Gönderen Konu: TcT Hakkında...  (Okunma sayısı 5201 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: TcT Hakkında...
« Yanıtla #20 : Ağustos 31, 2010, 11:28:10 »
oofff yaa!!!! konuk sanatçıların kostümlerinden sorumlu olmayı bekliyordum....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 31, 2010, 11:28:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 31, 2010, 11:32:17 »
oofff yaa!!!! konuk sanatçıların kostümlerinden sorumlu olmayı bekliyordum....

konuk sanatçı felan yok... onu nerden çıkardın abla...unut onu... ben belki çıkar bi kaç şarkı-türkü okurum... hadi bari benim kostümümden sen sorumlu olda gönlünü almış olalım...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 31, 2010, 12:29:46 »
Hande abla güvenlikten de sorumlu olsun. kavga çıkarsa terlik atsın. :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 15, 2010, 16:50:37 »
İlginçtir bu konuyu nasıl buldum... Google ne yazsak forum çıkıyor diye bişeyler yazıyordum bu konu çıtkı tam sınav dönemime denk geldi görmemişim...

Erdem bu konudaki hassasiyetini biliyorum zamanında konuşmuştuk çiftlikte vs...
İstenilse yapılmayacak birşey yok  ama bunu TCT bünyesi altında yapmak gerçekten zor...

Burada yöneticilere hiçbirşey düşmüyor !!!
Çünkü TCT üyelerinde öyle aman toplantıya katılıyım diye birşey yok...  50 kişi belki diyor belkilerle biryere varılmaz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 15, 2010, 16:56:44 »
ekibi toplayıp gelip dans gösterileri sunabilirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 15, 2010, 17:00:04 »
ekibi toplayıp gelip dans gösterileri sunabilirim

:alkis: :alkis: :alkis:

Abi ben forumu satıp honda forumu alalım dersin diye bekliyordum :zombi: :zombi:

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Eylül 15, 2010, 17:13:50 »
Honda

Hayat onda :)

Bu arada organizasyon işlerinde iyiyim. Elimden geleni yaparım. Önümde bir öncü olsun yeter. Tabi yönetiminde desteklemesi lazım. Artı Toyota çalışanı arkadaşlar Utku, Adil gibi kişiler müdürleriyle görüşerek projeyi anlatabilir, onlarda genel merkezle irtibata geçebilir hem toyota adına büyük bir reklam olur, hemde onlar maddi destek, sponsor olurlar bu etkinliğimize. Hatta genel merkez yetkililerine yazı yazılabilir. Mail atılır, fak çekilir, tel açılır vs.  Ben bu tür görüşmeleri yaparım hatta. Bizzat çağırırlar (Özellikle Halk ve İlişkiler Müdürü) yüz yüze görüşülür organizasyonda görevli bi kişide tayin edebilirler.

Ben varım. Artık müdür yardımcısı değilim. İşim gücüm yok :) Okul başlayınca dersime girer evime giderim. Bu tür işler için de Hande ablam Ankara'dan bi 10 gün rapor yazar bana :) tamamdıııır.

Bak Hande ablam, sen çalışanlara rapor yazmakla görev alabilirsin  :P :)   :alkis:   :lol:  :D  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 15, 2010, 18:33:39 »
Böyle çok büyük bir organizasyon olmasada genel anlamda sadece toplanıp mangal v.s gibi birşeylerde yapabiliriz, ilk defa katılıcamda heyecanımı mazur görün :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #28 : Eylül 15, 2010, 20:16:50 »
Gerçekten böyle bir organısazyon düzenleyelim yaa küçükyalı mangal partiside olur.Hatta pijama partisi bile olur cizgili pijamalrımız atletlerımızı giyip geliriz :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Eylül 15, 2010, 20:27:29 »
cizgili pijamalrımızı atletlerımızı giyip geliriz :D :D

bak bu süper olur :D :D :D bi de toyotanın kamyonunu bulduk mu tamam :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #30 : Eylül 15, 2010, 20:30:02 »
bak bu süper olur :D :D :D bi de toyotanın kamyonunu bulduk mu tamam :D :D :D

O zor bea Emra abi olmadı 1-2 Hliux kiralar kasalara dolusuruz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Eylül 15, 2010, 20:34:06 »

O zor bea Emra abi olmadı 1-2 Hliux kiralar kasalara dolusuruz :D

Buluşmanın mesajı da belli: İvedik Toyotacı Olsun :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Eylül 15, 2010, 23:32:29 »
Aslında benim en büyük korkum ,  toyota markasının ismini kullandığımız için büyük bir organizasyonda sorun çıkabilirmi?. Yasal prosedürlerle başımız belaya girebilirmi? Bu nedenle sorun çıkarmı sizce?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Eylül 16, 2010, 01:30:30 »
Organizasyon demişken,
2 gündür İstanbul Park'tayım 2 gün daha orada olacağım bunun haricinde geride kalan 6 hafta ve önümüzdeki 4 hafta boyunca Vw grubu pisti kiralamış detaylarını çok çok iyi bilmiyorum fakat bildiğim kadarıyla,

vw sahibi her kişi form başvuru vs gibi basit işlemler sonunda kendi aracıyla pistte turlayabiliyor. Bugün ve dün de gördüğüm üzere 03 bora da vardı, 07 touran da model model golfler son kasa passat, değişik pololar vs. 100 dolara da golf R araçla turlama imkanı sunuyorlar,
İşin özü imrenmedim desem yalan olur aracını kapan piste gelmiş, karşılaştırma imkanı olması açısında auris, astra ve golfü de sırayla katılımcılara kullandırdılar, kulak misafirliği sonucu anladığım kadrıyla aurisin yol tutuşu daha konfor odaklı olmasının etkisiyle auristen inen yol tutuş konusunda mutsuzdu, araç otomatik benzinli dolu bir versiyondu.

bu da sitesi

http://volkswagenlerpistte.com/

Sonuç olarak varacığım nokta bahsedilen ölçekte iddaalı projeler için mutlaka ve mutlaka distribütör desteği gerekli, ALJ bu konuda sabancıdan daha istekli, kasım ayındaki toyota offroad kampına yanlış bilmiyorsam özür mahiyatinde polar göndermişlerdi. onların yıl dönümlerine ya da önemli bir tarihlerine de dikkat ederek sıkı bir projeyle kapıları çalınırsa verimli sonuçlar alınabilir kanaatindeyim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #34 : Ekim 17, 2010, 02:04:12 »
Aslında benim en büyük korkum ,  toyota markasının ismini kullandığımız için büyük bir organizasyonda sorun çıkabilirmi?. Yasal prosedürlerle başımız belaya girebilirmi? Bu nedenle sorun çıkarmı sizce?
bi sıkıntı olacağını sanmam. sonuçta toyota arabası olanların bir yerde buluşması gibi bişey bu. tabiki işin içinde "toyota" kelimesi geçiyo ama firmanın bu kadar hassas olacağını sanmam çünkü işi ilerletirsen şu noktaya varırsın; arabalarımızın önünde, anahtarlıklarda, çakmak, kalem, fincan ıvır zıvır birsürü şeyde  toyota amblemi var sökelim mi yani onları.
ama firmadan destek gelecekse illaki işin nasıl yapılacağına karışırlar yani "al sana para kafana göre organizasyon yap" demezler gibime geliyo.
Will you live forever Ephialtes!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ekim 17, 2010, 02:21:59 »
bi sıkıntı olacağını sanmam. sonuçta toyota arabası olanların bir yerde buluşması gibi bişey bu. tabiki işin içinde "toyota" kelimesi geçiyo ama firmanın bu kadar hassas olacağını sanmam çünkü işi ilerletirsen şu noktaya varırsın; arabalarımızın önünde, anahtarlıklarda, çakmak, kalem, fincan ıvır zıvır birsürü şeyde  toyota amblemi var sökelim mi yani onları.
ama firmadan destek gelecekse illaki işin nasıl yapılacağına karışırlar yani "al sana para kafana göre organizasyon yap" demezler gibime geliyo.
Hocam biz destek istemiyoruz , yolumuza taş koymasınlar yeter..
Geçen gün birkaç eski arkadaşla buluştukda , onlarında kafasına yattı , önümüzdeki 2 yıl içerisinde bu konu hakkındaki gereken bilgileri toplayıp iyi bir organizasyon yapmayı istiyoruz. Yinede işimi gücümü bırakıp bu işin peşinden koşmaya söz veremem. Sadece Şartlar uygun olduğunda bu tür bir toyota türkiye buluşması organize etmeyi düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ekim 17, 2010, 02:32:06 »
  Başlangıç için herşey çok güzel, geçen sene yapamadığımız Büyük TCT Buluşması mahiyetinde olabilir. Organizasyonu detaylandırıp katılım konusunda daha net cevaplar almamız lazım. Bunun için herkese en uygun olabilecek yer belirlenmeli.
 Yapmak bizim elimizde sonuç olarak, bizden kastım ise Ahmet'in de dediği gibi sadece yönetim değil hepimiz. Bunun istediğimiz gibi gerçekleşmesi için Net olmak şart.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ekim 17, 2010, 03:41:33 »
konuşulduğu gibi gercekleştiği taktirde büyük sükse yapar bu organizasyon,isteermisiniz millete parmak ısırtalım,ne dersiniz hoş olmazmı...!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ekim 17, 2010, 05:47:07 »
Honda

Hayat onda :)

Bu arada organizasyon işlerinde iyiyim. Elimden geleni yaparım. Önümde bir öncü olsun yeter. Tabi yönetiminde desteklemesi lazım. Artı Toyota çalışanı arkadaşlar Utku, Adil gibi kişiler müdürleriyle görüşerek projeyi anlatabilir, onlarda genel merkezle irtibata geçebilir hem toyota adına büyük bir reklam olur, hemde onlar maddi destek, sponsor olurlar bu etkinliğimize. Hatta genel merkez yetkililerine yazı yazılabilir. Mail atılır, fak çekilir, tel açılır vs.  Ben bu tür görüşmeleri yaparım hatta. Bizzat çağırırlar (Özellikle Halk ve İlişkiler Müdürü) yüz yüze görüşülür organizasyonda görevli bi kişide tayin edebilirler.

Ben varım. Artık müdür yardımcısı değilim. İşim gücüm yok :) Okul başlayınca dersime girer evime giderim. Bu tür işler için de Hande ablam Ankara'dan bi 10 gün rapor yazar bana :) tamamdıııır.

Bak Hande ablam, sen çalışanlara rapor yazmakla görev alabilirsin  :P :)   :alkis:   :lol:  :D 

Artık banlananlara yeni isimmi veriliyor; olmazki ama , kimin  banlandığını nerden bileceğiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ekim 17, 2010, 09:25:28 »
Artık banlananlara yeni isimmi veriliyor; olmazki ama , kimin  banlandığını nerden bileceğiz

ilk silinen üye sanırsam İsmail abi.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)