0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
neyse artık yeni rekabet trabzonla başladı..gerçi iki yıllık bi rekabet.adamlar iyi oynuyor...
Trabzon son 17 maçtır Fenerbahceyi yenemiyordu..Kısacası buda 6s gibi biz hezimete dönüşmüştü.. Biraz tölerans gösterelimde kendimize bir derbi yaratalım yav değil mi herkezi yenerek varılcak tek yer yanlızlık Biraz inişli çıkışlı takım daha cok zevk verecektir eminim..Dün kalecimiz mert sağolsun 3 dakkada 2 gol yedi Ama sıkıntı yok son yıllarda izlediğim en güzel Türkiye ligi maçı idi daha ilk hafta olmasından dolayı üzülmedim
Zaten siz f5liler (veya 7bahçe) yenilince hiç üzülmezsiniz, mutlaka bir bahaneniz vardır. Maçı iyi izlemedin galiba adamlar eze eze yendiler fenevi (6S,f5,7bahçe gibi saçma sapan tanımlamalardan da nefret ettiğimi belirteyim)Hee, şimdi diyeceksiniz ki sana ne, evet banane ama siz de aklınıza geldikçe başka takımlara laf sokuşturmayı bırakın. İşte bu sebepten Türkiye'de kendinden en çok nefret edilen takımdır Fenerbahçe. Yöneticisinden tutun futbolcusuna, hatta taraftarına kadar herkeste bir hava bir burnu büyüklük...Bu forumda "n'olacak bu fenerin hali" diye konu açıldığını hatırlamıyorum. Hatta geçen sezonun son lig maçından sonra bile, sadece Bursa'lı bir arkadaşımız "Şampiyon Bursaspor" diye bir başık açtı herkes de efendice tebrik etti Yönetici arkadaşlardan bu konuyu kapatmalarını hatta silmelerini talep ediyorum, yoksa gereksiz yere gerginlikler olup insanlar birbirini kıracak yine...
Emre abi sakin ol, naptın, eminim ki kötü niyetle yazılmış bir mesaj değildi.Hakkaten güzel maç olmuş diye duydum (ben izlemedim).
Emre abi benim anlamadığım üzülmem gereken bi nokta sölermisin bana gayet güzel bi mac oldu ve adamlar güzelde oynadı yendiler kalicimizinde hataları ile bunda ne var ? Laf sokmak derken bizim için GS diye bi takım yok artık 6s diye var ben bunu her zamanda böle yazdım yazmayada devam edicem cünkü ben o maçta idim ve güzel bir anım oldu...Ben bursasporun şampiyon olmasına üzülmedim hatta sevindim..Benim üzüldüğüm mantık çerçevesi icinde düşünürsek son maçta kaçan şampiyonluk idi..He olur ya 15. hafta şampiyonluktan koparsın ona üzülmem ama neden son hafta kaybediyorsun..Bursaspor ile bi alakası yok yani üzüntümüzün bunuda belirteyim..Kimsenin bizi sevmesine ihtiyacımız yok Allaha şükür .. Saygılar
Trabzon son 17 maçtır Fenerbahceyi yenemiyordu..Kısacası buda 6s gibi biz hezimete dönüşmüştü.. Biraz tölerans gösterelimde kendimize bir derbi yaratalım yav değil mi herkezi yenerek varılcak tek yer yanlızlık
siyasette tartışırsınız futbolda tartışırsınız..... hıh...yeni bir rimel çıkmış kirpikleri uzun gösteren gideyim de onu araştırayım bari.....
...adamlar orda milyon dolarları kazanıyor biz gelip onlar icin güzelim abilerimizin kardeslerimizin kalbini mi kırcaz...