Gönderen Konu: Tok satıcı TOYOTA  (Okunma sayısı 2992 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Tok satıcı TOYOTA
« : Ağustos 28, 2010, 09:50:23 »
Ya alamadım yeni kasa şimdi arkasından bakıp bakıp duruyorum. Birde yetmiyor arkasından konuşayım dedim.
Bu sabah www.toyota.com.tr'ye girip yeni kampanya falan filan var mı diye bakayım dedim.
Fiyat listesinden aktarıyorum
Makyajsız Corolla Dizel     1.4 D-4D Comfort     43,900      43,400(Kampanyalı)
Yenilenen Corolla Dizel     1.4 D-4D Comfort      43,500
Makyajlı Corolla, makyajsız Corolladan sadece 100 lira daha pahalı. Şimdi burada makyajlı kasayı mı ucuza satıyor demeli yoksa makyajsız kasayı mı pahalıya satıyor demeli. O kadar makyaj yapılmış model yılı değişmiş neredeyse sadece 100 lira fark olur mu?
Birde bu Corolla fiyatları nereye gidiyor yaaa. Alamayacak mıyım ben bir Corolla?  :( :( :(

Toyota Club Türkiye

Tok satıcı TOYOTA
« : Ağustos 28, 2010, 09:50:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Tok satıcı TOYOTA
« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2010, 10:08:48 »
yeni cıkanlarda boya sorunu var tanpon ile gövde aynı renk değil belki ondan aynı fiyata satıyorlardır sürekli geri cagırılıyor nedense toyota son zamanlarda
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 28, 2010, 10:19:54 »
ya çok komik.....yaaaaa insanlar nasıl karar verecekler..anlamış değilim.
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 28, 2010, 10:39:03 »
yeni cıkanlarda boya sorunu var tanpon ile gövde aynı renk değil belki ondan aynı fiyata satıyorlardır sürekli geri cagırılıyor nedense toyota son zamanlarda
Sırf bu sorundan mı ucuza veriliyormuş yapmayın yav :D 2 zımpara bi tıs tıs boyaya bakar serviste garantili bunlar..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #4 : Ağustos 28, 2010, 10:50:18 »
boya ile alakası yok makyajlı comfort modelıyle makyajsız comfort arasında fark var.Bizim makyajsızlarda comfort orta donanmım sayılırken makyajlılarda başlangıc donanım sayılıyor buda makyajsızdakı class modeline tevakkül ediyor ;)

bu arada ben olsam makyajsız comfort alırdım içi krem renk 6 ileri dizelleri 235 nm tork ön panjur nıkelajlı daha aklıma gelmeyen bır sürü özellik daha ne olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 28, 2010, 10:56:10 »
bence mantıklı olanı makyajlıyı almak tabikide boya olayıda o kadar büyütülcek bişe değil bence
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #6 : Ağustos 28, 2010, 10:58:38 »
yaa boya olayı yok element uydurmayın :D beyaz renkte bıraz fark gösterebılıyor yada söyle söyleyim her acık renk aracta barız olmasada bu olay vardır taşkınınkı makyajlı varmı ondan öle bı sorun. ? Sorun :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 28, 2010, 11:00:23 »
yoktu taylan gelirken bütün yol önümdeydi ben o yolu biliyor diye onu takip ettim ama bilmiyormuş
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Ağustos 28, 2010, 11:03:34 »
:D :D :D bılmedıgını bende fark ettım bızede olmayan yerleri tarıf ettı tum gun :D  bakın benım makyajsız kasa bende öyle bır olay yok.Makyajlıda'da yok tüm olay renkte bıtıyor ;) düşünün yahu tamponlar plastık kaput metal nasıl uydursun adamlar ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 28, 2010, 11:08:15 »
sitede güncelleme olmamıştır belki?
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 28, 2010, 11:15:26 »
makyajsız kasa comfort olan donanım makyajlı kasada comfort extra oldu artıları ise dizelde vsc-trc,9 hava yastığı,kumandadan acılan bagaj kapağı,blutooth,elektrikli katlanır dikiz aynaları bide makyaj.

fiyat olarak karşılaştırırken ona göre dikkat edin ama makyajlı kasa comfort ile makyajsız kasa comfort donanımıda aynı gibi hatta makyajlı kasa comfortta elektrikli katlanır ayna kumandadan açılan bağaj kapağı var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 28, 2010, 11:19:27 »
o 100 lirada tamponu sonradan boyatır diye afrk koymuşlar..Forumda kullanıcı arkadasın biri tampon boyası azcık koyu bu bütün sıfır araçlarda vardır gidin bayiden bakını.Plastik le kaportanın boyası arasında azcıkta olsa fark var..100 lira varsa gidin makyajlı comfort alın neden öncekini alacaksınızki.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 28, 2010, 11:45:04 »
Sırf bu sorundan mı ucuza veriliyormuş yapmayın yav :D 2 zımpara bi tıs tıs boyaya bakar serviste garantili bunlar..
garantili oldugunu tüm millet biliyor adı üstünde sıfır araç neden boya atılsın 10 20 yaşındamı sandın arabayı boya demek fiyatın düşmesi demek boya yemiş arabayı alırken müsteri ikikere düşünüyor kaza lı mı diye acaba
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 28, 2010, 11:47:57 »
 toyota son yıllar neden sürekli araçları geri cagırıyor arkadaşlar bu konu  hakkında bilğisi olan varmı peki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 28, 2010, 12:57:55 »
aslında bu boya sorunu başka ülkelerde yok yeter ki buyuk kazası olmasın orjinalmiş gibi alınıp satılıyor araçlar.

nedense ülkemizde oyle dil adam arabası çizik boyatmak istiyor boyatamıyor niye orjinalliği bozulacak değeri düşecek diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 8 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 28, 2010, 19:06:25 »
toyota son yıllar neden sürekli araçları geri cagırıyor arkadaşlar bu konu  hakkında bilğisi olan varmı peki
abi son zamanlarda toyota neden araçları geri çağırıyo bilmem ama seninkini geri çağırmayacağı belli :D çok hoş duruyo abi senin toyota. aynı renk 94 bende  var, jantlar da yakıyo. allah kazadan korusun. maaşallah...
DeSaNTe

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Ağustos 28, 2010, 23:11:31 »
     Toyota harbi tok satıcı. 2006 model aracım 2008 yazında pert olduğunda bayiye gitmiş durumu anlatmıştım. 42.000 lira olan aracı tekrar sıfır toyota almak isteyen vatandaşa özel bi indiriminiz bi şeyiniz varmı dedim? Ağbi en son 41.5 dan veriyoruz ama patronlarla konuşuruz belki 41.25 - 41 e verirler demişti. İşte tokluk. Ben kapıdan girince "bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz tabi ne demek" diyeceklerini düşünürken şok olmuştum. Düz 40 da olmaz hemi dedim. Yok ağbi işte o kesinlikle olmaz. Ama nedense aynı aracı bi arkadaşımın patronu şirket üstüne 38.000 e almıştı. Uygun araç almak için şirket mi kurmak lazım? Yada (Allah göstermesin) sakatmı olmak lazım. Her yıl vergi yok, alırken ötv yok vs.  42.000 lik aracı 32.000 e alabiliyorsun. 5 yıl bin sat sonra. Hiç vergide verme. Belki ayıp ettin hocam diyeceksiniz ama ben bunu büyük haksızlık olarak görüyorum. Sağlam insanın günahı ne?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq. ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 28, 2010, 23:41:39 »
arkadaşlar bugün samsun derindere plazadaydım yerinde inceledim makyajlı kasada tampon farkı yok denecek kadar az özellikle beyazı inceledim benim araçta fark daha fazla. birde Taylan 235 tork demiş bu bilgi yanlış. yeni kasa 190 NM makyajlı kasa 205 NM dir. Arkadaşlarında dediği gibi şimdiki comfortla önceki comfort aynı özellikli değil.
Corolla Comford d-4d
nazar etme ne olur, kredi çek seninde olur.
http://tinyurl.com/24m2rfs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 28, 2010, 23:50:27 »
makyajlı kasa comfort la makyajsızın arasında ne fark var bilmiyorum.Bence aynı 2 sindede digital klima yok perde hava aystıkları varmı makyajsızda bilmiyorum.Makyajlı kasada comfort  donanımında ön ve arka yolcuılar için ve diz airbagi yok yani 4 hava yastıgı var comfort extrada 9 airbag ve digital klima var.Fazladan bunlar çok önemli değil diyenler için 4 bin lira  fazla vermeye gerek yok.Yanlıs ahtırlamıyorsam makyajsız kasa comfortlarda diz hava yastıgıda dahil olmak üzere 9 airbag emvcut manuel klima ama değilmi.Tork da dediğiniz  gibi 205 nm yükseltilmiş 2010 sonrası 6 ileri.Fiyatlar biraz yüksek kampanya dahilinde almak daha mantıklı.Yeni makyajlandı diye fiyatlar yükske hala
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #19 : Ağustos 29, 2010, 01:54:55 »
Liste fiyatları sizi aldatmasın. Makyajsız corollada daha büyük indirim yapar bayiler diğerine göre..Kaldıysa ellerinde, ki pek sanmıyorum. Ellerinde kalmadığı veya az kaldığı halde listeden çıkarmamalarının sebebi şu olabilir. Listeye bakıyorlar.. vayy makyajlı corolla fiyati ne kadar uygun, makyajsızı bile aynı fiyat, alayım ben bunu alayım alayım diye düşünüyor olabilir insanlar.