Gönderen Konu: TcT Hakkında...  (Okunma sayısı 5199 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
TcT Hakkında...
« : Ağustos 30, 2010, 08:43:01 »
Herkese Selamlar,
   Arkadaşlar uzun süredir aklımda olan birşey var. Belki "Sana ne?" diyebilirsiniz ama ben bir konudaki fikirlerimi belirtmek istiyor ve kulüp için yararlı birşeyler yapmak adına konunun tartışılmasını rica ediyorum.
   Toyota Club Türkiye forumu bildiğimiz üzere 5 Mart 2006 tarihinde yeniden kurulmuş ve 12 mart 2006 tarihinde hizmete açılmış bir kulüptür. Forumumuza 2006 yılı içerisinde 350 üye , 2007 yılı içerisinde 982 yeniüye , 2008 yılı içerisinde 2379 yeniüye ve 2009 yılı içerisinde 2881 yeniüye katılmış olmakla beraber Şu anda toplam 9728 üyeye ev sahipliği yapmaktadır. Bunlardan 6312 tanesi forumumuzdan bilgi edinmiş , 3416 tanesi sadece bilgi edinmekle yetinmeyip forumdaki paylaşımlarada katılmıştır. Ve forumumuz bugün itibariyle arama motorlarında toyota hakkında yapılan her aramada karşınıza çıkabilecek bir konumdadır. Hatta Kulübümüz sadece sanal ortamda değil, reel hayattada toyotacıları bir araya toplamış ve kulaktan kulağa yayılır hale gelmiştir. İşte bu nedenledir ki artık biz istesekte istemesekte TcT bir marka olmuş durumdadır. Ancak kulübümüzün artık daha fazla reklam yapması ve ismini daha farklı kesimlere duyurması gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle önümüzdeki dönem için yönetime bazı aktivite önerileri sunmak istiyorum...

Yukarıdada belirttiğim gibi forumumuz 5 Mart 2006 tarihinde yeniden kurulmuş ve 12 mart 2006 tarihinde hizmete açılmıştır. Dolayısı ile 2011 yılı martında tam olarak 5. yaşını doldurmaktadır. Bunun şerefine 6 Mart pazar günü için büyük bir etkinik yapılmasının çok yararlı olacağını düşünüyorum. (Takvime baktığımızda mart ayının ilk haftasonu ayın 5 ve 6sına denk geliyor.)

Neden mart yada Nisan ayı?
Çünkü , 16yaşından beri nacizane organizasyonlar yapan biri olarak , 1mart ile 23nisan arasında yapılan aktvitelerde katılımın daha çok olduğuna bizzat şahit oldum ve Kulübümüzün 5. yaşında dahada büyüyerek yoluna devam etmesini can-ı gönülden isterim.

Neden büyük bir organizasyon olmalıdır?
Çünkü , bizim gibi topluluklar belli bir kademeden sonra kabuğunu kırma ihtiyacı duyar ve bu tip durumlarda ibresi redline'a dayanmış bir topluluk için yeni bir dönem başlatılmadığında içten içe parçalanmalar görülür. Oysa ki ToyotaClubTürkiye artık üyeler haricinde yönetimdende gerçek bir Toyota topluluğu oluşması için adım atılmasını istemektedir. Benzerleri mevcuttur ki ; 2009 yılında bir Honda sitesi İzmir yarış pistini kiralayıp büyük bir organizasyon yapmış ve herkesçe tanınır hale gelmiştir , yine aynı dönemde bir otomobil kulübü İstanbulda kilometrelerce süren bir konvoy yapmış ve sonrasında istanbuldaki taksiciler dahi o sitenin stickerını taşır hale gelmiştir. Zamanında yapılacak kaliteli bir tanıtım çalışması ile kulübümüz farklı çevrelerce kabul görecek ve belkide yarım asır yaşayacak bir otomobil topluluğunun temelleri atılacaktır. Çünkü Scion, daihatsu, lexus gibi yan üretimler başka firmalara satılsa bile Toyota en az yarım asır daha taşıt üretimine devam edecektir.

Peki , Nasıl bir organizasyon olmalıdır?
* En az 1000 araç kapasiteli bir alanda yapılabilir,
* Girişte Kişi başı 2lira gibi küçük bir ücret toplanabilir(Her araçta en az 2 kişi olacağını düşünürsek masrafların en kötü ihtimalle yarısından fazlasını karşılamamızı sağlar),
* En az 20 kişi organizasyonda görevli olmalıdır(Kendi içimizden gönüllü görevliler çıkartabiliriz)
* Müzik ve ses sistemi kiralanıp , bir Dj yada amatör müzik grubu ayarlanabilir.
* Organizasyonda ToyotaClubTürkiyenin 5. yaşını kutlamak adına temsili olarak bir pasta kesilebilir.
* Gelen araçlar Modeline ve modellerde kendi içinde yılına göre farklı kategorilere ayrılıp , kategorilerine göre farklı yerlere park edilebilir. Modifiyeli ve spor araçlar için farklı kategori oluşturulmalıdır.
* Her Kategori için kendi içinde orjinallik yarışması , Modifiyeli ve Spor araçlar için güzellik yarışması düzenleyebiliriz, bir jüri oluşturulur ve birincilere ödülleri verilir. ("ToyotaClubTürkiye Orjinal araç seçimleri E100Corollalar birincisi" gibi...)
* 10.000inci üyeye süpriz hediyeler gibi bir kampanya başlatıp bu organizasyonda şanslı üyemizin ismini açıklayabiliriz. (Şu anda 9728 üyemiz var)
* Üye harici katılıma ağırlık gösterip , Kulübümüzü dışarıya daha fazla tanıtabiliriz
* İşlek caddelerde ve Toyota servislerinde , Reklam afişleri ve broşürlerle büyük bir tanıtım yaparsak , ülke çapındaki radyolara reklam verirsek 5000 kişiyi bir araya toplayabiliriz.
* Eğer bu kadar büyük bir organizasyon yaparsak , Toyota servisleriyle konuşup , Organizasyonumuzda onlara Stand açabilecekleri yer ayarlayabiliriz. Test sürüşü gibi birşey olursa dahada güzel olacaktır.

Yani böyle birşey düzenlesek kötümü olur be TCT ?    Sizce bu zahmete değmezmi?    Benimle her yola çıkmazmısınız?  :P

Toyota Club Türkiye

TcT Hakkında...
« : Ağustos 30, 2010, 08:43:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: TcT Hakkında...
« Yanıtla #1 : Ağustos 30, 2010, 09:20:51 »
Hem üzerimizdeki gerginliği atmak için de iyi bir fırsat olur.

Erdem'ciğim süper fikir. Yalnız 1000 kişi gelir mi ki?

Bahsettiğin söz konusu başka bir klübün konvoyu çok büyük bir drag organizasyonuydu. Arkasında çok büyük basın organları vardı.

Gene aynı klüp, konvoyumuzla gelene bedava fuar bileti diye uzuun bir konvoy yapıp televizyonlara çıkmıştı.

Piste çıkıp stres atmayı canı gönülden isterim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 30, 2010, 09:58:50 »
düşünce güzel ama bu dediğin umarım olur...daha basit bir tişöt işini beceremdik..umarım başlığın gerekli ilgiyi görürü..düşüncene ben varım..arkandayım ....süper olur..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 30, 2010, 10:03:00 »
Bencede süper fikir..Kesinlikle değerlendirilmeli diye düşünüyorum yöneticilerimize duyurulur :P

Bence katılım fazla olur 1000 kişiyi bulurmu bilememde gayet hoş olacağı kanaatindeyim..

"En az 20 kişi organizasyonda görevli olmalıdır(Kendi içimizden gönüllü görevliler çıkartabiliriz)" Bence Tct nin her üyesi bu organizasyona sahip çıkmalıdır diye düşünüyorum :)

"* 10.000inci üyeye süpriz hediyeler gibi bir kampanya başlatıp bu organizasyonda şanslı üyemizin ismini açıklayabiliriz. (Şu anda 9728 üyemiz var)"  Klasik ve parlak bi fikir kesinlikle yapılmalıdır.. :)

Son olarak fikrin için teşekkür ediyor seni can-ı gönülden kutluyorum..Arkanda oldugumu belirtmek istiyorum..
:alkis:
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 30, 2010, 11:28:41 »
Kesinlikle harika bir fikir ama Murat abinin deiği gibi t-shirt işini beceremedikki dj park alanı vs diyorsun hadi bunlar yapıldı masrafın yarısını park yerine girişte halletteiğimizi söyledin 2 lira yerine 5 lira alınır ki  buda karşılıyacağına eminim 2 lira yerine 5 lira oldu diye gelmiceklerinide zannetmem yapılırsa çok güzel olur hatta görev bile almak isterim bu fikir için teşekkür ediyorum :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 30, 2010, 11:50:40 »
yıldızları hedefleki dağlara erişesin...
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ağustos 30, 2010, 12:38:54 »
Biz o yollardan çok geçtik. En büyüğü düzcede 29.5 kişinin katılımıyla oldu :) Gelen olmiy pek ama yinede sen 30 kişi üzerinden hesap et. Organizasyonu yapı ver. Gönüllü misafirperver bi il olsun. Diğer illerde birer kişi organizasyon il temsilcisi olsun. Onları toplasın telle görüşsün, listesini oluşturup misafir edecek ile göndersin. Kesin gelecekler şubatın son haftası netleşsin ki ona göre hazırlıklar yapılsın. Hatta gitmeden il organizatörleri hesap no verip tüm geleceklerden uzaksa 5 tl hesabına yakınsa elden alarak misafir edecek olan ile gönderebilir. Böylece para sıkıntısıda ortadan kalkar. Sonra misafir edecek olan il kendi arasında organizasyonla ilgili görev dağılımı yapr. Bir kişi otel anlaşması sağlar, bir kişi pastayla ilgilenir, bir kişi et mangal vs. gibi görev dağılımları yapılır. İstenirse her şey yapılırda sadece da yani. Hadi hayırlısı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 30, 2010, 14:10:01 »
Biz o yollardan çok geçtik. En büyüğü düzcede 29.5 kişinin katılımıyla oldu :) Gelen olmiy pek ama yinede sen 30 kişi üzerinden hesap et. Organizasyonu yapı ver. Gönüllü misafirperver bi il olsun. Diğer illerde birer kişi organizasyon il temsilcisi olsun. Onları toplasın telle görüşsün, listesini oluşturup misafir edecek ile göndersin. Kesin gelecekler şubatın son haftası netleşsin ki ona göre hazırlıklar yapılsın. Hatta gitmeden il organizatörleri hesap no verip tüm geleceklerden uzaksa 5 tl hesabına yakınsa elden alarak misafir edecek olan ile gönderebilir. Böylece para sıkıntısıda ortadan kalkar. Sonra misafir edecek olan il kendi arasında organizasyonla ilgili görev dağılımı yapr. Bir kişi otel anlaşması sağlar, bir kişi pastayla ilgilenir, bir kişi et mangal vs. gibi görev dağılımları yapılır. İstenirse her şey yapılırda sadece da yani. Hadi hayırlısı...
Ağabey sanırım yazdıklarımı okumadınız , Ben dışarıya açık bir organizasyon olmasından ve tamamen dışarıya hizmet edilmesinden bahsetmiştim. Reklam ve tanıtım propogandalarını doğru yürütürseniz Bunları yapmak çok zor değil , ben en son 30 mart 2009 tarihinde 400e yakın kişiyi bir alışveriş merkezinin otoparkında toplamıştım. Ama nasıl yaptım , Bastırdığım ve ankaranın çeşitli yerlerine illegal olarak yapıştırdığım afişlerde 250 kişilik büyük bir organizasyondan bahsediyordum ve yardım istediğim her arkadaşım benimle dalga geçti, 250 kişiyi nasıl toplayacaksın diye :) Ama davet ettiğim büyük firmalar bunu bilmiyordu. Sonuç olarak 250 kişilik bir katılımı duyan herkes geldi ve gelen herkes çok memnun olmuştu , taaa ki günün ilerleyen saatlerinde katılımın fazla olması nedeniyle araba alacak yer kalmayıncaya kadar çok güzeldi , sürekli birileri gelmeye devam edince otopark görevlileri söylenenden fazla araç gelmesi nedeniyle kapıları kapattı , kapıda birikme oldu ve birde baktım ki organizasyona gelenlerle güvenlikçiler kavga etmeye başladılar , ben giriş kapısına koşuncaya kadar olan olmuştu , ambulans ve polis çağırdık , bizi karakola aldılar , güvenlikçilerin bizden şikayetçi olmaması nedeniyle ifademizi aldıktan sonra bizi bıraktılar , cebimden harcadığım onca para , emeklerim vs.. hep boşuna gitmişti. Çünkü katılımın o kadar fazla olacağını ben bile tahmin edememiştim. İşte bu nedenle sorun çıkmayacak biryeri , parasını verip kapatmamız gerekiyor. Herşey için önlem almalıyız. Bide daha önemlisi şudur ki; Orada olabilecek her türlü şeyin sorumlusu TcT olacaktır. İşte bu yüzden öncelikle sn.Murat KÜDEN'den izin almamız ve her türlü şeyden haberdar etmemiz gerekiyor. Çünkü biz bu işe belli bir para bağlayacağız.
Birde şu var , Mesela Yaptığımız Reklamlarda direk internet sitesi organizasyonu demeyeceğiz. ''Türkiyedeki Tüm toyotalar Buluşuyor...''  ,  ''Efsane modeller , Toyota klasikleri ve daha bir çok şey *** tarihinde *** yerinde...'' , ''Ayrıntılı bilgi www.ToyotaClubTr.com'da'' ,  '' -Toyota Kulüp Türkiye- Türkiyenin Toyota Kulübü'' gibi sloganlarla çekici olacağız. Yani demek istediğim ; Zaten bu bir forum sitesi buluşması değil. Kulübümüzün tanıtım organizasyonu.

düşünce güzel ama bu dediğin umarım olur...daha basit bir tişöt işini beceremdik..umarım başlığın gerekli ilgiyi görürü..düşüncene ben varım..arkandayım ....süper olur..
T-Short Meselesi nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 30, 2010, 14:20:16 »
Güzel fikir bunu sadece Toyota sahipleri ile sınırlamazsak daha da başarılı olur düşüncesindeyim.
Toyota severler, Toyota almayı düşünenler, Hep bir Toyotası olmasını isteyenler, Toyotayı çekemeyenler vs. hepsini davet edebiliriz:)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #9 : Ağustos 30, 2010, 14:21:53 »
Erdem hevesini kırmak gibi olmasın ama bu forumun bana göre senin dediklerini yapması çok zor  :( Çünkü daha t-shirt olayını bile halledemedik  :( T-shirt konusu sohbet başlıgının içinde sabitlenmiş oradan bakabilirsin  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 30, 2010, 15:35:34 »
Güzel fikir bunu sadece Toyota sahipleri ile sınırlamazsak daha da başarılı olur düşüncesindeyim.
Toyota severler, Toyota almayı düşünenler, Hep bir Toyotası olmasını isteyenler, Toyotayı çekemeyenler vs. hepsini davet edebiliriz:)
Kesinlikle aynı düşüncedeyim , biz toyotanın reklam kolu falan değiliz ama sonuçta toyotadan keyif alan insanlarız. Bizim düzenlediğimiz bir organizasyona Eşini ve çocuklarını alıp gelen biriyle olan muhabbetimiz bizi mutlu etmeye fazlasıyla yetecektir.

Erdem hevesini kırmak gibi olmasın ama bu forumun bana göre senin dediklerini yapması çok zor  :( Çünkü daha t-shirt olayını bile halledemedik  :( T-shirt konusu sohbet başlıgının içinde sabitlenmiş oradan bakabilirsin  :)
Bu işler o kadar basit değil kankam , Yönetimdeki abilerimizinde kendilerine göre İşleri, Güçleri ve Özel hayatları var. Onlar bu işi para karşılığında yapmıyorlar. Tam tersi bu kadar emek vermelerine rağmen bide üstüne üstlük ceplerinden para çıkararak Kulübümüzü yaşatmaya çalışıyorlar. Bu tür şeyler belli bir süre sonra bıktırır insanı , sırf insanlara bir paylaşım ortamı oluşturmak için hiç menfaatin olmadan emek vermek anlamsız gelir belli bir süre sonra insana. Bazen heveslenip site için birşeyler yapmaya çalışsanda , çoğu zaman bu geçerli olmaz. Bunun anlamsızlığını ancak uzun yıllar bir sitede yöneticilik yapıp , o site için oradan oraya koşturup sonrada yönetimden ayrılan biri anlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 30, 2010, 15:47:33 »
Ağabey sanırım yazdıklarımı okumadınız , Ben dışarıya açık bir organizasyon olmasından ve tamamen dışarıya hizmet edilmesinden bahsetmiştim. Reklam ve tanıtım propogandalarını doğru yürütürseniz Bunları yapmak çok zor değil , ben en son 30 mart 2009 tarihinde 400e yakın kişiyi bir alışveriş merkezinin otoparkında toplamıştım. Ama nasıl yaptım , Bastırdığım ve ankaranın çeşitli yerlerine illegal olarak yapıştırdığım afişlerde 250 kişilik büyük bir organizasyondan bahsediyordum ve yardım istediğim her arkadaşım benimle dalga geçti, 250 kişiyi nasıl toplayacaksın diye :) Ama davet ettiğim büyük firmalar bunu bilmiyordu. Sonuç olarak 250 kişilik bir katılımı duyan herkes geldi ve gelen herkes çok memnun olmuştu , taaa ki günün ilerleyen saatlerinde katılımın fazla olması nedeniyle araba alacak yer kalmayıncaya kadar çok güzeldi , sürekli birileri gelmeye devam edince otopark görevlileri söylenenden fazla araç gelmesi nedeniyle kapıları kapattı , kapıda birikme oldu ve birde baktım ki organizasyona gelenlerle güvenlikçiler kavga etmeye başladılar , ben giriş kapısına koşuncaya kadar olan olmuştu , ambulans ve polis çağırdık , bizi karakola aldılar , güvenlikçilerin bizden şikayetçi olmaması nedeniyle ifademizi aldıktan sonra bizi bıraktılar , cebimden harcadığım onca para , emeklerim vs.. hep boşuna gitmişti. Çünkü katılımın o kadar fazla olacağını ben bile tahmin edememiştim. İşte bu nedenle sorun çıkmayacak biryeri , parasını verip kapatmamız gerekiyor. Herşey için önlem almalıyız. Bide daha önemlisi şudur ki; Orada olabilecek her türlü şeyin sorumlusu TcT olacaktır. İşte bu yüzden öncelikle sn.Murat KÜDEN'den izin almamız ve her türlü şeyden haberdar etmemiz gerekiyor. Çünkü biz bu işe belli bir para bağlayacağız.
Birde şu var , Mesela Yaptığımız Reklamlarda direk internet sitesi organizasyonu demeyeceğiz. ''Türkiyedeki Tüm toyotalar Buluşuyor...''  ,  ''Efsane modeller , Toyota klasikleri ve daha bir çok şey *** tarihinde *** yerinde...'' , ''Ayrıntılı bilgi www.ToyotaClubTr.com'da'' ,  '' -Toyota Kulüp Türkiye- Türkiyenin Toyota Kulübü'' gibi sloganlarla çekici olacağız. Yani demek istediğim ; Zaten bu bir forum sitesi buluşması değil. Kulübümüzün tanıtım organizasyonu.
T-Short Meselesi nedir?
t-shırt meselesine hakim olmuşundur umarım..daha bu kadar basit bişeyi yapamazken senin dediğin okyanusata boğulmak gibi geliyor düşüncen güzel arkasındayım bende hayal edemiyorum mükemmel olur çok iyi ses getiri..böyle bir organizasyon.diğer markaların şuan kadar yaptığı organizasyonlarını alt-üst eder..ama ...keşke...ile başlayan  cümleleri sevmiyorum..ama inanmak işin yarısıdır.. mantığı ile konuyu takip edeceğim..bakalım ne olucak..özelliklede sayın yöneticilerin yorumları ne olucak..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 30, 2010, 16:01:58 »
t-shırt meselesine hakim olmuşundur umarım..daha bu kadar basit bişeyi yapamazken senin dediğin okyanusata boğulmak gibi geliyor düşüncen güzel arkasındayım bende hayal edemiyorum mükemmel olur çok iyi ses getiri..böyle bir organizasyon.diğer markaların şuan kadar yaptığı organizasyonlarını alt-üst eder..ama ...keşke...ile başlayan  cümleleri sevmiyorum..ama inanmak işin yarısıdır.. mantığı ile konuyu takip edeceğim..bakalım ne olucak..özelliklede sayın yöneticilerin yorumları ne olucak..;)
Bende şimdi onu inceliyordum > http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/t-shirt-ve-sapka-tasarim-ve-basimi/
Gördüğüm kadarıyla aslında T-Short konusu mesele değil , yanlızca  güzel bir tasarıma karar verememişiz , şu anda internet cafeden konuyu takip etmeye çalışıyorum. En yakın zamanda T-Short konusunda araştırma yapıp sizinde konudaki tavsiyeleriniz üzerine belli taslaklar getirmeyi düşünüyorum. Biraz araştırıp konuyu yönetimdeki abilerimle irtibata geçip tartışırız ve Sonra temsili resimleri siteye ekleyip anket açarak üyelerin oylamasına sunarız.  Eylülün sonuna kadar öyle veya böyle bu işi bir noktaya bağlamaya çalışırız. Aslında bu kadar abartılacak birşey değil , altı üstü T-Short ve şapka ama işte kaliteli bir şekilde yapılması önemli. Büyükşehir Belediye işçilerinin ünüformaları gibi birşey olacaksa hiç olmasın. ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 30, 2010, 16:04:29 »
Bende şimdi onu inceliyordum > http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/t-shirt-ve-sapka-tasarim-ve-basimi/
Gördüğüm kadarıyla aslında T-Short konusu mesele değil , yanlızca  güzel bir tasarıma karar verememişiz , şu anda internet cafeden konuyu takip etmeye çalışıyorum. En yakın zamanda T-Short konusunda araştırma yapıp sizinde konudaki tavsiyeleriniz üzerine belli taslaklar getirmeyi düşünüyorum. Biraz araştırıp konuyu yönetimdeki abilerimle irtibata geçip tartışırız ve Sonra temsili resimleri siteye ekleyip anket açarak üyelerin oylamasına sunarız.  Eylülün sonuna kadar öyle veya böyle bu işi bir noktaya bağlamaya çalışırız. Aslında bu kadar abartılacak birşey değil , altı üstü T-Short ve şapka ama işte kaliteli bir şekilde yapılması önemli. Büyükşehir Belediye işçilerinin ünüformaları gibi birşey olacaksa hiç olmasın. ;)
araçlarımız hakkında nasıl kaliteden ödün vermiyosak bu konuda öyle..gerekli sponsorlara başvuurldu ama sonuç negatif ki koskoca clubüz ki sponsora  ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum sen incele bakalım..ortaya ne çıkacak... ;) umarım sonuca varırız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 30, 2010, 18:51:01 »
araçlarımız hakkında nasıl kaliteden ödün vermiyosak bu konuda öyle..gerekli sponsorlara başvuurldu ama sonuç negatif ki koskoca clubüz ki sponsora  ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum sen incele bakalım..ortaya ne çıkacak... ;) umarım sonuca varırız..
Sponsor derken? Ne gibi birşey düşünüldü? Nasıl yapıldı, yani nasıl yapılmaya çalışıldı? Büyük markalaramı başvuruldu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 30, 2010, 22:12:14 »
sonuna kadar arkandayım. inşallah başarabiliriz. 1000 kişi olmasada 300-400 büyük bir piknik alanında toplanırız. Türkiye'nin tam ortası olduğu içinde ankarada toplanırız. :islik:
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 31, 2010, 11:10:13 »
bana bir görev düşerse elimden geleni yaparım.... inşallah hayaller gerçek olur....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 31, 2010, 11:13:36 »
bana bir görev düşerse elimden geleni yaparım.... inşallah hayaller gerçek olur....

abla sen ben organizasyonu ayarlayan arkadaşlarla konuştum...sen piknik alanında olası bir düşme yaralanma gibi bir olayda anında müdahale edecen... gelirken hastaneden bikaç ilaç tansiyon aleti felanda getirki tıbbi müdahelelerde bulunabilelim :D :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 31, 2010, 11:14:41 »
abla sen ben organizasyonu ayarlayan arkadaşlarla konuştum...sen piknik alanında olası bir düşme yaralanma gibi bir olayda anında müdahale edecen... gelirken hastaneden bikaç ilaç tansiyon aleti felanda getirki tıbbi müdahelelerde bulunabilelim :D :D

bıktım bu üzerime yapışan tebabetten..... :D :D :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 31, 2010, 11:19:56 »
bıktım bu üzerime yapışan tebabetten..... :D :D :D

tebabet=Tıp kavramı arapça olup tabiat kökünden gelmektedir...

google dan anlamına baktım tebabetin :D sonuçta bilinmeyen bi kelime arkadaşlar yorulmasın dedim :D
ayrıca öyle deme abla doktorluk 9-17 mesaisinde çalışılacak bir meslek değil.heran tetikte olacaksın...her an görev başındasın yani... kurtuluşun yok :D

ama şimdi sen piknik alanında elinde tansiyon aleti felan hani kenarda düşen kalkan varmı diye bakacanya o arada köfte yapılınca ben sana torpilli torpilli getirirm merak etme...içecek felanda getiririm :D garip olmazsın yani :D
Ev Alma... Toyota Al...