Gönderen Konu: CİM BOM BOM  (Okunma sayısı 3172 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
CİM BOM BOM
« : Ağustos 23, 2010, 19:56:55 »
biz fenerliler cincon deriz gerçi ama başlık centilmence olsun istedim.
arkadaşlar uefa kupasını biz playstationda görürken gs aldı,çocukken avrupada başarı denince akla gs gelirdi..prekazinin attığı gol hala hafızalardadır ben yaşlarda olan arkadaşlarda....
faakaaattt artık bu takım sabaha kadar oynasa gol atamaz,özgüveni düşük,kaaktersiz futbol oynayan,rakibi ısırdığını sandığı anlarda
kontra gol yiyen herşeyden önemlisi defansı servet denilen bir iş makinası(kepçe-kazma kürek)na emanet bi takım olmuştur...
biz fenerbahçeliler türk futbolunun gelişmesi ve rekabetin öneminin hala önemli olduğunu düşünüyoruz.
gerçi son 10 yılda hemen her maçta yendiğimiz bir takımla ezeli rekabet zor ama biz bu rekabetin olmasını istiyoruz...
şimdi gs li arakdaşlara sesleniyorum isteyin transfer paranızı mı verelim kongre üyeniz olup adnanı mı devirelim?
kadıköyde bu yıl maçı siz alın aykut kocaman tarşhe geçsin...ama o eski gs istiyoruz...
böle olursa ha gs yi yenmişsin ha bucayı-şucayı yenmişsin...
HADİ ASLANIM HADİ BİR KÜKREDE EZELİ REKABETE RENK GELSİN...

Toyota Club Türkiye

CİM BOM BOM
« : Ağustos 23, 2010, 19:56:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
Ynt: CİM BOM BOM
« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2010, 20:18:58 »
yönetim transfer yerine haldun üstüneli bitirmeye kafa yorunca sonuç ortada işte...
bu saatten sonra ne olur bilemiyorum ben...
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2010, 02:39:31 »
neyse artık yeni rekabet trabzonla başladı..gerçi iki yıllık bi rekabet.adamlar iyi oynuyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 30000
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2010, 10:43:12 »
neyse artık yeni rekabet trabzonla başladı..gerçi iki yıllık bi rekabet.adamlar iyi oynuyor...

Evet güzel rekabet. Bize her maç yeniyoruz sizi diye laf atanlar Trabzonla son iki yıl yaptıkları maçları bir gözden geçirsinler bence :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2010, 10:45:34 »
Bu konu niye Trabzon yenilgisi sonrasında geldi ki? :D :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 24, 2010, 10:47:18 »
Trabzon son 17 maçtır Fenerbahceyi yenemiyordu..Kısacası buda 6s gibi biz hezimete dönüşmüştü.. Biraz tölerans gösterelimde kendimize bir derbi yaratalım yav değil mi herkezi yenerek varılcak tek yer yanlızlık :D Biraz inişli çıkışlı takım daha cok zevk verecektir eminim..Dün kalecimiz mert sağolsun 3 dakkada 2 gol yedi :D Ama sıkıntı yok son yıllarda izlediğim en güzel Türkiye ligi maçı idi daha ilk hafta olmasından dolayı üzülmedim :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 24, 2010, 10:59:50 »
Trabzon son 17 maçtır Fenerbahceyi yenemiyordu..Kısacası buda 6s gibi biz hezimete dönüşmüştü.. Biraz tölerans gösterelimde kendimize bir derbi yaratalım yav değil mi herkezi yenerek varılcak tek yer yanlızlık :D Biraz inişli çıkışlı takım daha cok zevk verecektir eminim..Dün kalecimiz mert sağolsun 3 dakkada 2 gol yedi :D Ama sıkıntı yok son yıllarda izlediğim en güzel Türkiye ligi maçı idi daha ilk hafta olmasından dolayı üzülmedim :)

Zaten siz f5liler (veya 7bahçe) yenilince hiç üzülmezsiniz, mutlaka bir bahaneniz vardır. Maçı iyi izlemedin galiba adamlar eze eze yendiler fenevi ;) (6S,f5,7bahçe gibi saçma sapan tanımlamalardan da nefret ettiğimi belirteyim)

Hee, şimdi diyeceksiniz ki sana ne, evet banane ama siz de aklınıza geldikçe başka takımlara laf sokuşturmayı bırakın. İşte bu sebepten Türkiye'de kendinden en çok nefret edilen takımdır Fenerbahçe. Yöneticisinden tutun futbolcusuna, hatta taraftarına kadar herkeste bir hava bir burnu büyüklük...
Bu forumda "n'olacak bu fenerin hali" diye konu açıldığını hatırlamıyorum. Hatta geçen sezonun son lig maçından sonra bile, sadece Bursa'lı bir arkadaşımız "Şampiyon Bursaspor" diye bir başık açtı herkes de efendice tebrik etti ;)

Yönetici arkadaşlardan bu konuyu kapatmalarını hatta silmelerini talep ediyorum, yoksa gereksiz yere  gerginlikler olup insanlar birbirini kıracak yine...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 24, 2010, 11:22:11 »
Emre abi sakin ol, naptın, eminim ki kötü niyetle yazılmış bir mesaj değildi.

Hakkaten güzel maç olmuş diye duydum (ben izlemedim).
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 24, 2010, 11:27:16 »

Zaten siz f5liler (veya 7bahçe) yenilince hiç üzülmezsiniz, mutlaka bir bahaneniz vardır. Maçı iyi izlemedin galiba adamlar eze eze yendiler fenevi ;) (6S,f5,7bahçe gibi saçma sapan tanımlamalardan da nefret ettiğimi belirteyim)

Hee, şimdi diyeceksiniz ki sana ne, evet banane ama siz de aklınıza geldikçe başka takımlara laf sokuşturmayı bırakın. İşte bu sebepten Türkiye'de kendinden en çok nefret edilen takımdır Fenerbahçe. Yöneticisinden tutun futbolcusuna, hatta taraftarına kadar herkeste bir hava bir burnu büyüklük...
Bu forumda "n'olacak bu fenerin hali" diye konu açıldığını hatırlamıyorum. Hatta geçen sezonun son lig maçından sonra bile, sadece Bursa'lı bir arkadaşımız "Şampiyon Bursaspor" diye bir başık açtı herkes de efendice tebrik etti ;)

Yönetici arkadaşlardan bu konuyu kapatmalarını hatta silmelerini talep ediyorum, yoksa gereksiz yere  gerginlikler olup insanlar birbirini kıracak yine...
Emre abi benim anlamadığım üzülmem gereken bi nokta sölermisin bana gayet güzel bi mac oldu ve adamlar güzelde oynadı yendiler kalicimizinde hataları ile bunda ne var ? Laf sokmak derken bizim için GS diye bi takım yok artık 6s diye var ben bunu her zamanda böle yazdım yazmayada devam edicem cünkü ben o maçta idim ve güzel bir anım oldu...Ben bursasporun şampiyon olmasına üzülmedim hatta sevindim..Benim üzüldüğüm mantık çerçevesi icinde düşünürsek son maçta kaçan şampiyonluk idi..He olur ya 15. hafta şampiyonluktan koparsın ona üzülmem ama neden son hafta kaybediyorsun..Bursaspor ile bi alakası yok yani üzüntümüzün bunuda belirteyim..Kimsenin bizi sevmesine ihtiyacımız yok Allaha şükür .. Saygılar :)
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 24, 2010, 11:37:09 »
Emre abi sakin ol, naptın, eminim ki kötü niyetle yazılmış bir mesaj değildi.

Hakkaten güzel maç olmuş diye duydum (ben izlemedim).

Neyse ya boşver, niyet belli Alper... Bu tür konular malesef çoğalmaya başladı ona üzülüyorum ben. Toplumumuz (burada da forumumuz) gün geçtikçe birbirinden ayrılmaya başladı, biz burada aile ortamı içinde muhabbetimizi yapıyorduk böyle yaklaşımlar hem bireylere hem foruma zarar veriyor malesef...

Emre abi benim anlamadığım üzülmem gereken bi nokta sölermisin bana gayet güzel bi mac oldu ve adamlar güzelde oynadı yendiler kalicimizinde hataları ile bunda ne var ? Laf sokmak derken bizim için GS diye bi takım yok artık 6s diye var ben bunu her zamanda böle yazdım yazmayada devam edicem cünkü ben o maçta idim ve güzel bir anım oldu...Ben bursasporun şampiyon olmasına üzülmedim hatta sevindim..Benim üzüldüğüm mantık çerçevesi icinde düşünürsek son maçta kaçan şampiyonluk idi..He olur ya 15. hafta şampiyonluktan koparsın ona üzülmem ama neden son hafta kaybediyorsun..Bursaspor ile bi alakası yok yani üzüntümüzün bunuda belirteyim..Kimsenin bizi sevmesine ihtiyacımız yok Allaha şükür .. Saygılar :)

Trabzon son 17 maçtır Fenerbahceyi yenemiyordu..Kısacası buda 6s gibi biz hezimete dönüşmüştü.. Biraz tölerans gösterelimde kendimize bir derbi yaratalım yav değil mi herkezi yenerek varılcak tek yer yanlızlık :D
Taşkın, bir şey demiyorum kardeşim. Sadece kendi mesajlarının içinde çelişkiler olduğunu düşünüyorum ;) Ama senden de ricam lütfen son günlerde hortlayan ve insanların kutuplaşmasına sebep olan yaklaşımlardan uzak durmaya çalış...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 24, 2010, 11:42:14 »
siyasette tartışırsınız futbolda tartışırsınız..... hıh...

yeni bir rimel çıkmış kirpikleri uzun gösteren gideyim de onu araştırayım bari..... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 24, 2010, 11:42:56 »
Neyse..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 24, 2010, 11:52:31 »
siyasette tartışırsınız futbolda tartışırsınız..... hıh...

yeni bir rimel çıkmış kirpikleri uzun gösteren gideyim de onu araştırayım bari..... :)

Araştır apla araştır :P Tartışma konusunda ne desen haklısın, bence bizim yanlışımız bu tür konuları yüz yüze değil sanal ortamlarda konuşmaya çalışmamız. Aynı konular (yüz ifadesi, vücut dili vb.) olmadığından sanal ortamda çok rahatsız edici olabiliyorken iki medeni insan yan yana geldiğinde çok eğlenceli, komik olabiliyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ağustos 24, 2010, 12:02:29 »
Msjlarım arasında çelişki yokta Emre abi sen birden parladın onu anlayamadım ben gülmek eğlenmek icin o msjı attım yoksa adamlar orda milyon dolarları kazanıyor biz gelip onlar icin güzelim abilerimizin kardeslerimizin kalbini mi kırcaz asla öle bi amac güdmedim tamamen kısa bir eğlence bu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 24, 2010, 12:10:04 »
Henüz 2 maç oynanmış hemen Gs'yi aşağılayıcı muhabbetlere girmişssiniz bile ? :)
Geçen sezon üst üste 7 galibiyet aldınızda ne oldu? Şampiyonluk? Haaa pardon 2 dakikalık şampiyonluk yaşamışdınız...Ahhh nasıl unuturum,timsah yürüyüşleri falan :D :D :D
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 24, 2010, 12:12:58 »
Aynı başarıyı 6s de göstermişti en azndan o daha erken pes etti dimi haklısın Özkan kardesim ama biz pişmanız :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 24, 2010, 12:21:27 »
...adamlar orda milyon dolarları kazanıyor biz gelip onlar icin güzelim abilerimizin kardeslerimizin kalbini mi kırcaz...
Hah işte bu mantık en iyisi.
Yalnız tatlı tatlı sataşmak da ayrı bir eğlenceli yahu! Tabii arada dozu kaçırınca nahoş durumlar da olmuyor değil hani. :kötü:
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 24, 2010, 12:26:05 »
Aynen öyle tarafı oldugun bir kesimi tatlı tatlı eleştirip karşındakinin suratının ekşidiğini görmek ayrı bi güzel :D Ama tabi saygı ve sevgi çerçeveleri içerisinde .. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ağustos 24, 2010, 12:36:06 »
En azından biz öyle sahaya atlayıp timsah yürüyüşü yapmadık :D Yani size normal gelebilir şuan yaptığınız gibi kendinizi kandırmak.  :D Biz olamadık eyvallah canımız saolsun bu kadar yani :) :D
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 24, 2010, 12:50:43 »
Bu kadarda olmaz canım bi yerdede kabullenmek lazım artık yeter yani :D Lütfen..