Gönderen Konu: CİM BOM BOM  (Okunma sayısı 3170 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: CİM BOM BOM
« Yanıtla #40 : Ağustos 26, 2010, 00:46:34 »
Evren sen çok şanslı bir adamsın Fenevbahçenin son Türkiye Kupası aldığı yıl doğmuş olman gerek. Matematiksel olarak 1 Türkiye kupası görmüş olman gerek ama onu da hatırlamıyor olman üzücü tabiki :D

Galatasaray ile Fenevbahçe arasındaki herşey kapanır ama bu kupa farkı kapanmaz gibi görünüyor hocam :) Yeri gelmişken 25 Ağustos 2000 yani 10 yıl önce bu gece biz Süper Kupa'yı kutluyorduk biliyormusun?

http://www.youtube.com/watch?v=lLDri5ky8O0

Birde 17 Mayıs var izle istersen

http://www.youtube.com/watch?v=rxWhewfVzH4
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 26, 2010, 00:46:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #41 : Ağustos 26, 2010, 00:55:21 »
uefa ve super kupa farkı kapanmaz belki....
türkiye kupası ile ilgili şunu sölemek lazım benim çocukluğumda o kupa bi angarya idi...
tsyd,cumhurbaşkanlığı,başbakanlık kupası falan derken arda kaynardı..özellikle de lig daha fazla önemli olurdu..
gerçi kupa galipleri kupasına giderdi onu alan ama...hakkaten hatırlarım angarya olduğunu..yine de bu gs nin baya fazla almasının bi sebebi değil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ağustos 26, 2010, 09:26:44 »
uefa ve super kupa farkı kapanmaz belki....
türkiye kupası ile ilgili şunu sölemek lazım benim çocukluğumda o kupa bi angarya idi...
tsyd,cumhurbaşkanlığı,başbakanlık kupası falan derken arda kaynardı..özellikle de lig daha fazla önemli olurdu..
gerçi kupa galipleri kupasına giderdi onu alan ama...hakkaten hatırlarım angarya olduğunu..yine de bu gs nin baya fazla almasının bi sebebi değil...

Kedi ciğer hikayesi gibi oldu bu hocam :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Ağustos 26, 2010, 15:57:59 »
yok ya sonundaki cümlede öyle olmadığını söylüyorum ama o dönemi hatırlayanlar bilir....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #44 : Ağustos 27, 2010, 10:55:59 »
son türkiye kupasınıda bizim mersin idmanyurdu ndan almışlar...
hesap iptal :)