0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat hemen bi mangal yak izleyelim yaa
bende tekneye gideyim bu akşam ozaman süper olacak desenize manzara
zaten hala bitirmedin tekneyi bekliyoruz
bidakka tekne benim ilgi alanlarımın içerisindedir.. yat mı gulet mi sandal mı motor yat mı? kaç metre en boy ..kaç beygir..kamaralımı kamarasız mı ..ahşap mı ? fiber mi.. bak bir cümle ile bir çok soru cevapsız kalmasın..konu saptı ama marsla ilgili..
murat o kadar cok soru sormuşsunki cevap ı yazana kadar mars ı izlemeyi kacırır
maket tekneyi sorma ya..harbi bitiremedim..ya bu tekne işi bir aşk..aynı tutkuyu tekrar yakalamam gerekiyor..ama nerde....en kısa zamanda el atmam lazım..bu tekne işi kışın tatlı oluyor işler hafiflemiş atölyemde sobam yanıyor üzerinde çayım..kızarmış ekmeğim, fındığım yada kestanem..öğlen hamsi balık ızgaram ateşine içine bir tel yanına bir baş soğan bir cola ye iç sonra makete devam işte o zaman aşk bu diyorum..
napim en sevdiğim ilgi alanım..şimdi deseler bir tekne suya indirilecek bi el at..işi gücü bırakır ucarım ...
murat su bizim tekne ğezisi davetin ğecerli halen değilmi bayram sonra sı aglayan kayalara ğidelim toplanalım arkadaşlarla konvoy halinde şile otobanında askerlik ne zaman murat bellimi
ya bu arada marsı gören oldumu ben bişi göremedim antalyada olduğumdan mı nedir anlamadım ki ikinci ay falan demişlerdi ?
ben dün akşam maç izlemekten dönerken cafeden havayı gözlemledim bişey göremedim ama.. ay'ı tam yuvarlak ve net şekilde parlak daha beyaz gördüm herhalde o aydı..mars değil..yada ben her yuvaralğı top sandım.. 4 adet maçın hepsini izlemeye çalışınca malum...