0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tekne dediysek koca yatım yok 7.5 metre boyunda 2 metre genişliğinde 17 bg gcünde ahşap bir balıkçı teknem var istiab haddi 4+1 çok zorlarsam 10 bu sefer hız yapmaz..olabilir neden olmasın..askerliğe gelince..hiç sorma bi an önce zaman geçsede gelse gitsem ve kurtulsam..30 kasım 2010 da yer mekan ebli olucka dendi.. şu an beklemedeyim..başvurularımı yaptım..
Yok öyle bir şey, boşuna izleme zahmetinde bulunmayın.
niye sana mars'lılar cepten mi ulaştı? ertelenmiş mi?... ne!!!! mars'ın kaynanasımı rahatsızlanmış...
kaynana faktörü her yerde etkin demekki
abi henüz bir kaynanam yok ama kaynanam varmış gibi anteremanlara başladım şimdiden ne olur olmaz..faktörü olmaz mı?
277 yıl önce bu durumu nasıl karşıladılar acaba?O zamanki insanlar şuan nerde, na yapıyor?Dünya bir 277 yıl daha yerinde duracak mı?277 yıl sonra bize yaklaşacak bir Mars olacak mı?Biz 277 yıl ne hal üzere olacağız?Uzar gider.Evrendekiş olaylar, bize görsellik olsun diye gerçekleştirilmiyor. Ne mutlu, bu olaylarla kendisini geliştirebilene.
Ablam, kafan olmuş mars. Gözümle izlesem ne farkeder.Vışşşşşşş, ne laf ettim yahu