Gönderen Konu: Tok satıcı TOYOTA  (Okunma sayısı 2993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Tok satıcı TOYOTA
« Yanıtla #20 : Ağustos 29, 2010, 11:36:01 »
abi son zamanlarda toyota neden araçları geri çağırıyo bilmem ama seninkini geri çağırmayacağı belli :D çok hoş duruyo abi senin toyota. aynı renk 94 bende  var, jantlar da yakıyo. allah kazadan korusun. maaşallah...
amin kardeşim seninkinide kazadan beladan korusun allah bu modellerin 94 model olanları seviyorum diğer modeller sanki başka araba ğibi ğeliyor bana jant  ı cok aradım bir arkadaş buldu  arabayı iki şey ğösteriyor zaten boya ve jant lastik cama da film cekince süper oluyor tavsiye ederim
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 29, 2010, 11:36:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 29, 2010, 11:38:27 »
abi son zamanlarda toyota neden araçları geri çağırıyo bilmem ama seninkini geri çağırmayacağı belli :D çok hoş duruyo abi senin toyota. aynı renk 94 bende  var, jantlar da yakıyo. allah kazadan korusun. maaşallah...
benim araba biraz tenbel haftanın 6 günü garajda yatıyor pazar ğünü sadece kullanılıyor evde benden başka şöför olmadı için
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 8 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 29, 2010, 15:09:02 »
amin kardeşim seninkinide kazadan beladan korusun allah bu modellerin 94 model olanları seviyorum diğer modeller sanki başka araba ğibi ğeliyor bana jant  ı cok aradım bir arkadaş buldu  arabayı iki şey ğösteriyor zaten boya ve jant lastik cama da film cekince süper oluyor tavsiye ederim
abi cama film çektirmeyi düşünüyordum zaten, rengi veya ton numarası falan var mı tavsiye ettiğin?
DeSaNTe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 29, 2010, 15:49:21 »
Bu kadar (44000 - 45000 TL) parayı verip corolla almayı düşünen arkadaşlar acaba üzerine  4000 - 5000 daha koyup neden AVENSİS almayı (zorlamıyorlar) düşünmüyorlar.? C sınıfı Corolla yerine neden D sınıfı AVENSİSin küçük bir farkla tercih edilmesi düşünülmüyor? üst segment, konfor, rahatlık en önemlisi GÜVENLİK öncelikli olunca sanki  avensis bir adım öne çıkması gerekmiyor mu? Tabii tercih meselesi
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 29, 2010, 16:00:10 »
44-45 benzinli corolla yerine avensis almak daha mantıklı.Ama 2.Eldede corolla avensisten çabuk gidiyor..Dizelin elegant donanımı avensisten 2 bin lira pahalı..corolla fiyatları uçtu gidiyor
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ağustos 29, 2010, 18:04:29 »
Arkadaşlar makyajlı dizel de VSC yi es geçmeyin.Ayrıca 2.eldede alıcı için makyaj faktör olacaktır.Konunu aslına gelecek olursak toyota ya kalsa çalışanlarına bile gerek arabamız nasılsa satıyor dıyor.
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ağustos 29, 2010, 18:08:18 »
Bu kadar (44000 - 45000 TL) parayı verip corolla almayı düşünen arkadaşlar acaba üzerine  4000 - 5000 daha koyup neden AVENSİS almayı (zorlamıyorlar) düşünmüyorlar.? C sınıfı Corolla yerine neden D sınıfı AVENSİSin küçük bir farkla tercih edilmesi düşünülmüyor? üst segment, konfor, rahatlık en önemlisi GÜVENLİK öncelikli olunca sanki  avensis bir adım öne çıkması gerekmiyor mu? Tabii tercih meselesi

Biri dizel diğeri benzinli.Avensisin dizeli arasında o kadar farrk olsa tabi ki avensis alırdım ama 1.6 avensise bineceğime 1.4 dizel corolla tercihimdir.
2010 Dizel Comfort Extra Beyaz...

Artık coca colaya,aside son..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ağustos 29, 2010, 21:20:00 »
+1
sizle aynı fikirdeyim. tam bir beyaz avensis hayranıyım.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ağustos 30, 2010, 10:58:10 »
abi cama film çektirmeyi düşünüyordum zaten, rengi veya ton numarası falan var mı tavsiye ettiğin?
2 numara cek istersen  benimki 2 numara sadece gece park ederken sorun oluyor camları acmak zorunda kalıyorum gözükmüyor dısarı gece

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #29 : Eylül 01, 2010, 16:53:27 »
Bir dahaki ÖTV indirimi ne zaman :)