotası olmasını isteyenler, Toyotayı çekemeyenler vs. hepsini davet edebiliriz:)
Erdem hevesini kırmak gibi olmasın ama bu forumun bana göre senin dediklerini yapması çok zor Çünkü daha t-shirt olayını bile halledemedik T-shirt konusu sohbet başlıgının içinde sabitlenmiş oradan bakabilirsin
Ağabey sanırım yazdıklarımı okumadınız , Ben dışarıya açık bir organizasyon olmasından ve tamamen dışarıya hizmet edilmesinden bahsetmiştim. Reklam ve tanıtım propogandalarını doğru yürütürseniz Bunları yapmak çok zor değil , ben en son 30 mart 2009 tarihinde 400e yakın kişiyi bir alışveriş merkezinin otoparkında toplamıştım. Ama nasıl yaptım , Bastırdığım ve ankaranın çeşitli yerlerine illegal olarak yapıştırdığım afişlerde 250 kişilik büyük bir organizasyondan bahsediyordum ve yardım istediğim her arkadaşım benimle dalga geçti, 250 kişiyi nasıl toplayacaksın diye Ama davet ettiğim büyük firmalar bunu bilmiyordu. Sonuç olarak 250 kişilik bir katılımı duyan herkes geldi ve gelen herkes çok memnun olmuştu , taaa ki günün ilerleyen saatlerinde katılımın fazla olması nedeniyle araba alacak yer kalmayıncaya kadar çok güzeldi , sürekli birileri gelmeye devam edince otopark görevlileri söylenenden fazla araç gelmesi nedeniyle kapıları kapattı , kapıda birikme oldu ve birde baktım ki organizasyona gelenlerle güvenlikçiler kavga etmeye başladılar , ben giriş kapısına koşuncaya kadar olan olmuştu , ambulans ve polis çağırdık , bizi karakola aldılar , güvenlikçilerin bizden şikayetçi olmaması nedeniyle ifademizi aldıktan sonra bizi bıraktılar , cebimden harcadığım onca para , emeklerim vs.. hep boşuna gitmişti. Çünkü katılımın o kadar fazla olacağını ben bile tahmin edememiştim. İşte bu nedenle sorun çıkmayacak biryeri , parasını verip kapatmamız gerekiyor. Herşey için önlem almalıyız. Bide daha önemlisi şudur ki; Orada olabilecek her türlü şeyin sorumlusu TcT olacaktır. İşte bu yüzden öncelikle sn.Murat KÜDEN'den izin almamız ve her türlü şeyden haberdar etmemiz gerekiyor. Çünkü biz bu işe belli bir para bağlayacağız.Birde şu var , Mesela Yaptığımız Reklamlarda direk internet sitesi organizasyonu demeyeceğiz. ''Türkiyedeki Tüm toyotalar Buluşuyor...'' , ''Efsane modeller , Toyota klasikleri ve daha bir çok şey *** tarihinde *** yerinde...'' , ''Ayrıntılı bilgi www.ToyotaClubTr.com'da'' , '' -Toyota Kulüp Türkiye- Türkiyenin Toyota Kulübü'' gibi sloganlarla çekici olacağız. Yani demek istediğim ; Zaten bu bir forum sitesi buluşması değil. Kulübümüzün tanıtım organizasyonu.T-Short Meselesi nedir?
t-shırt meselesine hakim olmuşundur umarım..daha bu kadar basit bişeyi yapamazken senin dediğin okyanusata boğulmak gibi geliyor düşüncen güzel arkasındayım bende hayal edemiyorum mükemmel olur çok iyi ses getiri..böyle bir organizasyon.diğer markaların şuan kadar yaptığı organizasyonlarını alt-üst eder..ama ...keşke...ile başlayan cümleleri sevmiyorum..ama inanmak işin yarısıdır.. mantığı ile konuyu takip edeceğim..bakalım ne olucak..özelliklede sayın yöneticilerin yorumları ne olucak..
Bende şimdi onu inceliyordum > http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/t-shirt-ve-sapka-tasarim-ve-basimi/Gördüğüm kadarıyla aslında T-Short konusu mesele değil , yanlızca güzel bir tasarıma karar verememişiz , şu anda internet cafeden konuyu takip etmeye çalışıyorum. En yakın zamanda T-Short konusunda araştırma yapıp sizinde konudaki tavsiyeleriniz üzerine belli taslaklar getirmeyi düşünüyorum. Biraz araştırıp konuyu yönetimdeki abilerimle irtibata geçip tartışırız ve Sonra temsili resimleri siteye ekleyip anket açarak üyelerin oylamasına sunarız. Eylülün sonuna kadar öyle veya böyle bu işi bir noktaya bağlamaya çalışırız. Aslında bu kadar abartılacak birşey değil , altı üstü T-Short ve şapka ama işte kaliteli bir şekilde yapılması önemli. Büyükşehir Belediye işçilerinin ünüformaları gibi birşey olacaksa hiç olmasın.
araçlarımız hakkında nasıl kaliteden ödün vermiyosak bu konuda öyle..gerekli sponsorlara başvuurldu ama sonuç negatif ki koskoca clubüz ki sponsora ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum sen incele bakalım..ortaya ne çıkacak... umarım sonuca varırız..
bana bir görev düşerse elimden geleni yaparım.... inşallah hayaller gerçek olur....
abla sen ben organizasyonu ayarlayan arkadaşlarla konuştum...sen piknik alanında olası bir düşme yaralanma gibi bir olayda anında müdahale edecen... gelirken hastaneden bikaç ilaç tansiyon aleti felanda getirki tıbbi müdahelelerde bulunabilelim
bıktım bu üzerime yapışan tebabetten.....