0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aslında murat beyın soyledıgıde mantıklı... ama bunları yaptırmak gene 600-700 tl fıyata malolacak kaldıkı o fıyata tertemız cıkma farda bulabılırsınız ..bılıyorsunuz orjınallerde far ayarı otomatık yapılıyor tabıkı zevk ve butce meselesı.
Erdem bey aracınızda far yükseklik alçaklık ayarı varmı ? varsa eğer linkini verdiğiniz farlar aracınıza uyar.birde istanbulda Bostancı sanayide bir farcı var işinin ehli ben gidip dükkanına baktım mercedes BMW farları tamir ediyorlar, yanlış hatırlamıyorsam 200 TL ye avensis farlarına orjinal yeni mercek takıyorlar ve farların dış camlarını beyazlatıp parlatıyorlar, Ali YILDIRIM arkadaşımız bu işlemi yaptırıcaktı isterseniz birde kendisine özel mesaj atın.
birde istanbulda Bostancı sanayide bir farcı var işinin ehli ben gidip dükkanına baktım mercedes BMW farları tamir ediyorlar, yanlış hatırlamıyorsam 200 TL ye avensis farlarına orjinal yeni mercek takıyorlar ve farların dış camlarını beyazlatıp parlatıyorlar, Ali YILDIRIM arkadaşımız bu işlemi yaptırıcaktı isterseniz birde kendisine özel mesaj atın.
elegant yükseklik ayarını otomatik olarak yapar. comfortlarda ise bu ayar manuel olarak yapıldığı için o ayar tuşları var